Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Feniks

Polecane posty

W sumie racja, po co angażować się w coś co nie ma przyszłości?! Czyli plany na najbliższy czas, to impreza ze znajomymi, zaproszenie Pana T. na imprezę, upicie i zrobienie małego przesłuchania ;) :D Że też my kobiety musimy o wszystkim myśleć, hihi :D Czasami chciałabym byc facetem!

Tarara a pewnie,że lepiej, bo ja sobie pomyślę, że byłabym teraz żoną małego tyrana, to aż mnie ciarki po plecach przechodzą. Nie rozumiem jak taki człowiek, mógł być mi aż tak bliski :O łe rety tak to już jest, niby Panowie podrywają, ale tak naprawdę to o wszytskim i tak decydujemy My;)

łe rety - branoc śpij dobrze! Aga - żadnych tyranów! :D właśnie chodzi o to, żeby było dobrze, żeby czuć się naturalnie, być sobą... ;)

Zguba sie znalazła :D Czesc dziwczyny fajnie ze wszytkie wreszcie sie zgrałysmy w czasie :) Dzis od rana była w na uczelni. Fakt ze niepotrzebnie ale byłam :P. Okazało sie ze pan ktory układał plan chyba była po paru głebszych bo wyszło na to ze jeden wykładowca musiałby wykładac o tej samej porze 1 i naszemu roku :O. Nas zwolnili do domku w takiej sytuacji. Po południu wpadałm do znajomego ze studiow ktory mieszka obok w bloku. Po godzince zrobiło nas sie troszke wiecej i tak siedzielismy az do teraz popijając browarki. Sama sie zaskoczylam wypijajac 3 bo przynam sie wam szczerze ze ja nie lubie chmielu :D. Jedno gdzies na imprezie wypije ale wiecej mi nie wchodzi. Gorzkie to dla mnie i ciagle do toalety musze latac :P. Chyba juz wole mocniejsze trunki :P. łee rety--> gratulacje z powodow zdania egzaminu :D:D:D .Jestesmy z Ciebie dumne :D A co do pana to rzeczywscie wstrzymaj sie do imprezy jesli chodzi o szczególy waszej znjamosci. Moze wtedy jezor mu sie bardziej rozwiąze i juz nie bedziesz musiała sie niczego domyślać :) A kiedy ta owa noc ma nastąpić? Jesli o mnie chodzi to czasem bywam bardzo bezposrednia i pytam wprost. Tak jak bylo z panem ktory sie czaił i nie wiedzialm czy cos ode mnie chce czy tylko tak zagaduje. Wiec wzeilam sprawy w swoje rece i sama zaproponowalam spotkanie. A czasem jestem prawdziwa baba. Krąze wokół tematu az dowiem sie tego czego chce. Z reguły trwa to troche długo z uwagi na to aby osobnik sie nie zorientował ze dąze za wszelką cene do uzyskania konkretnej odpowiedzi :D. Nasz umysł jest naprawde bardzo skomplikowany :P i czasem wcale sie nie dziwie ze meżczyni nie potyrafią odgadnąć naszych intencji czy potrzeb. Raz nam dobrze tak a na drugi dzien juz inaczej :D

Przerpraszam za złe stylistycznie zdania ale rozumiecie :P. Jak to teraz czytalam to mowie ło matko...

Vesnna witaj :) a czem u CIebie rok akademicki tak szybko? Tarara o tak, nawet nie zauważyam kiedy ten człowiek tak mnie ograniczył:O Straszne:O Ja miałam problemy z otwieraniem stron:O i nie wiem czem??

Dzień dobry :D No to dzisiaj pierwsza melduje się na posterunku ;) Główka nawet nie boli, właśnie wcinam śnaidanko i powolutku szykuję się na wyprawę rowerem, hmm... I tak myśle i myśle jak ja się wpakuje z rowerem do pociągu :o O matko, mam nadzieję, że tam będzie jakaś silna męska dłoń ;) Miłego dnia 🌻

Łee rety--> ale ci zazdroszcze wyprawy rowerkowej. Ja jeszcze nie mam planów na popludnie ale rower prawdopoodbnie odpada bo przyjaciolka zostawiała swoj u chłopaka a tamten w Anglii siedzi :O. Agus ,Tarara a wy jakie plany na dzis ? Lece zrobić sobie kawe i dokoncze czytać \"Ono\" Terakowskiej :) Po tym pomyśli sie co dalej. Tak ładna pogoda ze az czlowiek rwie sie na powietrze :)

łe rety 🌼a baa, znająć Ciebie to się znajdzie :D. Poradzisz sobie, hihi :). Dobrej zabawy :) Vesnna 🌼dobra książka :) Lubię Terrakowską, świetnie pisze :). A ja po umówiłam się na spacer i kawę z fumfelą, ślicznie słońce świeci więc trzeba korzystać :) Tarara🌼 ;) Kończę kawę i lecę do wanny, a później kieca i ruszam lapać promyki słońca :D

cześć ja już przed 9 na nogach :D tak tylko w sob i niedz mogę sobie pozwolić :P łe rety - wsiądziesz z rowerem do pociągu, zobaczysz :P ja nie raz wsiadałam, zawsze się znajdzie ktoś kto pomoże:P miłego dnia! 🌼

cześć ja już przed 9 na nogach :D tak tylko w sob i niedz mogę sobie pozwolić :P łe rety - wsiądziesz z rowerem do pociągu, zobaczysz :P ja nie raz wsiadałam, zawsze się znajdzie ktoś kto pomoże:P miłego dnia! 🌼

a ONO czytałam, mam na półce :P bardzo mi się podobała ta ksiązka :P film też widziałam :D i lepsza ksiązka niż film wg mnie;) a ja lece skończyć AMerykanina ;) pa

Tarara a znasz jakiś film, który był lepszy od książki, bo ja nie. Ono filmu nie widziałam, ale może jeszcze kiedyś zobaczę ;)

Ale miałam fajne popołudnie, wróciłam przed chwilą :). Byłyśmy na winku i na jedzonku z fumfelą, a później na długaśnym spacerze i lodach, mniami :D. Było cieplutko, milusi, lubię takie dni :D:D:D

O kurczę Dziewczyny ale się wyżyłam!!! :D Było fantastycznie, przejechaliśmy prawie 50km praktycznie cały czas po lesie, świeże powietrze, ptaszki, delikatny wiaterek, woda, no po prostu super! No i ta pogoda, bajka po prostu! :D A do pociągu wsiadłam bez problemów ;) Pomocne dłonie się znalazły i to niejedne :P Niepotrzebnie się martwiłam :D

fajnie, że wycieczka się udała :D chyba nie znam lepszego filmu od ksiązki :) jakoś w tym momencie nic mi takiego na myśl nie przychodzi ;) choć znam takie, ktore na równi z książką można postawić ;) mam ochotę się upić, napić, wypić :P nie mam nic!:O i to strrraszne:P

Agucha--> tez uwielbiam takie popłudnia :D Tarara--> powod chcęci do napicia, wypicia, upicia jest czy tak poprostu ? :P Najlepiej zawsze miec cos w pogotowiu pod łozkiem badz w bareczku :D Własnie oglądam Wojweodzkiego. Matk boska jak ta mucha drze pape ...normalnie piszczy mi w uszach jak ona sie odzywa. Olke lubie.Nigdy bym nie przypuszczała ze corka prezydenta moze byc taka \"normalna\" :D

Vesnna = powód jest... zawsze jakis się znajdzie :D tak... też ją lubię... bo jest taka naturalna i normalna... ;) a mucha? a tam jest Ania mucha? bo jeśli tak to no comment :O :O:O ja nie mam tv więc... nie obacze nic :O

jest jest Mucha a raczej byla bo program juz sie skonczył. Dzięki Ci panie :P Ja lubie ludzi z poczuciem humoru ale ona śmiech traktowała jako przecinek ...nic nie bylo słychac tylko ha ha ha , hihihihi i jej chore wywody.

kiedyś lubiłam ją bardziej, byłanormalna, ale teraz... te jej wypowiedzi, sposób bycia, a już w ogóle po tym jak się pokazała na festiwalu w Gdyni... szkoda słów. straciła w oczach wiele ;) nie potrafi się zachować, mówić... Dziewczynom wiele rzeczy nie przystoi, a już w ogóle na takiej imrezie... na reputację, szanowanie nie pracuje się chwilkę ;) czyli nie mam czego żałować ;)

Sadziłam ze dzisejszy program z jej udziałem miał na celu troche wybielnie jej po tej całej aferze z festiwalem . Ale po tym co pokazała przed chwilą chyba wbiła sobie kolejny gwożdz do trumny ... łee rety--> wspoczuje ci jutro po tej wyprawie rowerowej. Zapewne pewne czesci ciała po takim wysiłku dadzą znac :D

Cos bym zrobiła ale nie wiem co :P. Nosi mnie...spac mi sie nie chce... W ogole zauwazylam od jakiegos czasu ze brak mi adrenaliny w moim życiu...jakas taka stagnacja nastała i mi doskwiera coraz bardziej ....nie lubie takiego uczucia.

Tarara - Osz Ty :P A ja własnie chciałams sprawdzic czy przypadkiem mnie ten zaszczyt nie spotkał ...a tu masz :D Ale żesmy juz tu nabazgrały ładnie ...tyle wspisow a tylko 4 kobietki hihi :D