Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Feniks

Polecane posty

Vesnna - może to dlatego, że jesień, że słońca mniej itd.? tak czasem każdy ma... wiem, że to żadne pocieszenie, ale to mija... na szczęście... jakie filmy? np. Zielona Mila, Ptasiek, Lot nad kukułczym gniazdem, Dom na krańcu świata... i chyba nie ta pora, żeby coś więcej do głowy mi przyszło ;) dobrej nocy! do kiedyś!

Dzień dobry :D I miłego dnia :) Wczoraj zasnęłam jak dziecko, w nocy ani razu się nie budziłam, w końcu! Haha, chyba częściej będę musiała oddychać takim świeżym powietrzem ;) No nic, uciekam. Jak wrócę do domku, co nastąpi nie wiem o której, to opowiem jak było. Trzymajcie się cieplutko :)

Hello :D Gdzie sie podziewacie kobiety pracujące ? Ja dzis mam wolne wiec sobie bimbam cały dzien. Rano brat mi podrzucił chrzesniaka i polazałm z nim do parku powdychac swiezego powietrza. Pozniej odwiedzilam kolezanke a teraz zabieram sie za siebie. Musze wreszcie wziąc depilator w ruch bo niedługo nie bede przypomninac kobiety :P Z drugiej strony jesien sie zbliża wiec troche cieplej by mi było z sierścią :D.

:) A pałętam się po pracy, to tu to tam, byłam na spacerze, na zakupach ;), kupiłam sobie sztruksy. Jej, nie lubię tych sportowych ubrań do pracy, ale cóż:O. A o spódnicach to już w ogóle zapomniam. Ech:O. Poza tym ok, już się wymoczyłam :) Tarara 🌼co do filmów i książek to znowu przyznaję rację :). Te ktore wymieniłaś faktycznie można postawić na równi :) Vesnna 🌼ja codziennie mam teraz świeże powietrze, od10 do 11 rano, plac zabaw:) łe rety 🌼 a ja dzisiaj bardzo kiepsko spałam, najpierw nie mogłam zasnąć, a później ciągle się budziłam, w ogóle śniły mi sięmoje dzieciaki;). Jech :)

Agucha--> co do dzieciaczków to miałam rozbrajającą sytuajce ostanio w pracy. Wchodzi do sklepu mama z dziewczynka góra dwa latka, ciemne krecone włoski ,buźka aniołka. Podchodzi do mnie i mówi: -Cześć ja -Czesc :) Ona: Wiem kim jesteś. Ja: Tak? aA skad wiesz :) Ona: -Jestes panią ze sklepu Ja: -Masz racje. Jaka mądra dzieewczynka z Ciebie a jak masz na imie? Ona: - Mam na imie Zuzia i jak chesz to moge Cie przytulic. ( po czym wyciąga raczki do góry i mnie obejmuje za kolana :D ) wszytkie dziewczny wraz z jej mamą stały wryte :)

Vesnna ojeje, może Ty nie pracujesz tam gdzie powinnaś? Hihi :D:D:D Może nie ten kierunek na studiach, jak tak dzieci przyciągasz, hihi :D:D:D a może to instynkt, że te kaczorki lgnął??

Jesli chodzi o kierunek to przynam sie szczerze ze wybierałam między połoznictwem a informatyką. Wygrało to drugie tylko dlatego ze poloznictwo jest na dziennych a ja w tamtym okresie nie moglam sobie pozwolic aby nie isc do pracy wiec wybralam zaoczne studiowanie. A ze jestem dzieciara to fakt. Psiara tez :D

o proszę :) to Ci numer, ja byłam dzieciakiem to chciałabym być zawsze położną, żeby pracować z niemowlakami, noworodkami i te dzieci mi zostały :D. Tyle, że nie odbieram, a nauczam ;) A łe rety miała dzisiaj załatwiać jakieś sprawy do nowej pracy, a może jeszcze umowiła się z T.? :)

Jestem, jestem :D Przysnęło mi się trochę, delikatnie mówiąć padłam i zasnęłam :o Najeżdziłam się dzisiaj tramwajami za wszystkie czasy, załatwiania było mnóstwo, bo firma ma główną siedzibę na drugim końcu miasta, jeszcze lekarz mi został na jutro, no i wizyta w dziekanacie na Uczelni bo muszę zdać indeks. A dzisiaj byłam jeszcze ostatecznie zakończyć współprace z poprzednia firma, znowu na przeciwległym punkcie miasta :o Nie lubię papierów :o A z T. hmm... Chciałabym ale niestety nie tym razem. Ale może w tym tygodniu wyskoczymy do kina, bo będę mieć bilety na \"Teorie chaosu\", znajomy pracuje w jednym z poznańskich kin i czasami podrzuca mi bilety ;) Chociaż nie wiem w zasadzie czy lubi kino, hihi najwyżej polubi :D

Miłych snów Aguś 🖐️ Vesnna, haha niezła ta Dziewczynka :D Może rzeczywiście przyciągasz dzieci ;) No ale za póżno nie jest, jeszcze możesz wrócić na studia :)

Ja też uciekam spać, bo jutro wcześnie wstaję. Miłych snów i jeszcze na jutro, bo pewnie nie zdąże :P Miłego dnia 🌻

Cześć Miśki Ja właśnie wrociłam z \"pracy \" :P. Teraz tylko herbatka z cytrynką, nózki do góry i oglądamy M jak milosc :D Jutro na 14..00 ale o 7.00 znów jakies szkolenie wiec trzeba wstać :O. Agus--> niech ta Twoja wena wraca szybko :) Łee rety--> skrobnij jak tam nowa praca :) Wiecie co jeszcze nigdy nie widziłam tak kameralnego topiku jaki mamy :D. Tak tu rodznnie sie zrobiło. Oczywiscie co nie znaczy ze nowej krwi nie przyjmiemy z otwartymi rekami :D

może pomogę 🌼:D a Ty to mnie zawsze wytropisz :D:D:D Vesnna 🌼 masz rajcję, bardzo tu rodzinnie :D i ujawnił się kolejny poczytujący Nas :). A ja też już po kąpieli, poszperam jeszcze w necie, zarejestrowałam się na allegro i buszuję ;) łe rety 🌼 co tam, co tam?? ;) Tarara 🌼 puk puk, proszę Pani;) co tam w wielkim świecie słychać??

Kurczę ale jestem zmęczona :o I zła jak diabli 😡 Pociąg miał spóżnienie, wróciłam padnięta i głodna na maksa, na dodatek T. Znowu mnie wkurzył, napisałam do Niego rano na tlenie, potem sms, a On cisza :o 😠 Wkurzyć się można :o I jestem wściekła 😡

Łee rety--> Łącze sie z Tobą w wściekłości. Ciekawe jaki powod poda...uwielbiam męskie wytłumaczenia :O.

łe rety biedaczysko, uszka do góry będzie lepiej ;) Co do Pana to z K. rzeczywiście jakoś dziwnie ostatnio:O. Jak ja go nie zaczepiam to się nie odzywa, ech. Chyba muszę wybrać sie znowu na \"polowanie\" ;). A może ja jakaś przeczulona jestem, ech. Czem My zawsze tyle myślimy?

Wiesz Agucha i to mnie zaczyna najbardziej wkurzac ! Normalnie ten swiat schodzi na psy jesli chodzi o sprawy damsko meskie. Nie wiedzialm ze doczekam czasów kiedy to my bardziej bedziemy zabiegac o kontakt, wyczekiwac, pisac wrr. Teraz facet jest bardziej niezdecydowany od baby. Oczywiscie po czesci to nasza wina bo troche godzimy sie na takie zachowania.

wiesz, ja traktuję tą znajomość luźno (przynajmniej na tym etapie), nie napalam się tak jak byo z M. Jest mi dobrze z rozmowami z Nim, fakt, lubię je. Ale widzisz, nie odzywa się 2 dzień, a ja już myślę. A chciałabym jeszcze to wyłączyć.

Już jestem, rozmawiałam z przyjaciółką. Wiersz w stopce jest ks. Jana Twardowskiego. Też mi się spodobał :) Kurczę też tak myśle, że może przeczulana jakaś jestem, no kurczę albo On mnie sprawdza albo ja już nie wiem i On nie jest wart niczego :o Ło matko, niczego nie wiem :o

Cześć, wczoraj padłam prosto do wyrka, nie miałam już siły nawet dalej się wkurzać. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepszy dzień ;) Miłego 🌻

A ja buszuję na allegro, jupii :D. Nie wiedziałam, że to takie przyjemne. Kupowałyście tam coś kiedyś?? Bo ja dopiero wchodzę w temat ;)

Czesc :) Agucha--> buszuj ino ostrożnie :P . Ja chyba dwa lata temu kupiłam kostium kapielowy z adidasa. Pani na tyle byla sympatyczne ze nawet wymieniła mi ( oczywiscie dwa razy za przesyłke musialm płacic :P ) gdy okazał sie za mały. Oprocz tego zamawiam ksiązki. Tak wiec moje doswiadczenie z allegro jest dosć pozytywne. Moje stopy pragną wypoczynku...