Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Feniks

Polecane posty

po pracy relax:D potem posprzątałam, kupiłam jakieś żarcie dla siebie i zwierząt, zrobiłam obiad :P a teraz piję grzane piwko z miodem :D bo mi zimno i nie ma mnie kto ugrzać i zaraz będę czytać :D a co u Ciebie?

a bylam już na jednym dzisiaj, ale może zaraz też wypiję z miodkiem, bo coś mnie rozkłada :O Spotkałam się dzisiaj ze znajomymi z knajpy, było milusi :D Wypiłam piwko i musiałam spadać, bo jeszcze kilka rzeczy musałam po drodze załatwić i jeszcze czeka mnie prasowanie ;). Widzimy się po niedzieli ;) Ach ten niedoczas :O Kupiłam nawet jeden zeszyt do szkoły, hihi i przy okazji Godziny;). Czytała któraś z Was może?

Piwko ja poproszę, padam więc będę ekonomiczną wersją :P :D Dzisiaj miałam ciężki dzień, szkolenia z zakresu internetu, komputerów i o rety, sądziłam, że znam się w miarę dobrze, a tu się okazuje, że jestem w lesie :o I dużo pracy przede mną ale dam radę inaczej być nie może! No i dzisiaj doszłam do jeszcze jednego zaskakującego wniosu, brakuje mi faceta! 😭 Tak, brakuje mi faceta, ramion w które mogłabym się wtulić, ciepłego słowa, całusa w szyjkę 😭 A buuu!

łe rety - nie płakusiaj 🌼 jeszcze Cię będzie całował w szyjkę, zobaczysz!!! :P Aga - czytałam :D film tez oglądałam chyba ze 3 razy. A tego pana lubię jeszcze \'dom na krańcu świata\' i \'z ciała i duszy\', w ogóle fajnie pisze facet :D

łe rety - trening czyni mistrza ;) w każdej kwestii. Jeszcze będzie z Ciebie super znawczyni komputerów, zobaczysz :P Aga - fajnie, że miło spędziłaś czas ;)

Aga - a skąd mam wiedzieć kiedy?:P pewnie w najmniej spodziewanym momencie :P na pewno będzie dobrze ;)

A wiecie co jest najgorsze :o Nie wiem czy ta sobota będzie aktualna :o T. rozpoczyna studia podyplomowe i pojęcia nie mam czy da radę :o W sumie jak będzie chciał to da, kurde znowu martwie się na zapas :o Tararara, a Ty właściwie musisz zaległości nadrobić :P My mamy swoję zdjęcia więc szybciutko dorzucaj do kompletu swoje :D Oczywiście jeżeli nie masz ochoty to nie zmuszam ale by było fajnie :)

łe rety to rzeczywiście nie fajnie z tym T. Ale jak się postara to możliwe ;) ty sie martwisz, ja się martwię, standard. Ech, dzisiaj jest we mnie jakiś optymizm w związku z Panami ;)

zaraz coś do Was wyślę ;) i dzięki za zdjecia od Was :D Aga - ładne okulary :D zawsze mi się okulary podobały i jak byłam mała to naśladowałam Nat Kukulską i zawsze w okul chodziłam :P

noo ja nosiłam jakie się dało :D nawet bez szkiełka jak mi kiedyś wypadło ;) fajnie kogoś zobaczyć, bo inaczej Was sobie wyobrażałam :P

Tarara ja mam się nie smutać?? Ja?? Eeee tam, ja dzisiaj jestem happy :D Dzień typu co ma być to będzie ;). Do niczego, nikogo nie zmuszę i nawet nie zamierzam. Się samo jakoś, prawda??