Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KokosankaPianka

dieta dr Lutza warto spróbować

Polecane posty

Gość cyklamenka
nie stosujcie słodzików!!!!!!!!!!!!

Czesć, ja też mam zamiar zacząc tę dietę,trzymajcie kciuki Pozdrawiam i zapraszam do korespondencji kobieta; wiek-30 wzrost 169cm waga70-72?( jakos tak , nie mam wagi ale zakupiłam i niedługo dotrze cel : 60 kg i ani grama więcej - brak oponki na brzuchu - brak tłuszczyku na ramionach - SUPER samopoczucie

Gość BEATA49TKA
SUPER,ŻE SIĘ KTOŚ ODEZWAŁ.JA JUŻ ZACZEŁAM 1 MARCA.EFEKTY JUŻ SĄ.OBY TAK DALEJ.PODAJ CO DZISIAJ JADŁAŚ!POZDRAWIAM

Czesć, zaczynam od jutra dopiero, ale byłam dzisaj u lekarza z dzieciaczkiem , zwazyłam się .....i......zamarłam 74 kg, nawet w ciaży tyle nie wazyłam, załamka. Postaram się jutro wieczorkiem ,, wyspowiadac,,, pozdrowienia

Cześć, jeśli chodzi o słodziki zawsze uwazałam to za sztuczne swiństwo bez smaku, lepiej sie przemeczyć i pic gorzką herbatkę czy kawkę, a własnie mozna pic kawe z mlekiem? Ja dopiero zaczynam, wiec pewnie jakieś błędy popełnię. Jak dzisiaj na śniadanie zjadłam jajecznicę, a na obiad planuję kurczaka duszonego z warzywami, a kolacja .... jeszcze nie wiem. Napiszcie co jjecie. Pozdrawiam

ANIU trzymam kciuki.u mnie wczoraj było ok.jak dobrze licze to nie zjadłam więcej jak 80 węgli.cały czas buszuję,oczywiście w wolnych chwilach w necie i się doszkalam na temat tej diety.muszę ci powiedzieć.że ja 5 lat temu na tej diecie zgubiłam 34kg.ale niestety zaczełam znowu jaść ziemniaki i chleb i doszłam spowrotem do tej wagi którą miałam.dziś zaczełam narzekać na kręgosłup i nogi więc postanowiłam coś ze sobą zrobić no i walczę mam nadzieję,że razem jakoś sobie poradzimy

ANIU według tego co wyczytałam [jeśli jesteś na diecie nisko weglowodanowej]kawa lepsza ze śmietanką niż z mlekiem ,bo śmietana ma niej węgli niż mleko. wczoraj na śniadanie 3 kromki chrupkiego pieczywa 2plastry sera 2plastry żywieckiej 2plastry bialego salcesonu obiad[by lam w terenie więc nic nie gotowałam] 1bułka grahamka pół makreli wędzonej kolacja 3 tekturki 2plastry sera 2plasty żywieckiej 2 kawy wciągu dnia ze śmietanką,herbaty ziołowe

cd. na obiad zjadłam nie kurczaka ale jeden filet z łososia smazony z ziołami na oliwie z oliwek, i 3/4 warzyw na patelnie podiwczorek,- jogurt naturalny bez cukru( mały) a na kolację zgrzeszyłam mała przylepką z białego pieczywa(- u mnie jest pieczone takie bez ulepszaczy, chrupiace/ pyyycha) z masłem i kawałkiem pomidora. piłam wodę mineralną a wieczorkiem mała lampkę czerwonego wina a w ciągu dnia jeszcze plasterek boczku jak na pierwszy raz chyba nie jest tak źle?????

Czesć, z małymi grzeszkami- imieniny kolezanki i Dzień Kobiet .................... 3 kg mniej od 7 .03.09, ............. mam nadzieję ze będzie jeszcze lepiej:-) Pozdrawiam, ktos tu jeszcze zagląda????????????

Gość zdesperowana bozenka
pomocy

W maju slub mojej corki a ja brzydka i gruba. jak mam schudnac?Niech bede brzydka ale nie gruba.Zaczelam Ltza ale narazie nic nie wychodzi.Czy nie popelniam bledow? Licze wegle ale czy mam tez ograniczyc kalorie ?

Gość Adik-udo

Gość Adik-udo
Zacznij biegać

Dzien dobry. To znowu ja.Wczoraj sie zalogowywalam a ze nie jestem mocna w te klocki no to widzicie sami jak wyglada moj wczorajszy wpis.Zaczne jeszcze raz.Od paru dni stosuje diete dr Lutza , ale tak na wyczucie bo jeszcze nie czytalam tadnej z jego ksiazek.Informacje mam tylko z internetu.Czytalam za to Kwasniewskiego i nawet krotko bylam na tej diecie , ale zrezygnowalam bo nic nie chudlam a zle znosilam tak duze ilosci tluszczu.Bylo mi niedobrze i dokuczala trzustka i watroba.W zalozenia diet nisko ww wierze bo to podpowiada logika a dla mojego zdrowia najwyzszy czas zaczac cos robic bo wysiada mi caly kosciec.Przede wszystkim musze schudnac , dla zdrowia i "urody".Potrzebuje rady od osob ktore dluzszy czas stosuja diete Lutza.Czy musze oprocz ograniczenia wegli do 72 g rowniez ograniczac kalorie? Apetyt mam ogromny a diet probowalam juz ze sto i wiem ze moj metabolizm jest zupelnie rozchwiany.Dlatego licze sie z tym ze u mnie przestawienie sie organizmu musi potrwac.Nie wiem tylko czy napewno na tej diecie mozna schudnac.Odpiszcie.Cwiczenia a tym bardziej bieganie nie wchodza przynajmniej narazie w gre bo mam spore klopoty ze zwyklym chodzeniem czy schylaniem sie. A w maju slob corki w Anglii.Nie chcialabym przyniesc Polkom wstydu i dlatego chce choc troche schudnac.Pozdrawim i czekam na pomoc .

Gość jabłuszko35
Bożenko- zapraszam na dietę warzywno -owocową, nie dość , że chudniesz to dodatkowo oczyszczasz organizm. Topik znajdziesz tutaj na forum. Pozdrawiam!

Jabluszko 35 dzieki za rade , ale ta dieta u mnie odpada.Juz probowalam i nic z tego nie wyszlo.Za malo konkretne jedzenie jak dla mnie , straszna rewolucja w zoladku i ciagle uczucie glodu.Ja jestem miesozerna i jak nie zjem choc troche miesa to nie wytrzymuje i potem urzadzam pogrom w lodowce.Dlatego zdecydowalam sie na diete Lutza.Ja wiem ze u wielu osob takie diety dzialaja ale ja jestem weteranka w odchudzaniu i wiem na jakie diety nie mam co sie porywac bo po nich zostaje mo tylko efekt jo-jo i wiecej kilogramow .

Hej Ludzie ! Czy juz nikt nie zaglada na te strony?

Gość grubasinka dziewczxynka
czyli moge na przyklad jesc parowki tak zeby sie najesc, jakiesj jablko i powidzmy od czasu do czasu jajko(jestem uczulona wiec...) chodzi po prostu o to by nie jesc weglowodanow- cukrow? tak- czyli chlebka, ziemniakow, makaronow?... moge jesc powierdzmy tylko miesko caly dzie3n i bedzie dobrze? prosze, nie znam sie na dietach...

Dolaczam z pytaniami do Grubasinskiej.Niech ktos nam odpowie!

kurcze potrzebuje tez sachudnac. a i tez musze duzo zjesc, nie moge sie glodzic... plis, odpiszcie

proszę:(:(:(

:(

hello:)

odpiszcie mi, znacie sie..

,,,,,

...