Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KokosankaPianka

dieta dr Lutza warto spróbować

Polecane posty

Gość grubasinka dziewczxynka
,,,

Gość grubasinka dziewczxynka
../.,.;.

Gość podnosim6y he hoop
podnosze

Gość podnosim6y he hoop
heeeej hgopp

Gość podnosim6y he hoop
hrejjjjj hooop w gore

Gość podnosim6y he hoop
uppppppppppppppppupupup

Gość podnosim6y he hoop
up kurde

Gość zdesperowana bozenka
mam prosbe do Beaty 40tki , opowiedz o tym jak i co jadlas przed laty jak gubilas te kilogramy. Chce tez kontynuowac te diete ale nie majac tej ksiazki Lutza(mieszkam zagranica) nie znam wszystkich zasad diety. Jak narazie to tyje a nie chudne. Co robie zle?Odpowiedz ! Prosze!

Gość mamamamamamaamam
zaczynam ta diete.... mysle ze naprawde mozna na niej schudnac:)

Gość gruba Bozenka
nie doczekam sie juz od nikogo odpowiedzi?

Gość gruba Bozenka

Cześć,od 7.03.09r ubyło 3,5-4kg, i od tygodnia waga stanęła , czy to tak ma być?

Nie jestem na tej diecie bo też za mało o niej wiedziałam .odchudzam się na mż ,schudłam juz 6kg.Zapraszam na topik SCHUDNĄĆ 40 KG-ZAPRASZAM DO WSPÓLNEJ WALKI-tu jest sympatyczna atmosfera,wspieramy się wspólnie i chudniemy

...wróciłam. Tzn. wracam od jutra na Lutz\\\'a. Powiem krótko: jak się ogranicza węgle (z wyłączeniem białej mąki i cukru) to waga leci z dnia na dzień) ale jak się zacznie wtrążalać węgle znowu w dużych ilościach to się przybiera. Ja w tą dietkę wierzę i zaczynam od 70 kg.

Czesć, ja tez zaczynam od nowa . Schudłam w miesiąc 5 kg, ale później były swieta i imprezka -wesele u siostry ,... 2 kg wróciło więc do dzieła Pozdrawiam i zyczę powodzenia , ( odzywaj się )

Sorry, myślałam że nikt tu nie wchodzi. Zaczęłam dzisiaj od nowa...mam 3 tygodnie do Komunii syna...

aniajbp pokaż się. Chyba, że już odpuściłaś....

Cześć, fajnie, ze się odezwałaś,. Mam zamiar zacząć na nowo , tak poważnie, bez ulegania czekoladzie. Schudłam 5kg( i jak się okazało wcale nie przytyłam- miałam jakieś chwilowe zachwianie wagi), a chcę jeszcze 7-9 . Pozdrawiam , bedę się odzywac, obiecuję ;-)

No to przynajmniej jesteśmy we dwie. Wczoraj pogrzeszyłam bo wypiłam 4 piwka ale za to żadnych węgli więcej. O 6-tej nachlałam się wody więc nie było sensu się ważyć. Ważę się jutro.

Gość też próbuję
wtajcie :) tez od wczoraj próbuje te dietę, zobaczę co z tego wyniknie :)bedę meldowac co zjadłam itd Szkoda, ze nas tak mało tutaj :(

No i się nie ważyłam. Jutro się zważę i mam nadzieję zmieni ć stopkę :)

Zważyłam się i zmieniłam stopkę. Oby Wam też tak dobrze szło...

Czy ktoś stosuje tę dietę?Jeśli tak to niech się odezwie.Może razem uda się nam schudnąć.Ja przestałam palić w listopadzie i przytyłam ponad 5 kg co przy moim wzroście 150 cm bardzo widać.Od tej pory próbuję różnych diet ale bez skutku.Jestem łakomczuchem i lubię podjadać na okrągło a potem sama na siebie się wkurzam.Czekam,może ktoś ma jakieś doświadczenia z tą dietą.

Gość BezWeg
Jest ktoś jeszcze zainteresowany tą dietą? Ja zaczelam wczoraj i jestem b zadowolona :) Juz kiedyś stosowałam b podobną diete i schudłam ponad 30 kg... :) Odezwijcie sie :)

Gość Gruba Kacha2
Witajcie trochę podobna ta dieta do Kwaśniewskiego - stosował ją mój ojciec jakieś 3 lata schudł bardzo szybko 18 kilo tabletek na cukrzycę nie brał wcale (cukier w normie) na nadciiśnienie tylko połowę ale po trzech latach tak zakwasił sobie organizm że ledwo chodził tak bolały go mięśnie . podsumowująć jesli ktoś ma awoje latka to trzeba uważać obserwować swój organizm i w odpowiednim momencie przestawić się na inny sposób żywienia.(na marginesie dodam że tata ma w tej chwili 70 lat i czuje się dobrze waga też w normie ) Chciałabym przyłaczyć się do Was od wtorku . obecna waga 79 KG 166 WZROSTU .:(