Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elenkaaaaa

zapaleniue ucha??

Polecane posty

Gość elenkaaaaa

witam. mam takie pytanie...mozew troche dziwne,v ale naprawde nie wiem..Jak rozpoznac zapalenie ucha? Boli ucho:? tylko jak? nigdy jeszcze ucho mnie nie bolalo, wiec nie wiem jaki to bol? klojący, wyczuwalny tak bardzo w srodku ucha? boli caly czas? czy tylko przy ruchu szczęką:? bo wstalam dzis rano i prawie ze nie mogłam szczeka ruszyc taki bol w okolicy ucha? tak jakby mi cos tam wlasnie w okolicach ucha przeskoczylo w szczeace:( wiem, ze to dziwny opis, ale inaczej tego nie potrafie wyrazic:) Teraz mnie boli jak zacisne zeby, albo zwlaszcza przy ziewaniu. Czy to moze byc zapalenie? troche dziwne, w takie upaly...a przeciagow tez nie mialam..co jest dobre na taki bol ucha? pozdrawiam i prosze o pomoc

Hmmmm a może je przewialas ? idz do lekarza , jeśli to zapalenie ucha to domowymi srodkami nie wyleczysz tego :o u mnie trradycją juz jest ,że co zime mam zapalenie ucha srodkowego :o wtedy boli i leci mi troszke wydzieliny z uszka ,a boli ? hmmm roznie raz caly dzien a potem przy dotyku tylko i potem znowu cały dzien

Gość Nie wiem ale
Ja doskonale wiem co to zapalenie ucha i nie życzę nikomu - jak już kiedyś na to zachorujesz to nie będziesz miała wątpliwości jak długotrwały i uporczywy jest ten ból. Z twojego opisu może wynikać że jest to zwichnięcie szczęki - niektórzy tak mają gdy np. długo siedzą lub leżą z otwartymi ustami to żuchwa nie chce "wskoczyć" na swoje miejsce, często przeskakuje. O tym powiedziała mi moja dentystka więc w tym kierunku możesz się zwrócić.

Gość elenkaaa
dziekuje za odpowiedzi...