Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanyyyyy

Niskie kobiety maja ladne twarze a wysokie ladne figury .

Polecane posty

Gość niezdecydowanyyyyy

Nie wiem na co sie zdecydowac , co wybrac .

Gość bez znaczenia 2
No to masz chłopie problem.Poszukaj 2 w jednym

Gość washgo ... niedługo

Gość niezdecydowanyyyyy
2 w 1 to rzadki przypadek

Gość bez znaczenia 2
zawsze tearz mozna czyms nakryć:P

Gość niezdecydowanyyyyy
Jeszcze sie udusi i bedzie problem , nie chce ryzykowac .

Gość Cahpirinia
No coz, ja jestem niska i mam rewelacyjna figure i piekna twarz :P

Gość Cahpirinia
Spadaj zboku, gowno mnie obchodzi, czy Ci sie podobam, czy nie....nie Tobie mnie oceniac.

Gość niezdecydowanyyyyy
Wielki intelekt to dla mnie zadna zaleta , zaliczylbym to nawet do wad .

Gość niezdecydowanyyyyy
Cahpirinia >>>> strasznie nerwowa jestes , chcialem byc mily , wulgarnosc u kobiet tez zdecydowanie zaliczam do wad . Ale odeszlismy od tematu .

Gość xxxxxxxl
małe jest wredne, 2x sie o tym przekonałem.

Gość tak se pisze
no, ja jestem wredna, ale z ładną figurą, z twarzą już gorzej chociaż niektórzy twierdzą że ładna

Gość dokladnie male jest wredne
bo jest zakompleksione ze takie małe i niewyrosniete. PS. To czy masz piekna buzie moze ocenić tylko ktoś z boku a na pewno nie ty sama. Już słyszałem jak wiele się ma za piekne a to były niezłe pasztety......

Gość tak se pisze
hehe, niska dziewczyna może mieć długie, smukłe nogi i piękne proporcje, tak samo jak wysoka, tyle że do tego będzie delikatna, niższa od partnera, no i faktycznie szpilki będzie mogła nosić, zależnie od ochoty :)))) tzw niskie skanalizowanie dotyczy proporcji, widuje się zresztą dziewczyny wysokie, nawet zgrabne a nogi bardzo krótkie, tyłek gdzieś nisko, ale też są OK, albo niskie z krótkimi nogami na dodatek, przy sobie a bardzo apetyczne i pociągające, o ślicznej buzi (o dwóch koleżankach piszę, tak dla przykładu)

Gość tak se pisze
ja tam raczej z twarzy pasztet, w każdym razie z profilu kompleksów nie mam żadnych :)))

Mam koleżankę, która ma może góra 150 cm wzrostu, ale figurę ma świetną: szczupła w talii, zaokrąglona gdzie trzeba, ani grama tłuszczu. Fakt, jest wysportowana, ale jak idzie ulicą, to za nią właśnie goście się oglądają, nie za tymi wysokimi. Sama jestem wyższa i też szczupła, ale figury jej zazdroszczę.

Gość do greego
gówno się znasz na budowie ciała niskiej kobiety, ja jestem niska, szczupła, mam 160 wzrostu a moje nogi są długie i zajmują 60% powierzchni ciała... co zabawne, jak założę krótką spódniczkę+ sandałki na 7cm obcasach to faceci tak się lampią na moje nogi że czsami mam ochotę się schować. Zresztą wy faceci też nie jesteście wysocy.

Gość do greego
jak na niski wzrost mam szczupłe i zgrabne nogi, mam szczupłe i lekko umięśnione uda... inne wysokie przy mnie wysiadają, to rzadkość mieć ładne nogi przy niskim wzroście ale możliwe.

Gość tak se pisze
heeeeeeehehehe, przypomina mi się tekst mojej dawnej koleżanki z klasy, była opuchnięta (takim brzydkim rodzajem otyłości), miała sporo różnych wad (bielactwo, łuszczycę, zaburenia hormonalne więc pachaniała nieprzyjemnie) ale uważała się za atrakcyjną i pociągającą, no i OK, tyle że między innymi swoje stosunkowo krótkie nogi, grube i ustawione jak u grubej osoby, z iksem, nazywała długimi bo wydawało jej się że jeśli ma 170 wzrostu o długie nogi ma z zasady, tymczasem one były nieproporcjonalnie krótkie i naprawdę nieładne ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gość Cahpirinia
"Zaden kurdupel nie może mieć ładnej figury" To kompletne bzdury, ja mam wlasnie 1,60 wzrostu i jestem bardzo proporcjonalnie zbudowana. Moim aututem sa wlasnie moje dlugie umiesnione nogi i przedewszystkim moj TYLEK, na punkcie ktorego faceci szaleja!

Wierzę ci slonko Na świecie jest wiele niskich kobietek za którymi faceci szaleją. Chocnay ta Austarlijka Kelly Minogue ( nie wiem czy dobrze napisane) Malutka ale ciałko ma proporcjonalne. poza tym zauważyłem że wysokie kobiety mają zazwyczaj mniejszy biust. Moze to tylko zludzenie optyuczne ale u niskich kobiet biust dużo bardziej się odznacza

Gość tak se pisze
a do tego, ja, też przy wzroście 160 (może ciut więcej) jestem z bardzo proporjonalnym facetem, naprawdę super zbudownym, o wzroście 185, i moje nogi są tak długie jak jego to bardzo praktyczne, zważywszy że on jest potężnym facetem a ja delikatną dziewczyną... mrrrrrrrrr :)))))

Gość tak se pisze
biust a wzrost i szczupłość.. hmm, zgadzałoby się

Gość brando_s
zaden choćby najpiękniejszy kurdupel nie będzie miał wyglądu przy tak niskim wzroście . zreeszta tak niski wzrost bez żadnej prezencji jest charakterystyczny dla ludzi którzy poprzyjeżdzali z małych miasteczek lub ze wsi. Jesteście obleśnie niskie, bossshhe 1.60m przecież to liliput! To że się oglądają to pewnie dlatego że taka mała lub może dlatego że dziewczyna szła z tyłkiem na wierzchu i w krótkiej spodniczne. My faceci mamy to do siebie że oglądamy się prawie za każdą (wszysto co się rusza) ale do podobania się nam daleko. Osobiscie nie cierpię małych kobiet to dla mnie niekobieta, choćby szła nago po ulicy w szpilkach. Nie dorównacie nigdy wysokim długonogim proporcjonalnym kobietom o długich nogach i kobiecej pieknej figurze. Zginiecie w tłumie jak dzieci. Nawet w obcasach czesto wyglądacie śmiesznie bp widać że z was takie niskoskanalizowane karzełki. Niskie podobają się tylko niskim facecikom bo wiedzą że tylko takie miernoty mogą poderwać a o modelkach o pieknych buzich mogą tylko śnić..:):-D

Szczupłe niskie kobiety maja proporcjonalnie większe biusty niz szczuple wysokie kobiety. Zalezy tez jaka kobietę uwazamy za wysoką Dla mnie podział jest następujący: Ponizej 160 cm - kobieta niska 160 do 175 - kobieta średniego wzrostu powyżej 175 wysoka Ja osobiście preferuję tę średnią wartość mimo że sam jestem dość wysoki 186 cm

Gość TO FAKT NIGDY
nie byłem i nie bede z dziewczyna niską bo tylko wysokie mi sie podobają.Niskie są wybrakowane,nie mają tej klasy w sobie.No właśnie K> Minoue wygląda właśnie śmiesznie,jak ktoś dobrze napisał karzełkowato.Do tego ta małpkowata twarz i piskliwy cienki głos.Są gusta i guściki niestety. Poza tym nie tylko chodzi o nogi czy figurę, po prostu mała babka ogólnie wygląda zabawnie w negatywnym tego słowa znaczeniu jakby hormonu wzrostu jej zabrakło wybrakowana i taka krótka Pozdr.

Gość do brando s
ile ty masz qrwa lat dzieciaku??? spie*** od damskiego forum do kumpli i piaskownicy

Daj mu spokoj niech sie wygada. Widać że o kobietach ma tyle do powiedzenia co Trener janas o naszej kadrze. Nie spotakjałem się z facetem który by przekreślił dziewczyne tylko dlatego że nie była wysoka.