Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanyyyyy

Niskie kobiety maja ladne twarze a wysokie ladne figury .

Polecane posty

Gość znawca_kobiet
>>>do Anyone =osobiście kocham wysokie kobiety i tylko z takimi się spotykałem zawsze miałem ok.176cm o pięknych twarzach dużych oczach pięknych pełnych ustach długich włosach szczupłych itp. Natomiast uważam że biust masz troche za duży pełne b to najlepszy rozmiar. przy D wygląda się troche krowiascie i zdeformowanie chocby nie wiem jak szczupła byś była ......

Gość klokok
Bo juz mialem takie dziewczyny a najgorsze sa sztuczne , jedna miala takie , polozyla sie na plecach a one stercza , jak zaczela sie ruszac to tak smiesznie lataly , moze i fajnie wygladaja ,wiem z doswiadczenia ze duzo kobiet stosuje specjane usztywniajace staniki , jak je sciagna to potem jest rozczarowanie , biust strasznie zwisa :(

nie naprawdę mam naturalny biust, tylko ze przy moim wzroście wydaje się on mały w stosunku do ciała i sama się dizwię ze to taka miseczka musi być bo wygląda on na jakieś B Poza tym nie nosze obcasów, najwyżej takie do 4 cm. A co do chłopaków ... dla mnie mogli być mniejsi jakoś nie przeszkadzało to im.

Gość do dokładnei tak jest
tylko że wysokie kobiety nie muszą zakładać obcasów bo natura dała im atrakcyjny wzrost wiec nie muszą się podwyższać . obcasy są dla kurdupli żeby mogły sztucznie się podwyższyć i nie wyglądać tak komicznie. Peruka jest potrzebna dla łysych i tyh z żadotą a nie tych z czupryną...pomyśl trochę.... to modelki nie bez powodu chodzą po wybiegach a nie małe co są bez prezencji i wyglądu

Co ty pieprzysz przecież w obcasach noga wyglada ładniej niezaleznie od wzrostu kobiety. Nikt mi nie wmówi ze kobieta w klapkach wyglada bardziej sexy niz w szpilkach. I tu własnie problem ze wysokie kobiety nie moga sobie zbyt czesto pozwolić na szpilki

do znawcy kobiet - nie mam krowiastego biustu :P poprstu miseczka jest taka nie wiem czemu bo biust wygląda na b i to nawet nie pełne :( i nie skacze jak chodzę, trzyma się sztywno więc nie jest jak to okresliłeś \" krowiasty \" swoją drogą ... pocieszne okreslenie :D

Gość pragnę zauważyć że
modelki zawsze chodza w budach na obcasie. nie wazne jak sa wysokie. Jak laska ma 170 i załozy szpilki to wyglada extra a jak dziewczyna ma 180 i załozy szpilki to juz wyglada jak wieża

Gość jezeli zwaliste D
wydaje ci że jest b to znaczy ze ogólnie jesteś mocnej budowy i jesteś przy kości. Bo jeśli masz prawidłową wagę do wzrostu 58-61kg to D powinien wyglądać na nieproporcjonalnie duży. Kobieta w ramionach powinna być szczupła a nie rozsadzona jak krowa. jak już masz d to co bedziesz maiała za kilkanaście lat??nie lubię duzych cycków już nie mówiac o tym ze są zwisające i obleśne. To sam tłuszcz w końcu. Wielkość gruczołu u kobiet jest mniej wiecej taka sama. To sam tłuszcz decyduje czy jest się mućkami czy ma się mniejszy biust

Gość pragnę zauważyć że
jestem strasznie zazdrosna że nie mam typowo wysokiego wzrostu mam przeciętny wzrost i nikt na mnie uwagi nie zwraca, taki o przecietniak ze mnie. przecież modelką nie mogłabym być bo do tego musiałabym mieć odpowiedni wzrost figurę i urodę a tego nie mam. dlatego muszę zakładać obcassyyy buuuuuu

58 kg przy 180 wzrostu to normalana waga ?? ciekawe ... boze naprawde nie jestem gruba ani zwalista nie mam zwalistych cycków mam ładnąfigure nie wiem czemu wy mi próbujecie wszyscy wmówić że jestem gruba, mam obwisłe cycki i pełno tłuszczu ... naprawde ...

Gość moja kobieta jest wysoka
a i tak każe zakładać jej obcasy Wygląda w nich bardziej sexy :)

Poza tym skąd ta koncepcja ze jeśli teraz mam D to co będe miała za kilka lat ... ty chyba nie wiesz że kobietom biust przestaje rosnąć ok. 17 roku życia więc mój juz dawno stanął w miejscu.

Gość proporcjonalna kobieta
ma 170 cm i 57 - 59 kg wagi Większe odstepstwa są niedopuszczalne :) Do Anyone przy wzroście 180 cm będąc szupła ważysz pewnie 70 kg

Gość Do pragne zauważyć że
założe się ze to napisała zazdrosna baba to pierwsze i po drugie bo takie głustwa może tylko pisać baba. Po pierwsze modelki na wybiegu nie zawsze chodzą w obcasach wiec nie uogólniaj, po drugie obcasy są różnej wysokości-kurdupel kupi sobie but o 10cm obcasie, wysoka o np.3cm bo nie musi szcztcznie się podwyższać, po trzecie wiele wysokich kobiet wogóle nie nosi obcasów bo z natury ma to co chce osiągnąć kobieta zakładająca buty na wysokim obcasie, po czwarte choćby nawet i założyła wysokie do nieba obcasy zawsze będzie przy swej szczupłości, zgrabności i prezecji wyglądać super atakcyjnie i to za nimi będą oglądać się znawcy piekna i prawdziwie atrakcyjni meżczyźni. A kurduple zostają dla niewyośnietych zakomplskionych brzydkuich facetów-oni sięgają po to co mogą nie to po to co chcą:)

Gość rozczaruje cię
biust rosnie przez całe życie do 16roku najbardziej rośnie, potem bardzo stoponiowo przyrasta. Poza tym ciąża bardzo powieksza biust u wiekszości. dlatego nasze babcie mają takie wielkie cyce a w młodości miały mniejsze..

Gość 132137744
a jak mam 168 cm to jestem niska czy wysoka ??? ja bym powiedziala,ze "normalna" :P

nie rozczrowaleś mnie :D poza tym mój biust nie zamierza tracić jędrności bo ćwiczę codziennie coby moje ciało nie stało sięzwaliste i obrośnięte w tłuszcz, zresztą i tam pewnie mi nie wierzycie bo myślicie że jetem krową skżyżowaną ze słoniem :D

Gość proporcjonalna kobieta
zapomniałam dodać że mam 164 cm i jestem strasznie mała. Musiałam dać taki wyznacznik by jakoś nienajgorzej wypaść. Nie mogę się po prostu pogodzić że jestem tak mała i niewyrośnieta i plącze się tylko laskom pod nogami i jestem niezauważalna.:(Ach te moej komplesy i te krótkie nożki i tyłek nisko osadzony:(

Gość Może twoja babcia ma wielkie
cyce :)

Gość zobaczyc za kilkanascie lat
biust skóra i ciało wiotczeje. a po ciąży to już wgóle. Te co mają c i d przed ciąża po ciąży mają zwisy do pępka

Gość do 1231....
ty jestes po prostu przecietniutka- ani krótki kurdupel ani super laska!

to będzie mój problem nie Twój więc mi tu mrocznie nie prorokuj, jak kobieta po ciąży się zaniedba to może i ma zwisy do pępka. A poza tym nie zamierzam mieć dzieci.

Gość tylko wysokie
precz z karłami:)

Gość ten gosciu jest beznadziejny
Cały czas atakuje nizsze kobiety Weź juz wyluzuj Skoro tak nie cierpisz nizszych kobiet to idx sobie na forum o wysokich laskach. Ja nie znam osobiscie zadnej wysokiej atrakcyjnej dziewczyny. Moze ktoś mi powie imie i nazwisko ładnej wyskokiej znanej kobiety. Bo we wszystkich rankinkach najpiekniejszych kobiet prowadze normalne dziewczyny jak Nagelina Joly, Jenifer Lopez, Britney Spears, Demi More, Carmen Elctra itd. Zna ktos wyską gwiazdę filmową???

Gość pewnie to na szczescie
twoj problem. Nawet jak nie bedziesz miała to i tak ci zwiotczeje, poza tym te z wielkmi wymionami mają wiekszą szanse na raka bo skoro mają takie duże to znaczy że są "rozbuchane" hormonalnie. To estrogen szaleje w organiźmie a te co mają estrogenu za dużo (który jest rakotwórczy) mają wieksze prawdopodobieństwo zachorowania. Pozdrawiam!!!!!!

Gość male jest piekne

Gość 132137744
a co do wysokich kobiet to mam kolezanke - 177 cm i to jest jej jedna wielka wada jest okropnie chuda (powinna przytyc ok 7 kg,albo i wiecej), strasznie sie garbi i robi dziwne "polamane" pozy......no i gdzie ta ladna figura ??? co jest ladnego w plaskim tylku i wystajacych kosciach biodrowych oczywisce nie uogolniam,bo pewnie sa wyjatki.....mala dziewczyna tez nie musi byc gruba :)

Gość Hulio
Wole ładną drobną kobietke niz wysokiego wielkiego paszkwila. Wzrost 168 jest jak najbardziej ok.