Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanyyyyy

Niskie kobiety maja ladne twarze a wysokie ladne figury .

Polecane posty

Gość malutka_90
Eee.. tam pewnie nie jest tak żle;-) Rownież pozdrawiam

Gość Sozinha
Należe do wysokich kobiet,powiedziałabym że nawet b.wysokich bo mam 183cm wzrostu.I powiem Wam,że nie zawsze było mi miło w życiu z powodu mojego wzrostu.Idąc ulicą(wiem że to nieskormne,ale tak jest:)faceci oglądają się za mną(przypuszczam,ze to własnie przez ten moj wysoki wzrost)no i co z tego:)?Moj byly chlopak(aż żałuje że go tak nazwałam"chłopak")powiedział mi kiedyś"ale mnie to wkurza że Ty jestes taka wysoka:("Chciałam zostawić go wtedy na ulicy:P,ale wyczekałam lepszego momentu.Mial sam jakies 185...Nigdy nie mialam faceta dużo wyzszego od siebie,zawsze bylo to jakies kilka(max.do 5cm)wiec tak naprawde nie było widać znaczniej różnicy.Nie chodzę w szpilkach,mam parę takich 3,5cm,ale rzadko zakladam.Kupuje stanik 75C,ale uwierzcie mi że moje piersi nie sa duze:)Inaczej wyglada biust 75C u osoby,ktora ma 160cm,a inaczej u wysokich kobiet...Przeciez np.nosze bluzeczki w rozm.38 jak moje kolezanki co maja 165cm...wiec tez to zupelnie inaczej wyglada:)Jestem sobie taką żyrafką,trochę się garbie.... Wiadomo,że o gustach się nie dyskutuje,tyle jest ludzi na świecie,tyle upodobań.Ale generalnie(w moimm odczuciu)faceci wolą te srednie kobiety,ok,165cm wzrostu,to z nimi ukladaja sobie życie,zakladają rodziny...A na mnie,na mnie to się tylko gapią i tyle;)

Gość stokrotaania
Jestem kobietą o niskim wzroście, mam męża ode mnie sporo wyższego. Jest bardzo przystojny, więc to nie prawda, że w niskich kobietach zakochują się tylko niscy i brzydcy. Moi znajomi uważają, że jestem atrakcyjna, mam smukłą sylwetkę i ładną buzię i nogi też niczego sobie. Zresztą i ja czuję się atrakcyjna, oprócz okresu adolescencji (okresu dorastania) nie miałam z wzrostem kompleksów. Lecz tu nie ma co się dziwić, bo każda młoda dziewczyna przechodząc przez burzliwą fazę życia ma jakieś kompleksy. Uważam, że nie ma brzydkich kobiet, tylko są kobiety niezadbane. Osoby, które wyrażały się bardzo źle o nas niskich kobietach, mają obniżone poczucie własnej wartości, nie umieją sobie z tym poradzić i wartościują się właśnie w ten obrzydliwy sposób. My piękne niskie kobiety po prostu to "olejmy". Jestem atrakcyjna, bo małe jest piękne !!!

Gość stokrotaania
Dodam jeszcze, że zupełnie zgadzam się z Lady10918 . Niskie kobiety nie są karłami - karłowatość to choroba. Pomyślcie teraz co czują osoby właśnie karłowate, czytające wasze opisy ??? Ktoś napisał, że nie chce niskiej kobiety, bo by musiał ją grabiami w łóżku szukać, ale się uśmiałam ;D . Jakoś mój mąż choć jak wcześniej pisałam jest wysoki, nigdy mnie nie musiał szukać w naszym wielkim łóżku. Ech, szkoda na was słów "zakompleksieni" :P

Gość Maluta90
Ja myślę,że wygląd nie ma nic do rzeczy.Liczy się raczej wnętrze,po co mi ładny chłopak skoro nie będę mogła z normalnie pogadać?? Pozdrawiam :-)

Gość piiierdoolisz

Gość liwia29
Same niskie "brzydale": Piosenkarki: Kylie Minogue- 1.53 m Dannii Minogue -1,57 m Shakira- 1,57 m Paula Abdul- 1,57 m Emma Buntom- 1,57 m Geri Halliwell 1,56 m Christina Maria Aguilera- 1,56 m Christina Milian- 1,57 m Enya 1,57 m Tola Szlagowska- 1,57 m Kasia Klich- 1,58 m Alicja Janosz- 1,50 m Lagy Gaga- 1,55 m Nelly Furtado 1,59 m Avril Lavigne- 1,60 m Stacy Ferduson- Fergie- 1,57 m Ashanti -1,60 m Toni Braxton 1,57 m Demi Levato- 1,57 m Jessica Simpson 1,60 m Adrienne Bailon- 1,50 m Aktorki: Natalie Portman- 1,60 m Lucy Liu- 1,60 m Carmen Elektra- 1,60 m Christina Ricci- 1,55 m Monica Cruz- 1,60 m Eva Longoria- Parker- 1,57 m Elizabeth Taylor 1,57 m Mary- Kate Olsen- 1,55 m Ashley Olsen- 1,57 m Katarzyna Cichopek- 1,58 m Sarah Jessica Parker- 1,60 m Weronika Rosati- 1,59 m Hilary Duff- 1,57 m Haylie Duff- 1,59 m Emilie de Ravin- 1,57 m Shannen Doherty 1,60 m Allysa Milano- 1,57 m Holly Marie Combs- 1,57 m Gillian Anderson- 1,57 m Salma Hayek -1,57 m Reese Witherspoon- 1,56 m Holly Hunter -1,57 m Emma Roberts- 1,57 m Jolanta Fraszyńska- 1,54 m Paula Vesala- 1,57 m Kristen Bell- 1,55 m Hayden Panettiere- 1,55 m Ashley Tisdale- 1,60 m Celebrytki: Kim Kardashian- 1,57 m ( w Cosmo było napisane że 1,55 m) Kourtney Kardashian- 1,52 m Nicole Richie- 1,57 m Edyta Herbuś- 1,56 m Tila Nguyen- Tequila- 1,50 m Jak widać nie brakuje wśród niskich kobiet pięknych i utalentowanych. Więc głowa do góry, piękne szpilki i zero kompleksów z powodu wzrostu. Pozdrawia Was brzydki kurdupel:-))

Gość soiled
Ja jestem niska i wcale nie narzekam na powodzenie u facetów :) Po prostu jedni wolą brunetki inni blondynki, jedni wysokie, drudzy te niższe :)

Gość do brando_s
jesteś idiotą oceniasz kobiety a sam pewnie masz 1,50 m wzrostu hahaha, nie wszystkie wysokie są piękne,tyle aktorek ma 1,50 1,60 i są śliczne i z buzi i mają ładne nogi o biuście nie wspomnę żadna chuda wysoka bez dupy nie będzie miała takich cycków chyba że sobie dorobi,chyba zostawiła cię jakaś taka malutka i mamy teraz kompleksy,jeśli podobałaby ci się jakaś kobieta to niezaleźnie od tego czy jest mała czy wysoka,ale przez twoją wybredność mamm nadzieje że żadna na ciebie nie poleci

Gość carmena2010
Temat całkiem do bani..ale nie odmówię sobie tej przyjemności i wypowiem się w temacie całkiem dennym... Nie wiem co za naukowiec obrał taką teorię że niskie mają ładne twarze a wysokie figury... Tyle ile ludzi na świecie tyle różnych twarzy i figur, więc wrzucanie wszystkich do jednego worka świadczy tylko tępocie i zacofaniu... Obrzucanie się wyzwiskami że małe to karły albo wysokie to żyrafy świadczy tez tylko o tym co sobą reprezentujecie... Sama jestem wysoka i co z tego???mam czuć się lepsza/gorsza od tej niskiej??sorry ale coś z waszym poczuciem własnej wartości jest nie tak... Nikt mi nie powie że wysoka jest taka czy owaka tak samo niska..sa piękne dziewczyny wysokie i są też takie niskie więc nie wiem w czym macie problem..ost przechodziłam obok Agnieszki Maciąg, która jest trochę wyższa ode mnie i wyglądała pięknie a była w zwykłych jeansach bez makijażu..dla mnie robiła imponujące wrażenie dziewczyny z klasą.. ale znam tez piękną modelkę-Anię Palmowską która do wysokich nie należy a jest równie atrakcyjna jak Agnieszka.. Co facetów który co woli to każdego prywatna sprawa..jaka się komu podoba z taką się zwiąże ale pisanie że faceci wolą niskie i takie biora za żony to kolejny debilny wniosek..wynika więc z tego że wysokie powinny być same bo nikt ich nie chce... Sama miałam chłopaka modela wyższego od siebie i co w związku z tym? niby teraz mam głosić że wysocy wolą wysokie?? Spotkałam tez mnóstwo facetów niższych od siebie i dla żadnego mój wzrost nie stanowił problemu, co samą mnie zresztą dziwiło,byłi zachwyceni tym że idą z wyższą dziewczyną...niestety ja się z tym komfortowo nie czułam i nie wyobrażam sobie bycie z niższym facetem..ale znam takie pary i tu też nic nikomu do tego... Więc zanim obrzucicie kogos błotem to może wcześniej wypijcie szklankę zimnej wody..ochłodzicie się w te upały i może nie będziecie pisać bzdur pzdr

Gość niby niska:)
kurdupel nie może mieć ładnej figury hehe ale mnie rozśmieszyłaś .Na JAKIM ŚWIECIE żyjesz wielka żyrafo.Mam 160 i jestem z tego dumna.To zaleta .Chłopak może mnie nosić na rekach .Przy na czują się potrzebni.I MY niby niskie laski mamy zajebiste figury:))))))Bynajmniej ja .A JAK ubierzemy buty na obcasach to na nasz widok nie może płeć męska oderwać wzroku.A wielkie żyrafy idzcie swoje kompleksy leczyć do psychologa ,a nie na forum OBRAŻACIE NAS

NIBY MALE JEST BRZYDKIE TAK TWIERDZA WIELKIE BABY to dlaczego jestescie zazdrosne jak wysoki men zainteresuje sie niska kobietka .Bo WIECIE DOBRZE ZE NISKA KOBIETKA TO WIELKA KONKURENCJA DLA WAS WIELKICH BAB.Oczywiscie sa kobietki ladne i ladniejsze .Ktos tu wypisal liste niskick kobiet .CIEKWE DLACZEGO OMINELAS TE LADNE ZNANE KOBIETI-AKTORKI ,PIOSENKARKI.to tak jak ja wypisalabym liste tych brzydkich wysokich aktorek,piosenkarek.A LE NIE MAM NA TO CZASU/pO PROSTU TWOJA INTELIGENCJS PRZERESTA WSZYSTKO

EDYTA HERUS JEST BARDZO LADNA /NA 30 LAT WYGLADA BOSKO I JESZCZE Z WYMIENONEJ LISTY WYBRALABYM LADNE KOBIETKI:) NISKIE GORA

Gość sdfghnbvdsaz
JACY Z WAS KRETYNI. Osobiście znam niską, przepiękną dziewczynę, o szczupłej sylwetce, po prostu marzenie, jest jedną z najładniejszych dziewczyn z mojej szkoły, każdy chłopak się za nią obraca, i ja jako jej koleżanka byłam światkiem jak nie raz ktoś zaczepiał ją na ulicy i zachwycał urodą, laska ma zaledwie 160 a facetom z mózgu robi wodę

Mówiąc szczerze przeczytałam tylko pierwszą stronę i bez względu na to co jest dalej, pragnę coś napisac. Osobiście mam niecałe 180cm wzrostu i powiem szczerze, że jestem na studiach, ale w technikum, to bardziej oglądali się za niskimi niż wysokimi, tak jak ja. Mam niską siostrę i mamę, wzrost odziedziczyłam po wysokim tacie (190cm wzrostu i cieszmy się, że go nie pokonałam) i moja siostra w wzroście 160cm nigdy nie miała problemów u mężczyzn. Aktualnie jest z wysokim mężczyzną który uważa, że małe jest piękne... (ma ponad 185cm wzrostu) wiem wiem, u niskich kobiet wadą jest ciało. Możesz byc szczupła ale co z tego, skoro masz krótkie nogi w porównaniu z wysoką dziewczyną? Kurcze jednak mimo wszystko u mnie w szkole, to bardziej "rozchwytywane" były te niskie niż wysokie, pomimo faktu ze ja osobiście nie jestem brzydka. mam figurę, jestem szczuplutka i mam piękne nogi, nawet ładną twarz, maluję się.... znajome ze studiów i technikum także, właściwie w niczym nie są lepsze, po prostu są niskie... więc osobiście naprawdę długo wyklinałam swój wzrost, chciałabym byc niższa... dalej. WIĘC PANOWIE !!! Poszukuję mężczyzny który naaaprawdęęę lubi wysokie panienki ;))) bo szukam i szukam, a na razie nikogo nie znalazłam :))

Gość laskaaaa
DO brando-_s ;nie podszywaj sie za faceta ,bo facet tak by nie napisalby.Pewnie jestes wielka kloda i masz przez to duze kompleksy,ZALOSNA JESTES.

do bruno_s : nie podszywaj sie za faceta,bo facet tak nie napisalby.Pewnie jestes wielka kloda ktora ma z tego wielki kompleks.zalosna jestes

sorry mam dwa nicki bo cos nie moglam na temten wejsc ale jadnak udalo sie

Gość hmhmh
Czy wy macie dziewczyny coś nie tak z głową? JAK DO CHOLEWCI NISKA OSOBA MOŻE MIEĆ DŁUGIE NOGI? WEŹCIE SIE LECZCIE !! 70 cm to krótkie jak nie wiem, ja mam 183 więc ja tu mogę powiedzieć, że mam długie. I weźcie ogarnijcie bo to jest żałosne, wszędzie pełno artykułów że niskie takie seksowne pociągające? albo taki słodziaśne, o czym to świadczy że próbują się dowartościowac i wywyższać. Za każdym razem kiedy czytam te bzdury chcę mi się śmiać: "Bo ja choć jestem niska, faceci się za mną oglądają a za wysokimi nie" Skąd ty możesz wiedzieć, że tak jest to że 2 czy 4 się za tobą obejrzy to 20 może za wysoką są różne gusta każdy mężczyzna ma inne upodobania i nie pocieszaj ani nie podniecaj się tym.

Gość hmhmh
Słuchaj no KARZEŁKU, jeszcze raz powiesz wielka baba to Ci przyfasole i się skończy. Weź się tak nie podniecaj, i nie jaraj tym że facet się za toba obejrzy, jak widzi taką sierotkę to co ma zrobić no logiczne że się dzieckiem zaopiekuje. Weź już z tej zazdrości wyjdź mi z tąd i spieprzaj od wysokich dorodnych kobiet, bo tym pokazujesz swoją zawiść nawet do pięt mi nie dorastasz.

Gość hmhmh
niskie mają krótkie gierki, są sierotkami to dlatego mężczyzna się taką interesuje, są zajadłe, dużo szczekają, nie widać ich a się panoszą jak wielkie diwy. wypierdzielac mi z tąd, co to jakas epidemia maluszkow? co teraz kazda niska bedzie jechac wysoka, że jest tyczką, że nie moze mieć faceta, nie może być kochana, nie może załozyć butów na obcasach? wezcie sie odpie.... wszystkie bo juz mnie to zaczyna denerwowac a wiecie co?? żeby to się wam kiedyś w drugą strone nie odplacilo wy małe karły zajadłe!!!! jeszcze jeden taki wątek o niskich, i uwielbianych to przywale wam i sie skonczy. my wysokie przynajmniej nie wygladamy jak dzieciaczki z przedszkola, nie musimy pokazywac dowodu przy zakupie alkoholu zeby sprzedawca nam uwierzył. macie tak nisko d**y że aż wcale, a jak wam dojdzie tłuszczu to wyglądacie jak spuchłe dynie. nara!!

ja bym w zyciu nie zamienila mojej figury na inna!! Jest zayebista :D 🖐️ Jestescie wszystkie po rowno zalosne w tych waszych dyskusjach ktory wzrost jest najlepszy. Malo on tez ma do figury bo zeby ja miec to trzeba w odpowiednich partiach ciala miec mniej lub wiecej miesni. Jak nie cwiczysz i calymi dniami siedzisz na swojej plaskiej doopie to bez wzgledu na to czy masz 180 czy 150 bedziesz kloda.

Gość hmhmh
wysokie górą!! niskie do roboty!!!!!!! i jak sie teraz czujecie karlicie??

Gość hmhmh
wysokie górą!!!!! niskie do roboty!!!!!!! i jak sie teraz czujecie karlicie?? wysokie sa seksowne nie to co wy dzieciaczki!!!!! zasrane, przemądrzale, panoszące się, szczekające, wywyższające pierdki niedorośnięte.!!!!!!!!

Ale Wam wszystkim żal d**ę ściska z jakiegoś powodu. Nie ładne, co ładne tylko co się komu podoba, zrozumcie to wreszcie. Są faceci, którzy uważają, że wysokie dziewczyny to jakieś dziwadła, bo kobietka ma być niska i filigranowa, a są tacy, którzy uważają, że niskie to wybryki natury, bo wyglądają jak dziecko. Wrzućcie na luz i przestańcie leczyć swoje kompleksy. Znam mnóstwo ładnych, niskich i tyle samo ładnych wysokich. Wzrost, nie jest gwarancją urody, zarówno wysoka, jak i niska dziewczyna może być zwyczajnie nieatrakcyjna.

Megan Fox jest niska. Za to bardzo ladna i seksowna, watpie, ze wszystkie tu jestescie od niej ladniejsze i macie lepsze ciala :D

Gość hmhmhJTY
k***a bo przyjebie karłom!! wy mendy atakujecie wysokie wypieprzac mi!!! nie widac a slychac szczekajace zajadle zawistne malpy!!!! wysokie maja seksapil a wy rozlazla d*pe mendy wredne!!! znam wiele osob niskich ktore sie wywyzszaja, probuja byc w centrum uwagi jakie to one nie sa slodkie, sa zalosne!!! zero kobiecosci w nich tylko lata przedszkolne tyle wam powiem!!! macie teraz szczera moja opinie, mam dosc jak ciagle jakies wypierdki obrazaja wysokie kobietki co wy jestescie zeby sie panoszyc?? jakies gwiazdy?? co wysoka nie moze byc juz kochana atrakcyjna? to w takim razie co my znaczymy w tym p******ym pelnym zazdrosci swiecie!!! ja znam mase facetow co ogladaja sie za wysokimi niskimi wrecz gardza smieja sie!! i nie chce juz widziec tego typu artykul po za przeproszeniem szczele przez glowe jednej i drugiej!! glupie baby ciagle beda sobie dodawac"ja jestem niska" "ja jestem taka slodka" "mam dlugie nogi" hahahahahaahahhahaaha!! macie cos nie tak z glowa

Gość gość
z niskimi kobietami jest tak samo jak z facetami choćby był super przystojny i pięknie wyrzeźbiony i proporcjonalny to jak do tego ma 160 w kapeluszu to jest spalony nic mu nie pomoże kurd*pel i tyle w temacie. To samo z kobietami.