Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anabel

facet jest upokorzony tym że za bardzo mnie pragnie..

Polecane posty

Gość anabel

to problem. wiem jak bardzo chce sie ze mną kohchac, dzwoni czasem w nocy kompletnie roztrzesiony, błaga, ale ja nie zawsze moge, mówie mu ze ok, tylko kiedy indziej, a kiedy na drugi dzień np mówie mu ze chce to zrobic to on jest obrazony, mówi ze juz nie chce, unika mnie, nie wiem co się znim dzieje i jak to napraiwc, przeciez on mnie w końcu znienawidzi..

Gość anabel
nie wariat, tylko jest młodszy, nie kontroluje emocji widze, ja mam po prostu bardziej zdroworozsadkowe podejscie, jak nie moge to nie moge i już, a on.. ma mi za złe.. w sumie nie wiem co.. przeciez mu mówie że tak samo go pragne.. nie wiem czego by chciał tak naprawde..

Gość anabel
20

to znowu nie tak mało, żeby robił takie hece... myślałam, że racze 16 ;)

Gość nie...no to
szczyl jakiś jest:o

Gość anabel
greta znasz się na tym...? jak mam z nim postepowac..?

ma spore problemy emocjonalne w takim razie, to niedobrze... Ale bądź silna i nie przejmuj się tym tak bardzo. Niech nie rośnie w tobie nawet cień poczucia winy z tego powodu, bo takie schemty się niestety utrwalają...

Gość anabel
jak mu pomóc..? nie rozumiem dlaczego się zachowuje jak dziecko, tłumacze mu dlugo i powoli, delikatnie, staram sie dawać mu dowody jakegos tam uczucia, a on sie szarpie, nie mam pojecia dlaczego..

Nie wchodż tylko w rolę rodzica, nie przejmuj za to żadnej odpowiedzialności. Bo w gruncie rzeczy, to jest jego problem, nie twój, i to chyba dobrze wiesz ;) Po prostu powinnaś ignorować te zachowania. To chyba najtrudniejsze roziwązanie, ale najlepiej i najszybciej działa. Oczywiście nie chodzi o to,żebyś n niego nie zwracala uwagi, ale tylko na to co mówi, jakby nic nie powiedział. To naprawdę działa, na zazdrośników też :) Oczywiście to nie potrwa 2 tygodnie, ale przy 100% konsekwencji w 4 miesiące powinno być już po problemie!

Gość anabel
ale on mnie jakos dziwnie odbiera, mówi ze nim manipuluje nie wiem co on wymysla, ze chce go upokorzyć, że wale sie z nim dla czystego seksu, mam już dośc tych zarzutów, zupełnie bezpodstawnych..

no własnie jesli są tak bezpodstawne to każda dyskusja na ten temat świadczy dla iego o tym, że wcale niekoniecznie. W ten sposób fikcja i czyjaś chora wyobraźnia realnie wkracza w cudze życie. Rozmawianie o tym, twoja obrona etc tylko pogarszają sprawę

Gość anabel
tylko ze to nie jest mój chlopak, spotykalismy sie w zasadzie tylko po to zeby sie kochac, i bylo ok.. nawet ja mialam wiecej watpliwości na poczatku niz on.. a teraz mu odbija.. chyba pozwole mu odejsc bo wykończy i mnie i siebie.

Gość anabel
a moze ja źle identyfikuje problem..? może własnie on chce odejsc tylko nie wie jak i dlatego wymysla...?

zostaw go. On jest jescze niedojrzały i niepewny siebie. Chcesz być dla niego podporą całeżycie? Zastanów się. Chcesz całe życie koło niego skakać? Faceta nie może niańczyć kobieta - ona będzie miała do niańczenia swoje dzieci. To grozi toksycznym związkiem....

Gość anabel
nie chce już nawet ze mna rozmawiac.. moze faktycznie dam spokój..