Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MONIIIKA

szukam błyszczyka !!!!!

Polecane posty

Gość MONIIIKA

w miare kryjącego aby nie był bardzo transparentny, duzo kasy juz wydalam na blyszczyki ktore w zasadzie sa bezbarwne i to nawet te drogie ( 50 zl za bezbarwny blyszczyk to zdecydowanie za duzo ) szukam czegos tanszego do 10 gora 15 zl i aby nie bylo w nim duzo drobinek ktore by wedrowaly po calej twarzy!!!!!

Gość to może szminka w płynie
??? Ale nie wiem jaka:(

gosh - błyszczyk-pomadka, ale to ok. 30 zł normalnie kosztuje... http://www.raan.istore.pl/sklep,1846,24222404,81161544223233,03,,pl-pln,267447,0.html ja kupowałam na promocji w zakładzie kosmetycznym za połowę ceny jest też coś takiego http://www.raan.istore.pl/sklep,1846,24222404,81161544223233,03,,pl-pln,267450,0.html poszukaj - może gdzieś trafisz taniej - ja jestem zadowolona z tego wynalazku :) pozdrawiam

Gość MONIIIKA
to nie musi byc mocno kryjace ale zeby nadawalo kolorek jakis, podam taki przyklad mam blyszczyk eveline silk efect i daje kolorek a szminka w plynie ktora powinna byc moniejsza niz blyszczyk jest bardzio transparentna ( maybelline) dlatego czy to szminka czy blyszczyk moze nie ma az takiego znaczenia tylko chodzi o rodzaj ? firme?

to nie jest mocno kryjące generalnie nie używam szminek, bo po prostu je \'zjadam\' z reguły stosuję pomadki ochronne - np. bebe, chapstick... nivea (tu są także takie lekko koloryzujące) ale ten błyszczyk gosha okazał się zaskakująco dobrym pomysłem - nieco koloru, nieco połysku - dobrze się nakłada i nie rozmazuje - więc nie wyglądam jak klown.... sama musisz metodą prób i błędów znaleźć swój kosmetyk.. może rozwiązaniem są testery, które są dostępne przecież w większości drogerii i perfumerii