Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Rozstanie i powrót.

Polecane posty

Gość vans
martynka45685 latwo nie bylo :) niemniej jednak nie ma innego wyjscia jak zyc dalej i isc usmiechnietym przez zycie. sa gorsze tragedie niz to ze zostawil cie ktos kto nie byl w stosunku do ciebie szczery i uczciwy. po co byc z kims takim zeby zyc w uludzie szczescia? czasem ludzie popelniaja bledy, robia glupie rzeczy, potem tego zaluja staraja sie wszystko naprawic i wrocic do tego co bylo kiedys. jedni wracaja bo dochodza do wniosku ze kochali wlasnie ta osobe ktora zostawili i znia chca byc. inni wracaja bo bylo im wygodnie albo po prostu nie wyszlo w innym zwiazku, bylo z inna osoba gorzej. ale po co taki nieszczery powrot? eee za ciezki temat. wogole to trzeba kierowac sie glosem swojego serca i intuicja. przychodzi do ciebie prosi o powrot to zadajesz sobie pytanie kocham jeszcze czy tylko chce satysfakcji ze jednak jestem lepszy/lepsza od tamtej/tamtego? gdybym mial zgodzic sie na powrot po to zeby kogos zostawic i sie odegrac to nigdy bym tego nie zrobil. nie umialbym zachowac sie w taki sposob jak ktos mnie potraktowal. nie widze wogole sensu zemsty. zycie zazwyczaj samo odplaca pieknym za nadobne. poplynalem troche nie na temat :) moral taki zeby wyprostowac garba, usmiechac sie i ukladac swoje zycie bez tej osoby.

Gość lkj.lkj

Gość gjmhgujn

Gość martynka45685
vans może trochę nie na temat, ale bardzo miło się Ciebie czyta:) dobrze jest czasem widzieć sprawy z innej perspektywy, a Twoje akurat jest (jak dla mnie) logiczna no i optymistyczna:) możliwe że dlatego że jestem w takim "zwiazku" internetowym od wrzesnia tamtego roku, ale od końca lutego kontakt nam się traci, nie z mojej winy, najpierw jakies problemy miał, a teraz jakies sprawy do załatwienia, ostatnio podziękował mi z to że rozumiem że on nie ma czasu - odpowiedziałam mu że "nie rozumiem bo nie mam pojęcia o co chodzi, ale wiem jedno że nic na siłe i jak bedzie chciał to sam ze mną porozmawia" nie pokłócilismy sie ale ...może i źle myślę ale "miarą miłości jest czas jaki możemy poświęcić drugiej osobie" jest tak że jak ja nie napisze to i on też - jest mi przykro, więc jak przestałam pisać to miesiąc kontaktu nie było sama nie wiem co mam myśleć.... chyba dać odejść... dziękuje - to co napisałeś, pomaga mi trochę poukładać własne myśli, niby proste i logiczne, ale kiedy samemu ma się jakiś problem nie wszystko wydaje się takie proste i oczywiste.. :)

Gość hjuyujyju

Gość jhu

Gość htgfgh

Gość juyhjhy

Gość kljklu

Gość mnjhm

Gość mjlnklj

Gość jkl.jj.