Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Rozstanie i powrót.

Polecane posty

Gość kljklu

Gość kljklu

Gość kljklu

Gość trgfvtrg

Gość llojj k898

Gość LIDZIORKA
Chodziłam z chłopakiem prawie 3 lata;/ rozstalismy sie bo on wyjechał do pracy i ja go zdradziłam w tym czasie:( i chodze z tym kolesiem,ale mysle o tamtym dawnym;/ od momentu zerwania minely juz prawie 2 miesiace a ja czasem mysle,ze tamten to moja PRAWDZIWA MILOSC! co o tym myslicie?

Gość xanx
5 miesiecy minelo, i nadal o nim mysle

Gość chupakabra
Mój problem jest taki. Rozstałem sie z dziewczyną miesiąc temu bylismy ze sobą 4 lata ale przez ostatni rok nam sie nie układało, własciwie to była moja wina ze ten ostatni rok nie był za dobry. Bardzo sie kochalismy, nawet jak sie rozstawalismy to obydwoje płakaliśmy. Powiedziała mi ze musi wszystko przemyslec i poukładac, ze musi zobaczyc jak to jest bezemnie, czy sobie poradzi (gdyz byłem jej pierwszym chłopakiem i pierwszą miłością). Przez pierwsze 2 dni dzwoniłem do niej i pisałem, przepraszałem ją ale powidziała zebym przez jakis czas dał jej spokój zero kontaktów. Wiem ze mnie kocha ja tez ją kocham. Myslicie ze wrócimy do siebie?

Gość Marcin 28
rozstalismy sie 2 tyg,temu a treaz Moja byla ma Opis Lubie Cie,nie spierdol tego.Co to moze znaczyc??

Gość gość
witam ja po rozstaniu byłam taka smutna, tak cierpiałam, że aż trudno mi pisać. przez pare tygodni nie widziałam się z facetem, unikał mnie, nie wiem dlaczego. napisał mi tylko sms, że ma problem, że nie może pisać, ani dzwonić do mnie. uwierzyłam, ale jak się okazało to była podpucha z jego strony, kłamstwo. zamierzał zerwać ze mną i chyba nie wiedział jak ma mi to powiedzieć. więc wymyślił to wszystko, a ja głupia wierzyłam może chciałam wierzyc, może nie docierało to do mnie, że coś jednak jest nie tak. nie odp na moje sms, nie odbierał tel, wkurzał się na mnie. ja chciałam tylko wiedzieć co jest, dlaczego mnie tak traktuje. bardzo teskoniłam , nie wyobrażałam sobie życia bez niego. on wkońcu odp mi, że raczej z nami koniec. jak przeczytałam sms, to jakby świat mi sie zawalił, wpadłam w panikę, płakałam, byłam na siebie zła, że dałam mu się tak omotać, ze mu zaufałam, myślałam, że jak oboje jesteśmy po dużych przeżyciach to będziemy ze sobą szczęścliwi. ale pomyliłam się. powiem szczerze , że mimo tego co on mi zrobił, jak ze mną postąpił, w jaki sposób zerwał to nadal go kocham i nigdy nie przestanę, że był i będzie dla mnie nadal kimś bardzo ważnym, że dzieki niemu poczułam się choć trochę kochana. musiałam go wiec odzyskać. zamowilam w koncu urok milosny (na http://magicznerytualy.pl) i na szczęscie pomogło. odzyskalam ukochanego, wiare w ludzi, odzyskalam siebie, usmiech, szczescie, wszystko!!!! jestem znow najszczesliwsza na ziemi. a bylo juz tak zle.

Gość gość
Witam, zrobiłam swego czasu coś co jest moją najgorszą życiową klęską. Nie dałam chłopakowi szansy, gdyż byłam zapracowana i miałam sesję egzaminacyjną WSZYSTKO NARAZ, a teraz wiem KOCHAM GO, ale on już raz dostał kosza i nawet nie chciał próbować :( a ja musiała go mieć!!! Trafiłam na polecaną tutaj stronę http://urokmilosny24.pl i zamówiłam urok miłosny. Przyniosło skutek. Znowu chciał się ze mną umawiać i teraz jesteśmy już razem od ponad roku.