Brine 31 Napisano piątek o 21:43 Blokadami prawdy nie zmyjesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 265 Napisano piątek o 21:44 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 31 Napisano sobota o 18:07 Blokera się pozbyłam, co za tym idzie prawdę odświeżyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ancient amariner 11 Napisano sobota o 18:08 Przed chwilą, Brine napisał: Blokera się pozbyłam, co za tym idzie prawdę odświeżyłam. zalosne te rymy na czasownikach xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ancient amariner 11 Napisano sobota o 18:08 brzmisz jak raper z gimnazjum xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 31 Napisano sobota o 18:20 11 minut temu, ancient amariner napisał: zalosne te rymy na czasownikach xD Ssij wora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ancient amariner 11 Napisano sobota o 18:22 1 minutę temu, Brine napisał: Ssij wora. mozesz mi wyczesac moszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach