Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jedenasta

Problem z weselem. Pomocy!!!

Polecane posty

Gość e tam tam
Po co wesele odrazu ?

Gość Szamneczka
Mówię ci, najlepiej nie wychodzić za mąż wcale ...

No przeciez ja za maz nie wychodze! :D Nie jestem z Białegostoku :) a lat mam 23 moj chłopak 25. Jestesmy razem 6 lat aktualnie razem mieszkamy. I on nigdy nie robil mi takich problemów. Zawsze mi kolezanki zazdrosciły ze mam takiego wyrozumiałego faceta, ktory na wsystko mi pozwala. Bardzo czesto bawimy sie oddielnie, on wsrod swoich znajomych a ja wsrod swoich, nmikt nikogo nie ogranicza, ale teraz nie moge go przekonac. On twierdzi ze starszy powinien bawic sie n weselu ze starsza bo jak to bedzie wygladało, ze wesele nieudane i take tam, sama juz nie wiem o co mu chodzi. I tak sie zgodze jak bede chciala tylko nie chce zeby sie na mnie złoscil i nie chce sie z nim kłocic.

Gość dziewcynka
no to skoro on zawsze byl wyrozumialy to IDŹ NA TO WESELE I ŚWIADKUJ a on jak ochlonie i przemysli to wszystko to zrozumie ze sie mylil! a no i oczywiscie sprobuj go jeszcze namawiac zeby z Toba poszedl, wytlumacz ze chcesz isc ze wzgledu na kalezanke a chcesz isc z nim, chociazby dlatego zeby kumpela widziala ze sie dobrze bawisz a przeciez sama na bank nie bedziesz sie dobrze bawila szczerze z nim porozmawiaj bo nie wiemrze zeby wyrozumialy chlopak stawial Cie w takiej sytuacji

no i zgodziłam sie! kolezanak sie ucieszyła , ja jestem zadowolona, chłopakowi przeszło :D

Gość gość
Stary temat ale również mnie dotyczy . Co Wy gadacie, że chodzi tylko o gorzką wódkę. Pomyśl jak byś się czuła gdyby to Twój chłopak szedł do ołtarza pod rękę z obcą dziewczyną ( albo i gorzej z jego byłą ! o.o ), potem siedzieli razem na sali, wyszli razem do oczepin, praktycznie byli ze sobą cały czas razem. Chore. Skoro jesteście zaręczeni, to myślę, że już trochę ze sobą jesteście i się kochacie w związku z tym taki widok do przyjemnych należał nie będzie. A Twoja przyjaciółka wiedząc o tym popełniła nietakt prosząc Cię o bycie starszą z innym chłopakiem. Co z tego, że Twój chłopak pójdzie z Tobą na te wesele, będzie się czuł jak piąte koło u wozu, doskonale Go rozumiem.