Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bywam tu od dawna

Hipokryzja, czyli to co mnie na eotycznym wkurza najbardziej

Polecane posty

pieprzysz głupoty :O żadko bywam miła, w sumie to w 99 % nawet kiedy odpowiadam na zadane pytanie wcale nie swiadczy to o tym, że jestem miła oi bym musiała tego kogos lubic a jak nie znam tej osoby to tez i ani lubic jej nie moge ani nie lubic :O wiec jak ktos zada pytanie: czy obciagnac mu z polykiem to moge odpowiedziec: jak chcesz, rób to co uwazasz za słuszne i badz w zgodzie z soba, ale czy to świadczy o tym, że bylam miła albo ze tego kogos lubie ? :O

Gość noob
ale juz sie nie jeden czarny nick prznawał do tego, że pisze na pomarańczowo więc o co chodzi ? :O

Gość noob
no jeżeli gorrrąca nie chce być uwiedziona przez ciebie to masz pecha

Gość bywam tu od dawnaa
O co chodzi? O to co w temacie. Ociekaja ludzie jadem na pomarańczowo, a na czarno liżą wszystkim tyłki. O to chodzi. Pytam sie dlaczego to robią? Mają przyjemność, ze komuś dokopią udając jednocześnie przyjaźnie nastawionego?

Gość bywam tu od dawnaa
Odnośnie tego, że nie da sie poznać osoby po sposobie pisania, a tylko po ip. Bzdura! Koles, który pisze jako bywam tu od dawna to Misie Zlosnisie.

Gość no jak widac nie wszyscy

Gość bywam tu od dawnaaa
Stukam sobie w główkę młoteczkiem gumowym kupionym na allegro po okazyjnej cenie 2,99 PLN, stukam już długo, własnie wyprostowała misie ostatnia fałdka, buuu uuczy ktoś jeszcze tak ma jak ja?

Do autorki: sory ale jeśli uważam że ktoś za przeproszeniem piepszy glupoty to mu o tym pisze, nie staram sie byc na sile mila bo to tylko forum na necie, ja tu nie szukam przyjaciol, ale mi sie wydaje ze ty tu na sile szukasz problemow. sory ale to jest troche denerwujace jak ktos sie czepia detali ( typu jakim kolorem kros pisze) i jeszcze robi z tego afere.

Gość bywam tu od dawna.
Teraz, czytając swoje dotychczasowe wpisy na tym topiku, muszę z żalem i tłumionym łkaniem przyznać, że jestem cienki jak dupa węża. To prawdopodobnie dlatego, że w podstawówce musiałem nosić rajstopy po starszej siostrze i koledzy mnie wyśmiewali kiedy rozbierałem sie w szatni przed WF-em.:classic_cool:

Mnie wkurzyła strasznie jakaś pomarańczowa, ale ona wszystkich wkurza. Jeszcze ją dorwę!!! :D

Musztarda - nie dam spokoju, bo mi małpa jedna głupim odezwaniem cały wieczór popsuła. Baba ma ok. 30 wpisów, bo wyczaiłam ją już pod czarnym. Na szczęście jest głupsza niż ustawa przewiduje i już sie z niej zaczynają delikatnie nabijac, co baaaaardzo mnie cieszy! :D Ale i tak kiedyś wymyślę sobie pomarańczowy nick i wtedy.... ja popsuję jej cały wieczór. :O :D

malutka - :D No to czasem jest problem. :D Wejdzie taka głupizna i człowieka zdołuje na maxa... :D :D :O

Gość majciochy
Idź się gzić gdzie indziej!

Musztarda - hihihi... :D Właściwie, to masz rację. :O Odpuszczę... ;) Już mi przeszło. :D

NAPASTLIWIEJSZY - A coś Ty temu Puciowi zrobił? :O Musztarda - strasznie telepatyczna jesteś. ;). Kurczę, muszę jakąś osłonkę na rozum założyć. :D :D :D

maalutka - już myślałam, że uciekłaś. :D Siedziałaś tak cichutko jak myszka... :D :D :D

Czarniejszy, szkoda Pucia, kto wie czy to nie przez Ciebie:P:P Perła śmieszy mnie to, co mam powiedzieć? :)

majteczki - nie przejmuj się! :D Pomarańczki czasem potrafią nieźle namieszać! :O