Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy cos ze mna nie tak

KTOS POMOZE?JAk poradzic sobie z MYSLAMI o DZIEWCZYNIE ktorą widziało sie RAZ i

Polecane posty

Gość młoda stara ortertara
a kto z was mial kiedys zone z 3 malrzenstawa bez rozwodu z pierwsza ale z rozwodem z 2?

Gość młoda stara ortertara
pomylilam topik ;) ;) ;D :classic_cool: [ gowno] 🖐️

Gość a podniose bo czytam
od poczatku ten watek :)

Gość ponoszeeeeeeeeeeeeeeeegf

Gość rozumiem Cie
dobrze :( u mnie to trwa juz pol roku i nie chce przejsc !!!!!!!!

i jak sobie z tym radzisz?

tak jestes mądra to może powiedz jak :O może chociaż przeczytaj pierwszy wpis i dopiero krytykuj :O

jak ona wyglądała? moze mozna cos wywnioskowac widząc jak byla ubrana? mozna tam codziennie łazić mogles zobaczyc do jakiego busu szła... a poza tym ja bym rozkleila kartki w okolicy - ale to w ostatecznosci ech

Gość rozumiem Cie
powiem szczerze ze sobie nie radze,wolalabym zapomniec ale nie potrafie,problem w tym ze ta osoba mnie zaczepila pierwsza a ja ja olalam,czulam jakis dziwny strach w srodku i scisk w zoladku :) ciagle o nim mysle,no i to spojrzenie nie potrafie tego zapomniec wiem moze jestem naiwna ale mysle ze to nie byl przypadek :(

do ----->Anuska. wiesz w poblizu nie bylo zadnego przystanku. Ja tam byłem zupełnie przypadkiem ale juz od 2 tyg. tez specjalnie tam przychodze :( Też wiem, że jestem naiwny ale nie moge o tym zapomnic i to jest najgorsze. aha była "normalnie" ubrana

do ---------->rozumim Cie osz Ty :) przypomnialas mi jeszcze jedna sytuacje-podobna do Twojej :O Też nic nie zrobiłem a potem żałowałem jak gdzies nagle znikneła z baru. W sumie to i teraz o tym mysle :(

Gość rozumiem Cie
tak to jest ze niektore osoby tak na nas dzialaj to jest dziwne tak jak milosc od pierwszego wejrzenia,wczesniej w to nie wierzylam chociaz moi rodzice tak sie poznali

może po prostu to takie zauroczenie. Tylko co z tego skoro my tego nie wiemy i nie bedzie nam dane aby to zauroczenie "przeszlo" p.s. to jak rodzicie sie tak poznali to i tobie jest to dane :)

Gość rozumiem Cie
:) mysle ze kazdemu moze sie to przytrafic, wiem ze jeszcze spotkam go (nie mieszkam w duzym miescie) nie trace nadzieii i Ty tez nie trac najwazniejsze jest pozytywne myslenie. Wiem bo sprawdzilam to na sobie dotychczas nie spotkalam takiej osoby a ta byla dokladnie taka jaka sobie wymarzylam i jeszcze sam do mnie zagadal bylam w SZOKU!!

Gość rozumiem Cie
mysle ze sami mozemy pokierowac swoim zyciem za pomoca MYSLI wlasnie w OGROMNYM stopniu

czyli masz szczeście :) ja trace(a raczej stracilem) nadzieje :( do Anuska.----> hehe i niby co na nich napisac? :D nie no bez jaj przeciez by zaraz jakies jaja byly i ktos by dzwoonil na telefon sie posmiac musze isc spac bo o 6 wstaje :( jutro tu wpadne :) PA

Gość rozumiem Cie
a wiec mysl o niej chyba ze Cie jakas inna zauroczy ;) przez ten czas co sie oczywiscie ZAWSZE zdarza w najmniej oczekiwanym momecie tak jak to bylo w naszym przypadku

Gość rozumiem Cie
nigdy tak nie mysl,jestes szczesciarzem,dostrzegles cos w tej "normalne" (jak sam to napisales) dziewczynie i to jest PIEKNE!!!!!!!,trzeba czerpac z takich chwil bo one wlasnie skladaja sie na nasze szczescie w zyciu :) papa

Gość ppppppoooodnosze