Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sylwicja

Rodzące-MARZEC 2007 z okolic Bielska

Polecane posty

Gość SYLWKA
Mój mały nie ma jeszcze 3 lat. Jak mu wspominam o dzidzi to widze że jest nie zadowolony. Czy to możliwe że czuje się zagrożony ? Czy 3 letnie dziecko pojmuje takie rzeczy ?

Gość hopek
hooop ............hooooooooooop

Dziewczyny co z wami temat się urwał??????? SYLWKA CO TAM U CIEBIE odezwij sie jak maleństwo ???????

Ho hooo hooo ale długo szukałam tego topiku. Byłam w szpitalu a kiedy już wyszłam to tak jakoś wyszło że nie szukałam do tyłu.Przepraszam za to,ale teraz jestem. Z moim maleństwem w brzuszku wszystko jest dobrze,miałam skurcze które na jakiś czas ustąpiły,teraz znów się coś pojawiają. Jutro wpadnę bo dziś to już uciekam spać. Życzę miłej poranku w poniedziałek. :-) Mam nadzieję że się odezwiecie dziewczyny.

Gość biel-biała
podnoszę -moze kiedyś będzie mi to pomocne i skorzystam z rad jakie tu wymienicie :) pozdrawiam szczęśliwe przyszłe mamy! :)

Patrze na mój suwaczek,bocian się idzie....do końca 14 tc :-) :-) Mówią że pózniej jest już mniejsze ryzyko powikłań. :) Jutro idę na usg.Ale się cieszę,zobaczę moją kruszynkę. A co u Was słychać dziewczyny ? Pozdrawiam.:) :)

Gość hoooppppp hooopppp

Czesc, ja mam termin na 8 marca, mam zamiar rodzić na wyspiańskiego