Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jade nad morze

na urlop lozeczko i wanienke zabrac ?

Polecane posty

Tak się zastanawiam... a nie wystarczy taka gąbka-leżaczek zamiast wanienki? Wtedy i w wannie i w kabinie prysznicowej można dziecko umyć pod bieżącą wodą. Łóżeczko bym zabrała bo moje dziecko się wierci i gondola by mu nie starczyła, ale nie wiem jakie są upodobania Twojego malucha.

lecialam z 2 miesiecznym maluchem miesiac temu z kawalkiem..przespal cala droge..mozna karmic podczas startu..polecam wykupic mu miejsce i wsadzic w fotelki samochodowy ale jak nie ma sie funduszy to nic strasznego dziecko na lapkach i dostaje sie dodatkowy pasek.. ja wozka nie zabralam tylko nosidelko i byl to blad bo w upaly przegewa sie maluszek w nosidelku..wiec kupilam na miejscu tani wozek skladany i bardzo fajny bo zamiast gondoli regulowana wysokosc lekki..moze nie piekny ale za to poreczny na podrozowanie bedzie.. wanienki nie kupowalam bo kapie sie z maluchem w wannie razem..albo jezeli sa dostatecznie delikatne prysznice to tez polecam dzieci to uwielbiaja(przynajmniej te co ja znam:)))) lozeczko najfajniej namiocik z moskitiera bo komary i owady rozne..albo zwykle turystyczne:))..polecam jednak te namiociki zamykane..lekkie i poreczne a dotego sluza dla starszych dzieci pozniej..kiedy wyrastaja mozna trzymac w nich zabawki itp..nie beirzcie wielu rzeczy ..wszystko mozna kupic np kosmetyki..a nie ma nic gorszego niz cale stado walizek i bzdetow plus upal plus wy i maluszek...ja wzielam za duzo ubranek i zabawek i jeszcze kupowalam i pozniej nie moglam sie zabrac.. polecam tez takie mini namiociki na plaze...nawet wieczorami jest przeciez slonce:)) papap

Niedawno wróciłam z wakacji z 10-miesięcznym dzieckiem.Myłam dziecko pod prysznicem bo mieliśmy łazienke w pokoju(posżło bardzo sprawnie), nie brałam też łóżeczka bo mały spał na tapczanie lub jak chciał to i wózku

Gość gość
Lozeczko Ci dadza w hotelu. Byl prysznic w naszym hotelu alé mielismy basenik maly dmuchany dla corki i to sie sprawdzilo do kapieli.

Gość gość
ja właśnie wróciłam z czteromiesięcznym niemowlakiem z wakacji,łóżeczko zabraliśmy turystyczne ale bez tego też by się obyło.na miejscu poprosiłam o jakąś większą miske i tak kąpałam małego