Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oowieczka

Reklamy

Polecane posty

Zastanawiam sie ostatnio dosc czesto nad reklamami, co maja znaczyc, w jaki sposob zachecic itd. Prawie kazda udaje mi sie \"zinterpretowac\", ale obecna teraz w tv reklama mentosow (ta z ohydnymi wielkimi sutkami) w zaden sposob do mnie nie przemawia i zastanawiam sie w jaki wlasnie sposob ma mnie to zachecic i co za debil to wymyslil?? Czy ktos moze mi wytlumaczyc co te sutki maja w sobie takiego, ze bedzie mi sie potem chcialo mentosow?? I moze na innych reklama dziala pozytywnie, sa tu tacy?

Nikt nie ma nic do powiedzenia? A myslalam, ze ktos rozwikla moj zyciowy problem ;), bo ta reklama mnie przesladuje :/

ja nienawidze tej reklamy z sutkami... jest ochydna i od razu przełączam kanał jak ją widzę. Na mnie działa odwrotnie do zamiarów jej twórców - mam obrzydzenie jak widze te mentosy bleee Za to strasznie mi sie podoba reklama sony, ta z kolorowymi piłeczkami :) jest świetna, a wiecie że to nie jest zrobione komputerowo tylko oni naprawde te piłeczki puścili na ulicy? :D:D:D tu jest ciekawy link , właśnie o tym jak robili tą reklame, dłuygo sie ładuje ale warto :) http://www.maxior.pl/?p=index&id=25166&0 :)

Tego nie wiedzialam myslalam, ze to komputerowo, ale fakt faktem, ze reklama jest fenomenalna :). Swoja droga wie ktos moze jak nazywa sie ta piosenka z tej reklamy??

Gość im więcej o niej mówicie
tym lepiej. "mentos" pozostaje w pamięci.

w pamięci zostaje ale obrzydzenie też... :o nie lepiej jak w pamięci zostaje sympatyczna reklama z tysiącami kolorowych piłeczek spadających z ulicy? Jest taka pozytywna... fajna :)

heh, własnie nie zostaje mentos tylko to ohydne wrażenie. ja przez długi czas nie zwracałam uwagi co to za gumy czy cukierki:/

Gość Pioseneczka Ania
ja regularnie natrafiam na reklame wody mineralnej w ktorej para zakochanych kocha sie a potem jakis bezsensowny tekst pada :/

Pamietac to reklame mentosa bedziemy pamietac pewnie dlugo, ale razem ze slowem mentos bede odzuwac obrzydzenie wiec chyba nie o to im chodzilo... Choc moze sie myle. Za to dzieki tej reklamie sony, marka bedzie sie kojarzyc milo i takie ma chyba zostawac uczucie. Szokowac tak, ale nie powodowac, ze ogarnia cie obrzydzenie, poza tym co za sens jak przelacza sie na tej reklamie kanal i nawet polowy sie nie widzi. To jedyna reklama, ktora tak na mnie dziala, ze musze przelaczyc. Cala reszte chocby najglupszych ogladam, no jeszcze nie moge wytrzymac tej chyba kujawskiego oleju bo mnie spiew wkurza ;)

Gość hops do góry up
:)

Gość I jeszcze raz hop do gory..
Up up

Gość h o p h o p
Nikogo nie interesuja reklamy?? :(

Gość reklama_
Cichowianki,no poprostu ręce opadają i nie kwiem która agencja mogła to puścić w obieg,ta na plebanii z małym chopcem>nie dość że kojarzy sie bardziej z alkoholem to jeszcze z pedofilią,gdy ten niby ksiądz mówi do chłopaczka ciiii no katastrofa!!!!!!!!!!!!te sutki też mnie wkurzają za to podoba mi sie reklama lodówki(nie kojarze marki)z kobitką w ciązy,reklama fajna i muzyka świetna

Gość SUNRICE
sutki tez mnie strasznie obrzydzaja zawsze przelaczam

Te lodowki to chyba Beko czy cos, fajna jest :). Tylko gdzie takiego faceta znalezc?? ;)

Gość sony the best
Ja poprostu kocham tą z piłeczkami. Cudowna jest a tak jak wiekszosc mnie obrzydzaja te suty ze nawet nie zwrocilam uwagi czego to reklama i dopiero teraz czytam ze mentosow. Tfuuu jak mozna na takie obrzydlistwo patrzec.

Gość reklama_
ta z piłeczkami też mi podoba:) ale te ostatnie reklam ze sprite są poprostu idiotyczne:( i mi sie nie podobają

co do sutków - to obciach dla mentosa, zawsze mieli takie różowe, a tu paskuda! no i ten facet z plusa- jak to kupuje i sprzedaje za złotówkę!! nie mogę tego słuchać i oglądać też, jeszcze jedna paskudna- to wybielacza, j ak wyciąga igada,gada że to cud a gęby nie otwera wcale! piłeczki the best, a dla mnie jeszcze biedronki w peugot-ie chyba!!

natomiast perwol jest ogromnie głupi- na randce, w kinie wyciągają te butle: bo uprane w perwolu...wwwrrrr!

Gość a ja...............
reklame Plusa bardzo lubie, ten fragment - sa klienci ktorzy kupuja nokie ilestam za 600zl, oczywiscie szanujemy ich ;) Mentos - blee

Gość podwojonie czekoladowy smak
i tak najoblesniejsza jest reklama chokapic z tymi przechodzacymi mutacje chłopczykami bleeee....ochydni młodziency i ochydny dabbibg fuj jak to słyucham to mi sie chce zygac....

A mną ostatnio wstrząsnęła reklama na temat malego przyrostu naturalnego Instytuti Matki i Dziecka.Para na porodówce,ona rodzi w bólach....Odkurzacz.I pada pytanie ile jeszcze rzeczy będzie dla nas ważniejszych od dzieci,czy coś w tym stylu.Normalnie wymiękam.Każą nam rodzić gdy jest tak popaprana polityka prorodzinna.

Gość zoltakaczuszka
a mi sie niedobrze robi jak je widze w sklepie :P rzeczywiscie, swietnie sie zareklamowali :D

Wiekszosc reklam proszkow i innych srodkow czystosci sa kiepskie, ale to zawsze tak bylo :) Strasznie dobra jest ta kampania teraz zeby nie jezdzic \"na podwojnym gazie\" i wogole z duza predkoscia - ta w trumnie jest wrecz prawie traumatyczna

Nie no, szczyt debilizmu to chyba teraz osiagnela TP SA z tym \"...ja wysylam - ojciec placi\". Malo ze mlody sie nie popisal z kieszonkowym, to jeszcze ojciec ma kupic taki aparat?.. :O

Gość są nowe- piszcie
przed świętami natłok idotycznych zabawek dla dzieci