Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak pomysli na nick

jak to jest robic minetke dziewicy ????

Polecane posty

Piszcie jakie to uczucie robic minetke dziewicy, czy tak samo jak "rozdziewiczonej" kobiecie cz jakos inaczej.

mozesz jasniej, kiepski jestem w rolnictwie ;p

Gość BRAK SŁÓW BY OPISAĆ
:classic_cool: Fajnie! Świeżo, pachnąco, odkrywczo, jak reaguje na każdo liźnięcie. Mam kolegę asystenta, co w ginekologii pracuje, od 16 r.ż., każda dziewica wygolona, pcyha. Zawsze po kilka h musi sobie zwalić:P

Gość Zapomniales dodac
ze na poczatku wstydzi sie jak cholera i pozwala tylko po ciemku . Dopiero jak zasmakuje to wszystkie granice pekaja . Swiato tez nie przeszkadza zebys tylko lizal ! hle hle hle :P

piszcie piszcie kochani, bardzo mi zalezy na Waszych wypowiedziach. Pozdrowionka

Gość ale wy chłopcy
jestescie żałośni, aż strach pomyslec, ze kiedys urosniecie (nie wierze byscie dorosneli) i któras z córek normalnych kobiet na kafe trafi na takie niedojrzale indywidua jak wy :O

Pani dojrzala pisze sie "dorosli" a nie " dorosneli" i kto tu mowi o rozgarnieciu hmmm.......... no coments

Gość widzisz chłopcze dziewczyna
w twoim wieku jest 3 lata bardziej dojrzała psychicznie, więc w sumie mój wiek nie ma nic do rzeczy, dla ciebie juz pewnie staruszką jestem. no i sprawdza sie po raz kolejny teoria głosząca, że jak komus brakuje argumentu wytyka błędy ort, gram. czy stylist. :O

Nie w tym rzecz, dlaczego wytykasz mi ze jestem niedorozwiniety i niedojrzaly, nie mialem nigdy okazji tego sprobowac, teraz jestem z dziewczyna ktora jest dziewica i jedyne czego pragne, to to aby bylo jej ze mna dobrze. Info dla Ciebie to mam 20 lat a dojrzalosc nie ma tu nic wspolnego z niewielkim doswiadczeniem erotycznym, czy dla Ciebie to kazdy dojrzaly facet musi byc alfonsem? moze masz takie doswiadczenia, nie mnie juz to oceniac. A na marginesie to troszke wyksztalcony czlowiek nie robi tak podstawowych bledow. Przemysl co Ty wogole wygadujesz. Powodzenia zycze

Gość 20 lat i za mało rozwinietego
obszaru mózgu do pomyslenia ... to nie jest obraza :) Pomyśl chłopcze czym moze sie różnic robienie minety dziewicy czy doswiadczonej ? uprawianie seksu - w duzej mierze tak, ma jakis wpływ, jest "inny" (w duzej mierze, napisałam poniewaz są kobiety, które mają bardzo rozciągliwą błonkę i mogą być "wiecznymi" dziewicami - no do urodzenia naturalnie dziecka), więc w sumie dla faceta takiej bnabki bedzie bez róznicy czy to jest jej pierwszy raz czy 9 bo bedzie tak smao. ale minetka raczej nie ma znaczenia komu jest robiona wiec twoje pytanie jest niedojrzale i zwyczajnie głupie. Wystarczyłoby zwyczajnie pomyslec.

co Ty pieprzysz, że dziewicą mozna być do urodzenia dziecka? Akurat w tym przypadku błona nie ma nic do rzeczy! Dziewczyna przestaje byc dziewicą, gdy rozpoczyna zycie seksualne, niezależnie od tego czy błona została przebita czy nie!!!!!!

Gość facetom akurat nie o to chodzi
dziecko, dla nich dziewica jest dziewica kiedy nie miała nikogo przed nimi :O

Wszystko poszło o \"magiczne\" słowo DZIEWICA. Dla jednych to dziewczyna, która nigdy wcześniej nie miała żadnego bliskiego (intymnego) kontaktu z facetem, dla drugich to dziewczyna posiadająca błonę dziewiczą (ale mogaca uprawiać wcześniej np. seks oralny). Pytanie autora zawiera ten rodzaj \"błędu\" - każdy inaczej rozumie bycie dziewicą. Dla niedoświadczonej dziewczyny (dziewicy) każdy intymny kontakt będzie niezwykły (i mam nadzieję, że zazwyczaj przyjemny). Robienie minetki również. Ale dla tych, dla których dziewictwo to przede wszystkim błona, robienie takiej dziewczynie minetki może być zwyczajnym, poznanym przez nią już wcześniej doswiadczeniem. :) Więc na przyszłość wyrażajcie swoje pytania dokładniej, to nie będzie zamieszania. :P

Gość ej sory ale coś pierdolicie
:o Ja jestem dziewicą, mam 21 lat, i jakoś nie golę się specjalnie do9 ginekologa:o Po co mam tam iść wygolona??? Żeby się jakiś zbok napatrzył> Do gina nigdy się nie golę, nawet zapuszczam włosy, golę tylko po bokach. Kolega ginekolog musi być niezłym zbokiem, albo te larwy co tam przychodza to zwykłe obciągary:o Albo macie zbyt wybujałą wyobraźnie:o

Taaak, ginekolodzy, którzy tak twierdzą, mają pewnie bujną wyobraźnię i rekompensują sobie w ten sposób konieczność oglądania zazwyczaj zarośniętych cipek kobiet po 40. :P Pomarzyć dobra rzecz! :)

z tym goleniem idac do ginekologa to rzeczywiscie smiesne,to tak samo jakby babka podczas takiego badania musiala cycki na wierzchu miec;)

Gość pseudoforum
Jaki by tu temat niebyl to zawsze jest sparing i jeden na drugiego wyskakuje kocham ta strone ;D

Gość dupek...
ja żonce kiedyś robiłem minete jak była dziewicą, a potem po slubie też żadna róznica dla niej..ale to jebana głupia dupa jest i dla niej to i kot jak wyliże to dobrze, a nawiasem mówiąc NIGDY WIĘCEJ DZIEWIC nawet porządnie popierdolic nie możan..tylko auuu..poczekaj..oj boli..dziewictwo dla faceta to lipa.

Gość xxl-men
Skad wy te wszystkie dziewice bierzecie?