Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GranVia

Proszę o radę i szybkie odpowiedzi!!!

Polecane posty

Gość GranVia

Witam! Miesiączkuję od 6 lat i zawsze odbywało się to super regularnie.Wczoraj czułam się tak ,jakby miał mi się zacząć okres (charakterystyczne bóle brzucha) ,ale nie zwracałam na to uwagi ,bo \"zostały mi jeszcze 4 dni do godziny 0\" :) Jednak to uczucie ,które zna pewnie każda z Was nie dało mi spokoju ,poszłam do łazienki i okazało się to co myślałam.Niby wszystko wygląda OK,ale....tym razem mój okres jest dziwny , mało obfity (baaaardzo mało ,prawie nic nie \"skapnie\") i ma dziwny brunatno-różowy kolor. Przeczytałam w necie ,że to mogą być plamienia ,ale ja nie zazywam środków antykoncepcyjnych itp. i nie współżyję (a zazwyczaj te tematy były poruszane na innych forach razem z plamieniem). Nie wiem czy mam to traktowac jak normalny okres ,czy własnie jako te plamienia...ostatnio trochę się stresowałam i myślałam ,że może dla tego mój okres jest mało obfity...sama nie wiem . Może któraś z Was była w takiej sytuacji??????Bardzo prosze o szybką odpowiedź ,bo zaczynam się martwić ;((((

Gość mańka21
Miałam podobnie, po ok. 3 latach miesiączkowania zaczęly się plamienia, na ok. 2 dni przed miesiączką, trwały kilka cyklów, potem przeszły, lekarz powiedział, że to normalne, więc chyba nie masz czym się martwić.

Gość GranVia
Dziękuję ,mam nadzieję ,że ze mną też tak jest. W razie czego pójdę do ginekologa.