Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkk

WESELE PREZENT

Polecane posty

Gość kkkkkkkk

Mam takie pytanie,ide niebawem na wesele jako osoba towarzyszaca, do kolegi mojego faceta. Nie znam tego czlowieka, jak sie zachowac w takiej sytuacji? Jak prezentem? Jak z zyczeniami? Ja na tym weselu bede widziec tych ludzi poraz pierwszy w zyciu...Jakos tak sztucznie to chyba wyjdzie, przeciez nie rzuce im sie szyje i nie bede zyczyc Bog wie czego...bo ich w ogole nie znam.

Gość wystarczą kwiatki
prezent w gestii Twojego faceta :)

Gość migoootka
Sprawe prezentu omow z chlopakiem. Nie muszisz sie nikomu rzucac na szyje. Poprostu zloz mlodym zyczenia. No i dobrze by bylo gdyby chlopak jak nawczesniej Cie przedstawil:D

Zalezy jak sie umowicie z prezentem. Ja poszlam raz jako osoba towarzyszaca i to kolega dal kase. Ja nie. Jedynie bryczka nas zawiozlam tam i spowrotem (bo to w innym miescie bylo) i mogl sobie chlopina popic :D Ale zyczenia to oczywiscie wypada zlozyc. To co, ze nie znasz. Przeciez \"wszystkiego najlepszego\" nie boli :) I jak partner kupuje prezent (chyba, ze sie skladacie) to Ty kup kwiaty :)

Gość kkkkkkkk
Nie ma szans na to abym poznala tego kolege wczesniej, poniewaz on mieszka w innym miescie, to taki jego kumpel z dziecinstwa. Oni sam sporadycznie sie widuja. Czyli mowicie ze wypada zebym cos wreczyla chociaz te kwiaty...Jeszcze tego wlasnie nie ustalalismy, ale jak znam mojego faceta to nie bedzie chcial zebym kupowala cokolwiek sam bedzie chcial za wszystko zaplacic, a czasami to mi glupio z tym, a nigdy wczesniej na weselu nie bylam.

POznacie sie na weselu, zaden problem ;) Ustal z partnerem co i jak. Fajnie by bylo jakbys kupila kwiaty ale jak sie uprze to coz... ;)

Na moim slubie tyle nieznanych mi osob mnie wycalowalo i wysciskalo, ze tu chyba nie ma sie co lamac ;) Ja sie tylko zastanawialam, czy znam tego chlopaka, albo czy to jakas ciocia, czy znajoma mamy... Tak to juz jest. Mysle, ze Mlodzi sa juz na to nastawieni. A jak bedziesz skladac zyczenia ze swoim chlopakiem, to od razu beda wiedziec, ze jestes z nim. Ale jesli sie krepujesz i nie chcesz im sie rzucac na szyje, to wybakaj jakies zyczenia i przynajmniej reke im podaj. Choc... Jestem pewna, ze jak przyjdzie co do czego, to jeszcze oboje wycalujesz serdecznie :D Co do prezentu, to pogadaj ze swoim chlopakiem. Albo on sam kupi, albo sie zrzucicie.

Może ustal z chłopakiem, że to on kupi prezent, ale Ty kupujesz kwiaty i telegram. Nie ma sensu, żebyś miała iść jako osoba towarzysząca i kupować swoje kwiaty i swój telegram. Niedawno byłam z moim chłopakiem na ślubie jego brata. Chłopak był świadkiem, dał bratu kasę a ja z nim ustaliłam, że kupię kwiaty i życzenia, nie bardzo mu się to podobało, ale nie miał innego wyjścia:P

Gość Zuzi28
Ja ostatnio czytałam ciekawą książkę: http://organizacja-wesel.zlotemysli.pl/muzwar,1/ Jest w niej wiele pomysłów na to jaki prezent na wesele najlepiej kupić. Natomiast najlepszym prezentem na zaręczyny lub dla przyjaciółki, która przygotowuje się do wesela jest właśnie ta książka. Sama ją dostałam na urodziny i był to najoryginalniejszy i najbardziej przydatny prezent tego roku;)