Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anuśka 26

leżaczek?

Polecane posty

Gość anuśka 26

chce kupic leżaczek dla dziecka i zastanawiam się czy to pratyczny zakup.może pomozecie mi podjąc decyzję wypowiadajac się na ten temat.jakiej firmy są dobre lezaczki i czy dziecko lubi przebywać na takim leżaczku-czy to zdrowe dla dziecka i jak długo bedzie taki leżaczek służył mojemu synkowi-dziękuje z góry za odpowiedzi!

Gość anuśka 26
acha- mój synek ma teraz 3 miesiące- może juz leżec na takim leżaczku?

Ja dostałam leżaczek od cioci i całe szczęście bo jak bym wydała tyle kasy to bym sie wściekła. Mój syn uzywał go tylko kilka razy, ale wiem, że są dzieci, które bardzo go lubią

Ja z kolei nie wyobrażam sobie życia bez leżaczka. Używamy go odkąd Mała skończyła miesiąc i tylko dzięki niemu mogę cokolwiek w domu zrobić. Obiad gotuję to Mała w kuchni na leżaczku siedzi i obserwuje, pranie wieszam to ogląda z leżaczka co robię, itd. Jeśli chodzi o firmę to ja mam akurat taki najprostszy z Tako ale ponoć takie z wibracjami są świetne.

Gość anuśka 26
dzieki dziewczyny ja tez ogladałam te z tako- 125 zl a z wibracjami to zjakiej firmy?

leżaczek to druga rzecz ważna po łóżeczko, ja kupiłam za późno bo aż w 3 misesiącu i tego żałuję, mam też taki najprostszy co by było miło dziecku to kładłam jeszcze kocyk i mała leżała, doczepiłam zabawki i bawiła się i było super, w leżaczku też karmiłam bo zaczęłam od 5 miesiąca, więc było mi wygodnie, używałam do końca 6 miesiąca, teraz mała spędza więcej czasu na podłodze i na macie edukacyjnej, więc leżaczek poszedł w odstawkę. ale uważam, że to super sprawa.

Gość anuśka 26
dzieki za odp :) chyba raczej zakupie ten leżaczek tylko jeszcze poszukam jakiej firmy są najlepsze.a moze coś podsuniecie mi? jakiej firmy macie i czy jesteście zadowolone.dzięx

Gość anuśka 26
hej hej :)

Gość anuśka 26
szcześliwa mamo - czy sugerujesz zebym nie szukała zadnych leżaczków tylko poszla do sklepu i kupila pierwszy z brzega? czy te leżaczki niczym się nie różnią? ja dopiero widzialam w internecie -a na żywo nie widzialam tych leżaczków -ale skoro tak mówisz to chyba se podjade do sklepu i sprawa zalatwiona! dzięki

sprawa jest prosta a jak kupisz leżaczek z bajerami, wydasz 300 zł a dziecko nie będzie nim zachwycone to co wtedy? ja poprostu poszłam do sklepu i popatrzyłam na leżaczki wybrałam taki zwykły.

Gość anuśka 26
dzieki za pomoc- zaraz wybieram sie do sklepupo leżaczek-wezmę syna to se wybierze;) hehe ma dopiero 3 mce!

Ja jestem z niego zadowolona.Malego dawałam do leżaczka już w 3 miesiącu i im był starszy tym dłużej,lubiał w nim przebywac a i ja nie musiałam non sto synka trzymac na rekach.Przydał się prawie do 8 miesiaca.

Gość anuśka 26
kangurku a jakiej firmy masz ten lezaczek?

Jest to firma Brevi . -siedzenie i oparcie pleców są tapicerowane i regulowane w trzech pozycjach - dzięki składanym nóżką może być w pozycji stałej a po ich złożeniu wygodna kołyska - pokrowiec z tkaniny ,zdejmuje się jego dzięki temu można prac jego w pralce - pasek zabezpieczający z przediałem dla nóżek i praktycznymi szelkami do noszenia - można jego składać więc dobry by zapakowac jego do aurka

Gość anuśka 26
dzięki kangurku za podpowiedz pozdrawiam

Nie ma za co :) ja kupiłam w supermarkecie był tańszy niż w sklepie internetowym więc warto poszukac

Ja polecam leżaczek firmy Fisher Price z serii Aquarium. Rewelacja. Mój Mały siedzi w nim odkąd skończył miesiąc. Ucina w nim sobie drzemki w dzień i narazie służy nam także jako krzesełko do karmienia. :) Leżaczek posiada wibracje i pałąk z akwarium na baterie... Rybki i gwiazdki morskie się ruszają i bąbelki są i woda szumi oprócz tego są różne melodyjki i dzwięki imitujące szum wody itp. Poza tym są też wiszące, kolorowe zabawki, za które dziecko ciąga włączając melodyjki albo bąbelki w akwarium... Mój Mały to potrafi godzinami się tym bawić. A ja jestem zachwycona bo mogę coś zrobić w domu. :) Koszt takiego leżaczka to ok 250 zł ale naprawdę się opłaca!!!

Ja używałam leżaczka jeżeli chciałam wyjść do toalety, wykąpać się oraz w czasie sprzątania. Przestałam z niego korzystać jak mały miał siedem miesięcy. Mój miał jeszcze funkcję wibracji. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.