Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tiki*

Omylność testów - wasze przypadki

Polecane posty

Prosze napiszcie tu o waszych przygodach z testami ciążowymi, o przypadkach kiedy wychodzily negatywne a jednak byłyscie w ciązy i odwrotnie i jakie testy konkretnie was zawiodły bo ja juz głupieje:-o

no nie wierze, że nie miałyscie takich przygód

tiki tak spokojnie jutro rano może zrób badanie krwi i z tym wynikiem idz do gina, wyluzuj odrobinke bo zwariujesz, bedzie dobrze. Wiem ze łatwo pisać a jak bym była na twoim miejscu to też bym wariowała

kochana ide juto do gina po pracy ale bez badania krwi bo nie mam kiedy zrobic z pracy nie da rady sie urwac :-o

to jutro się wszystko wyjaśni gin zrobi ci usg i sie wyjaśni trzymam kciuki

kurcze nie zrobi :( bo on w tym gabinecie nie ma aparatu :( to znow sie przeciągnie :( a czy moze wykryc ciaze bez usg??

Gość tik tak nie pisz
bezsensownych topikow tylko idz zrob do szpitala beta hcg i bedziesz miala wynik albo jestes albo nie tutaj nikt ci nie powie.... boze co za tepawe baby..... zachodzic chca w ciaze a dupy ruszyc do gina to nie moga

uwazasz ze jestem tepawa - twoja sprawa! pracuje od 7 do 17 i poprostu nie mam kiedy iść i zrobić badan - to nie jest takie proste dla kazdego!!!!!!!!! wiec pomyslałam ze jesli ktos cos na ten temat wie niech mi podpowie. po za tym to jest temat o omylnosci testów i błednych wynikach - pytam o wasze przypadki w tym akurat temacie!

Gość każdy przypadek jest
INNY - więc się nie sugeruj, bo ci to nic nie da :-p

chce sie zrorientowac czy duzo jest przypadków ze testy was zmyliły, ze błednie pokazały, ze sa przypadki ciąż pomimo negatywnych testów

tiki tak a może idz dzisiaj gdzies prywatnie zrobic badanie krwi, prywatne kliniki i szpitale robia badani 24 godz. już sama nie wiem jak ci moge jeszcze pomóc, ale lekarz napewno ci pomoże

madaleno - kochana, dziekuje Ci bardzo ze chcesz mi pomóc 🌻 ki dla Ciebie. ale ja ten temat załozyłam na wzór tego co Orange u nas link podała, żeby kobietki napisały o swoich przygodach z testowaniem. Ty juz mi pomogłas na nasej stonce - tu chciałam zachecic do dyskusji inne panie no ale chyba wszystkim zawsze testy wychodza dobrze?

Ja miałam taki przypadek. Zrobiłam test 2 dni po terminie spodziewanej miesiączki i wyszedł negatywny. Dopiero po następnych 2 dniach wyszedł pozytywny. Pierwszego testu nie zrobiłam rano, tylko późnym wieczorem i myslę, że to było przyczyną. Jeżeli ciąża jest zbyt wczesna to lekarz też jej nie potwierdzi na 100%

Ja zrobiłam test w 27 dniu cyklu i był negatywny a byłam w ciąży. Robiłam Qiuck view, kolejny zrobiłam koło 43 dni :)

no własnie ja robiłam w 29 i 40 dniu cyklu - oba negatywne, jutro ide do lekarza, dzis jest 46 dzien i nadal nie ma @

Wydaje mi sie, że w 40 dniu każdy test powinien juz wykazać ciążę, chyba że masz bardzo długie i nieregularne cykle.

Gość hej xxxxxxxxxxxxx
a ja robiłam test i to nie jeden a 4 i nie byłam w ciąży a wyszły pozytywnie miałam samoistne poronienie dlatego nie wierze testom :( Nie ma reguł jak widzisz tylko lekarz stwierdzi na 100% ciąże i badanie krwi bHCG.

tak moje cykle wachały sie od 33 do 42 dni po odstawieniu harmonetu w grudniu zeszłego roku, brałam go ponad 5 lat, przed pigułkami tez były niereguralne

ja mialam przypadek z bobo testem kolorki na tescie miałam odwrotne dwie biale krechy i tło różowe,pani w aptece zrobila wielkie oczy i kazała reklamowac bezposrednio w firmie,olałam ja ale test musialam kupic inny,polecam Quick Vue mi potwierdzil tamten nieudany i tak oto jestem w 6mcu:-)))

dzięki za odpowiedzi wasze małymis - no ja własnie 2 razy robiłam bobotest :-o ale dzis mam nadzieje juz sie wszytko wyjasni czy testy sie myliły czy nie czy tez moze za wczesnie były zrobione....