Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość assia03

co mozna robic w wakacje we wrocławiu ???

Polecane posty

Gość assia03

czy ktos sie nudzi tak jak ja we wrocku??????

Gość babeczka ponczowa
Przecież zaczyna się festiwal filmowy-zazdroszczę Ci tego Wrocławia w tym momencie.

Gość Lila co pomysł ma!
Ja postanowiłam zapisać się na intensywny kurs językowy. Kiedyś chodziłam na kurs całoroczny, a teraz postanowiłam zrealizować plan z przyszłego roku przez wakacje. Kurs odbywa się cztery razy w tygodniu, więc na nudę nie będę miała nawet czasu :) Cieszę się na samą myśl. Innym też polecam inwestycję w siebie i to właśnie przez wakacje. Ja znalazłam idealny kurs tutaj: www.globalla.pl

Gość zuzannaanna
We Wrocławiu wbrew pozorom można robić bardzo dużo:) Ja też się kiedyś zastanawiałam co robić i marudziłam, że nic się nie dzieje, że nudy bla bla bla :) Ale trafiłam na https://wroclaw.q-mapa.pl/ i okazało się, że w Naszym mieście jest co robić :) Od lutego co weekend mam zamiar wybierać się z rodzinką na jakieś zajęcia, koncerty czy obiadki :) Będzie fajnie.

Gość amber54
Wrocław to istna kopalnia eventów. Na pewno w wakacje będą koncerty. Zajrzyj sobie chociażby na https://wroclaw.q-mapa.pl/eventy/5-koncerty-imprezy/ Znajdziesz tam spis wszystkich imprez godnych uwagi :) Ja jadę do wrocławia w sierpniu z dzieciakami do afrykanarium :)

Gość bartek

Ja zawsze większość wakacji u babci we Wrocławiu z kuzynami spędzałem. Też nam się wydawało, że tam w ogóle nie ma co robić. Ale odkryliśmy strzelnicę ProGun i tam chodziliśmy z ojcem. Bardzo dobrze wspominam te wakacje.