Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moderuję i brandzluje

Zawsze kasowane sa fajne tematy - wady forum ciązy

Polecane posty

co was tu najardziej wkurza. Co a może kto. Jakie tematy, jakie odzywki. co zmienic by forum było idealne.

Gość polknij ja
twoje tematy sa kasowane, bo ciagle zakladasz topiki o tym samym.zamiast traktowac meza jako reproduktora to zajmij sie czym innym niz tworzenie kolejnych tematow o tym samym

co się zaczyna niby?????????????????? pytam tylko

Gość polknij ja
okolo 10 minut temu zalozylas topik o "fasolkowaniu" (moje "ulubione" slowo) wyluzuj

Gość pinki kupa
tylko nie wymieniajcie żadnych nicków, bo niektóre lalunie są pod specjalną ochroną, jak je skrytykujecie, to świat im sie zawali :D :D

Lucky lady pokazuje dupsko

Gość kasia blaszka
ty glupia chamko co zalozylas ten topik, o co ci w ogole chodzi? jestes jakims niedowartosciowanym kaszalotem czy co?? do tego glupia jestes jak but, twoje wypowiedzi swiadcza o zerowym poziomie intelektualnym,..i jeszcze jedno nie obrazaj malpo dzieci!! nie wiem czym ci ta lacylady zalazla za skore, ale od jej dzieciatka sie odczep paszkwilu, wszystkie dzieci sa ladne i bekartem to moze jestes ty!!! dlatego masz teraz zal do calego swiata, ze ktos jest szczesliwy...

Gość ale ono jest bękartem

Gość hi hi hi ja znam ta historie
ten kaszalotek zostal dawno temu porzucony przez faceta LL i nie moze tego przezyc ze facet juz zajety i w dodatku ma dzidziusia, podczas gdy ona jest samotna matka.

Gość real insider
a Lucky dawno po slubie... daaaawno

Gość Lucky to wciąz panna
panna z dzieckiem zwanym dalej bękartem

Gość ale za to jaka ma figurke

Gość no nie no teraz sie usmialam
czy kazda zgrabna kobieta musi na tym forum od razu byc wyzywana od dziwek?

Gość no i co z tego.
Wy chyba jaja sobie rodzice przecież Lucky wspólnie ze swoim facetem wychowuje ich dziecko. Jej dziecko nie jest bękartem, wychowują go biologiczni rodzice, którzy po prostu nie załatwili sobie papierka. Tym papierkiem możecie sobie d..... wytrzeć. Żal wam dupy ściska, że nie potrafiliście utrzymac przy sobie faceta mając z nim ślub, a komuś to się udaje bez slubu. Wbijcie sobie raz na zawsze do tego swojego zakutego głupotami łba: Ślub, papier, obrączka, to nie jest coś co zatrzyma przy Was faceta. Najlepiej zajść w ciąże i zmusić faceta do małżeństwa. Lucky przynajmniej nie jest zakłamana i pisze jak jest. A, że to się komuś nie podoba to ch... muw d...

Gość oh orgzam mam
od tego chuja w pupie mmmmmmmmmmmmm super a Lucky ma bękarta i tyle.hahaahha

Gość lubię ją
Lucky kończy germanistykę, jest młoda śliczna. Bez problemu znajdzie pracę i nie musi zarabiać dupą, jak co niektóre z Was. Germanistyka to nie studia dla idiotów, to cholernie ciężki kierunek, a po wypowiedziach Lucky można stwierdzić, że jest inteligentną babką. Sami zobaczcie jak ona pisze, nie robi byków itp.

Gość do no i co z tego
Masz totalna racje Tutaj takie dumne ze mezatki, a po katach ciagle narzekaja na swoich mezow Psy ogrodnika, same nie maja fajnie, wiec inni tez musza miec zle a jak maja dobrze to trzeba ich uswiadomic ze sa beznadziejni. Banda kloszardek ktore uwazaja ze kazdy musi miec slub

Gość nie jest wyjatkowa
ale zaje***scie normalna i dlatego ja tez ja lubie. Faktem jest ze kiedys pisala o kazdej pierdole jak kazdy tu, ale juz dawno przestala pisac o sobie

Gość .A..na
Wszystkie tagie religijne, a zamiast iść w niedzielę do kościoła siedzą rano na kafe. Jeśli ktoś grzeszy jego ślub jest teoretycznie nieważny, bo ślub to umowa zawarta między młodymi a Bogiem, więc skoro młodzi łamią obietnicę, którą mu złożyli nie są małżeństwem. I wcale nie trzeba być specjalnie oczytanym, żeby to zrozumieć.

Gość .A..na
Przestała pisać o sobie, bo jej na to nie pozwalacie. Dziewczyna woli się zamknąć, siedzieć cicho i raz na ruski rok odezwać się do Majówek na temat Gabrysia. Na innym topicku się nie udziela, bo momentalnie zostałaby zjechana. Przykro się robi jak czasami widzę, jak ją co niektórzy tutaj traktują:(

pamietajcie ze 90 procent calego dymu wokol LL zrobila ta, co ja porzucil facet LL

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
faceta LL nikt by nawet patykiem dotknąć nie chciał

no wlasnie i teraz drze sie najglosniej :-p to po co za nim tyle latalas, i za mna tez?

Gość można się posmiać...
A najlepsze jest to, że żadna z Was nie widziała na oczy faceta Lucky. Na blogu jest co prawda kilka jego fotek, ale te zdjęcia są mało widoczne, twarz daleko, ledwo co widać. Jak można się czepiać kogoś, kogo się nie widziało?

ta jedna widziala, ale zeby mu wysylac milosne listy jakos jej nie przeszkadzala ta twarz :-) A facet LL tez jest normalny. Nie mozna powiedziec ze brzydki a wiele babeczek za nim szaleje, bo jest na maksa sympatyczny

Gość dajcie link tego bloga

Gość hipokryzja na maksa
nienawidza jej jak psa, a kazdego ranka wchodza po 5 razy zeby zobaczyc czy sa nowe zdjecia, albo komentarze. Jak nie lubicie to nie wchodzcie

Gość To ja Lucy
to co napisałam o sobie wyzej to święta prawda,jestm inteligientan rosgarnięłta mam doszkonałą dyskcjęę,perwersyjnego faseta.I w okóle nie seplenię A w ogóle to cos wam powiem pan profeszor mnie teko nałuczył lek mich am asz heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee