Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropka***

Młade mamy zawsze czują się zmęczone i wściekłe na wszystko?

Polecane posty

Gość Kropka***

i wszystkich czy wy też macie wrażenie że poza praniem sprzątanie pieluchami i obowiazkami nic z tego życia nie macie? Pomocy jak to zmienić młoda mama

Gość lolonek
ja tak mam. Juz nie moge sie doczekac kiedy wróce do pracy, mimo ze kocham bardzo mojego synka.

Gość Kropka***
ja też marzę o powrocie do pracy tylko niestety nie mam gdzie wracać - szef mnie wywali jak tylko wrócę do pracy już mi to zagwarantował

Gość adda
Bo młode mamy myślą wczesniej, że dziecko to zabawka.

Gość booooooooooooo
młode mamy niemają studiów, pracy, zainteresowań i są utrzymankami facetów. A poza tym co to za życie gdy nikt nas nie szanuje

Gość lolonek
mam prace, studia jedne i drugie, nie jestem na utrzymaniu meza, mam przyjaciół . Własnie dlatego czuje sie uwieziona w domu.

Gość booooooooooooooo
jakbys to miała to bys sięnie czuła uwięziona więc mi nie piernicz farmapsztyków i idź na studia i znajdź prace a poczujesz się człowiekiem a nie śmieciem

Gość chomik
ja tak mialam do 3 mca maluszka, potem wszystko sie zmienilo! maly zaczal byc superowy! nareszcie zaczal kontaktowac ze swiatem, rozgladac sie, codziennie zdobywa nowe umiejetnosci, ale przede wszystkim zaczal przesypiac 6 godzin! bo dla mnie najgorsze bylo wstawanie w nocy, pieluszki polecam jednorazowe, pranie pieluch tego sobie nie wyobrazam, ...ja do pracy nie chce wrocic bo moj maly jak jest ze mna jest spokojny i fajniusi, jak za dlugo mnie nie widzi to staje sie nerwowy, wole posiedziec ze 2 latka z malym, potem to za procentuje spokojnym, dowartosciowanym dzieckiem.. potem wroce do pracy, maluszka posle do przeczkola, zeby mial kontakt z innym dziecmi, glowa do gory tylko poczatki sa trudne!! potem jak maluszek sie zacznie usmiechac na wsz widok, wyciagac raczki do mamusi to bedzie wielkie szczescie, stan flustracji wynika glownie ze zmeczenia, poproscie meza, babcie zeby pozwolil wam sie wyspac w tym casie on niech zajmie sie maluszkiem itp acha i jeszcze jedno: jak jestescie wsciekle i zmeczone pomyslcie jak to bedzie jak wasz szkrab powie : MAMUSIU KOCHAM CIE:):) tego uczucia nie da sie niczym zastapic:):)

Gość kasiczeeeek
matko chryste przeciez nie kazdy moze studiowac!! jak wszysscy pokoncza studia kto cie kretynie obsluzy w sklepie????!!!!!

Gość Kropka***
do adda: dziewczyno czy ty wiesz co ty mówisz? nie każda kobieta jest podobna do ciebie (ma siano w głowie - stwierdzam to na podstawie wypowiedzi!) i nie każda kobieta posługuje się mottem :najpierw zrób potem myśl - czy ty masz dzieci?

Gość Kropka***
Do boooooo i tu się mylisz! jestem młodą mamą która ma skończone dwa fakultety znam biegle język obcy mam przyjaciółkę od serca znajomych męża który mnie szanuje - więc nie gadaj głupot! Moje zmęczenie wynika z tego ze cały czas jestem sama z dzieckiem niedosypiam często nie mam czasu dla siebie bo cały czas zabiera mi dziecko nie mam czasu na słuchanie muzyki długie kąpiele w wannie i chyba z tego mi najbardziej brakuje a właśnie przemęczenie organizmu powoduje wściekłość!!!!!! Więc jak chcesz coś powiedzieć to zastanów się dłuuuugą chwilkę ok?