Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trebor

zależy mi na jasnych włosach./..

Polecane posty

Gość trebor

hejo! mam ciemne włosy(brązowe) no i chcę je zafarbić " KOLORETKĄ(farba zmywająca siem po 6-8 zmywaniach) "PALETTE INSTANT KOLOR.MIODOWY BLOND(COLOR PROTECTIN)" chciałbym wiedzieć czy siem opłaca bo farba kupiona ja chcę sobie teraz na kolonie przefarbować włosy na jasno nie wiem jak to będzie wyglądać, a bardzo bym chciał mieć włosy robione jasną "KOLORETKĄ" mam oczy piwne...troszeczkęciemnawą(teraz)karnacje ale troszeczkę bladą twazr :( :/ noi co o tym myślicie??

Gość po pierwsze SIĘ a nie siem
:P Po drugie palette to tanie gowno :P

Gość Kornwalijka24
Nie uda się, pewnie wyjdzie rudy więc życzę powodzenia!!

Gość ivvela
Szampony koloryzujące nie rozjaśniają włosów, jedynie jasne włsoy mogą przyciemnić. Tak więc z ciemnych brąz blon włsosów nie zrobisz. Do tego potrzebna jest farba.

Gość datka
Dokładnie... ładnego blondu nie uzyskasz sama- szczególnie jeśli swoje włosy masz ciemne. Nie ryzykuj bo wyjdzie Ci rudy.

musisz najpierw zdekoloryzować włosy i to u fryzjera, bo jak pisali moi porzednicy wyjdzie rudy:) www.kobieta.wellnesslife.pl noey program dla kobiet \"Odkryj swoje piekno\" www.wellnesslife.pl

Gość skarpetka_makaronowa
ooo Olena! widze, ze nowy program juz jest? :))) ja to mam refleks :) pozdrawiam Wellnessowiczki!