Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mimi29

KLUB MAMUS Z KATOWIC

Polecane posty

powiem szczerze że narodziny dziecka to prawdziwy cud ale lepiej tego nie oglądać-zbyt medycznie ,kobieta cierpi ale to cierpienie zakończone jest szczęsciem mamuniu-ja tez walcze z kilogramami nieustannie!moge polecic ci taką stronkę http://www.vitalia.pl/?mid=4&fid=4 mozna poczytac!

Hej, hej:) ja też jestem i tak czytam z doskoku. Dziś rano zamiast mieć luz na czytanie Was musieliśmy biegać po firmach z płytkami i takie tam:) Dziś wieczorem biorę się za czytanko:) Zaraz po przedszkolu ( no niestety Kasia płakała i nic nie zjadła, bu..:() pojechałyśmy do centrum, szczególnie po kasę z bankomatu, nie miałam ani grosza w portfelu ale za to bilet:) Poza tym pooglądałyśmy czapki i akcesoria zimowe dla Żuka. Ze cztery czapki i dwie kurtki zmierzone i na tym koniec, Kasi wystarczyło cierpliwości na tylko tyle:) Dziewczyny, dzięki za życzenia urodzinowe dla Kasi. Wieczorkiem pzyszli teściowie na kawkę, małe ciastko i łyk szampana:) Marsjanko:) ale gafa, jak mogłam pominąć Twoją Agę. Wszystkiego wspaniałego dla Niej i dla Rodziców Agi też🌻🌻🌻 Andziu:) sorki w sprawie kombinezonu, moja bratowa jednak go chce. Przepraszam, że tak z nim wyskoczyłam jak Filip z konopi, mogłam się upewnić wcześniej:(

młodaMamuniu jeśli Ty masz doła i kompleksy z powodu swojego wyglądu, to ja już dawno powinnam się rzucić z mostu. I to głową w dół. Zwłaszcza teraz. Jakbyś mnie teraz zobaczyła, to uważałabyś siebie za najpiękniejsza kobietę na tej ziemi. I o ile Ty swoje kilogramy (ewentualne) możesz ukryć pod jakimiś fajnymi ciuszkami, o tyle mnie nic nie pomoże :(

agol - ale sie usmialam myslalam ze spadne z fotela;) poprawilas mi humor swoim zartem nie faktem ze jestes grubsza..... moj mezus super spedza z synem czas:) bawia sie na maksa i pomyslec ze wystarcza dwa auta zdalnie sterowane .... i pomyslow z wyskoczniami cala masa... bawili sie dzis w chowanego;) ja chcialam sie pogonic z moim bakiem na podworku ale powiedzial mi mamo jeśtem zajety nie mam ćaśiu:( i udawal ze sadzi kwiatki acha moj syn przy gotowaniu chce pepic ( pieprzyc zupe) ziupe a frytki jadl z kepupem:)

Nie rodzilam silami natury i az mi dech zaparlo jak ogladalam ten filmik . Jednak co innego to przezyc a wiedziec . Ja bardzo rzadko jestem zla na swoj wyglad :) no coz taka jestem i juz .Nawet mamunia wie ze mnie sobie poprzeczek stawiam i przez to mam mniej problemow na glowie pffiii . Naomi Cambel to ja nigdy nie bede to po co sobie zatruwac mysli i doly lapac . Owszem chcialabym miec np figure steczkowskiej no ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma ;-) hehe Judytko - my jestesmy inne :) wierz mi .Ja swoja \"rewelacyjan figure \" odziedziczylam po ..... mamie :) ktora jakby nie bylo 2 mezow miala :) A mamunia dostanie klapsa bo nie potrzebnie sie doluje . Jestem teraz okraglutka to fakt ale z tego powodu rzuca sie w otchlan nie mam zamiaru wrecz przeciwnie bez wyrzutu zjem sobie cukierka :) Labidzic nie ma co tylko jak bede chciala to wezme sie zasiebie i schudne bo jakby nie bylo juz mi sie to w zyciu udalo ;-) Agol - nie jest tak zle na pewno :) kazda z nas ma cos w sobie i to trzeba eksponowac :) Tatianka juz po szczepieniu , trzy klocia daly jej popalic a najbardziej to ostatnie w nozke oj bylo placzu ale potem pojechalam z nia do Bedzina i spala cala droge tam i spowrotem zjadla w domu butle potem cyca i spi dalej .

mamuniu ale to nie był żart, tylko wieeeeeelkiiiiiii krzyk rozpaczy.......

Oglądnęłam filmik...bez głosu ...to jednak trochę wygląda jak .....obcy decydujące starcie :D Ja się darłam w niebo głosy.....pomagało mi to....więc teraz wolałam sobie oszczędzić.... Ja sobie obiecałam, że do przyszłych wakacji zrzucę brzuszek...i na razie nic nie robię w tym kierunku....mam nadzieję od stycznia zapisać się na aerobik....a nadzieja matką.........:D

Aluszek zasnęła w poprzek łóżeczka.......jest słodka jak anioł......codziennie dziesiątki razy powtarzam jej ....kocham ...kocham ...kocham......potem się śmieję , że zamiast kotek miałczy - miał miał....moja Ala na pewno najpierw powie kurka gdacze - ko ko ko :D:D:D

mamuniu - dietka dietką....mnie sie wydaje , że na mój brzucholek trza ostrej gimnastyki :(....a to gorsze od dietki!!!!!!!!!!!

mamuniu, ale niestety ja z tych szkieletorów, więc od diet trzymam się z daleka, w przeciwieństwie do jedzonka :) Pisałam, że ewentualne kilogramy można jakoś optycznie zniwelować ubraniem, a mojego problemu nie. Bo ja mam straszne problemy z cerą. Odkąd pamiętam miałam cerę problematyczną, w liceum jeszcze było to tak jak u większości nastolatków, ale z czasem przybrało dosyć ostrą formę. Czego ja już na to nie brałam, czym ja tego nie leczyłam, książkę by można napisać. I nie są to jakieś wypryski czy krosty, ale duże cysty. Zostawiają one blizny i przebarwienia i o ile przebarwień można się jakoś pozbyć, to blizny pozostaną mi już do końca życia. Ostatnio byłam chora na grypę, załadowane zatoki, no i na efekty tego nie czekałam długo, aktualnie w miejscu między górną częścią nosa a okiem mam pokaźny egzemplarz wielkości cukierka, wchodzi mi już to w pole widzenia i nie wiem czy nie skończy się na chirurgu :(. Naprawdę czasem mi sie już żyć nie chce. Nienawidzę jeździć autobusami, gdzie ludzie sie gapią, w ogóle nie lubię jak się ludzie na mnie patrzą, a już jak wchodzę w jakieś nowe środowisko np. studia, czy nowa praca, to już koszmar. Mamuniu Ty jesteś naprawdę śliczną kobietką, chętnie się z Tobą zamienię, chcesz??????? No, więc wyłaź już z tego doła, ja się podołuję za Ciebie. Musze uciekać, bo mój brzdąc się domaga uwagi.

aaa to teraz rozumiem skad te doly:( myslalam ze piszac o nich masz na mysli swoja wage... tak bardzo jestem przejeta swoimi kg ze nie pomyslalam o tym ze powodem zlego samopoczucia moze byc inna przyczyna❤️

Z kilogramami też mam problem, ale odwrotny. Chciałabym mieć ich trochę więcej, a już cudownie by było, gdyby sie umiejscowiły zwłaszcza tu i ówdzie ;) :D

Judytko - tak sobie powiedziałam ,że to będzie dobry dzień i był :D Od rana mam dobry humor do przechodniów na ulicy śmieję się i choćby deszcz z nieba lunął to radości nie przesłoni żaden cień Od rana mam dobry humor z równowagi nic dziś nie wyprowadzi mnie nie martwi mnie byle głupstwo wszystko mówi mi, że ...jutro też... będzie dobry dzień!!!!!!!!

Agol jako szkieletor strzelam: biust, ręce, łydki? :D rece łydki bez przesady, tylko troche :D Fraszko - :O mam nadzieje ze nie pijesz do mnie, bo ja nie miałam absolutnie zamiaru stwierdzac czy ty jestes gruba :O bo nie jestes. Obie wygladacie dla mnie tak samo tylko mamunia taka na buzi wychudzona ;) a ona chce sie jeszce dietować :( Zreszta o czym ja tu piszę, przecież ty jestes niecałe 4 mieszki po ciąży i karmisz piersią!! W ogóle ja tam się powtarzam już, że wolę kobietki grubsze (niż ja ;) ) :) ogólnie w ciaży kiedy nareszcie mi wyszedł brzuszek i nabrałam choć troszkę ciała (czyli 8 miesiac ;) ) to się zupełnie inaczej czułam, pewna siebie i w ogóle :O dziwne, wszysyc lepiej sie czuja w szczuplejszych postaciach a ja wole grubsza, taki ot kompleks chudości. Zawsze jak ktoś mnie widzi to się głupio dziwi jeju ty taka chuda :O matko tak taka chuda!! jakby to cos gorszego bylo. Tak więc Mamuniu :) szczupli mają na odwrót i chcą kg :D dziubasek spi, od 17.20 nie obudzil sie na kapiel a ja nie mam zamiaru go zwlekac...niech spi. Kapiel nie zajac...itd.. :) Agol - nareszcie sie pojawilas, ja cie nawet nie zagaduje bo myslalam ze ty nie masz czasu, to co cie bede molestwowac, pisz jak poszedl ten żłobek!! i sie nie przejmuj niczym, bo nic nie jest warte naszych nerwów :) musimy miec silę dla naszych smoczków :D

o widzę, że wieczorowa pora forum sie ożywiło:) a ja własnie wykąpałam Miśka i teraz zasypia:) Tatuś pojechał na basen, a ja przygotowuję dokumenty bo jutro idziemy do nowego gastrologa i znów trzeba będzie cała historię przekazywać od nowa...mamy taka Misiowa teczkę a papierów tam co niemiara...

na bobasach zalcze fotki pokoju alka:) narazie pusto... nie ma karnisza ani firanek... dywaniku..no i regalu ....za to pelno zabawek...

Hellou! Ale jestem wściekła! Wyobraźcie sobie, że byłam zapisać bąbla na szczepienie i okazało się, że za acelularną DiTePe wcale nie muszę płacić, jeśli takie jest wskazanie od neurologa. A ja w poprzedniej przychodni płaciłam, chociaż to oni kierowali Kamelka do neurologa!!! 120 zł! Banda złodziei! Już ja się za nich wezmę! Będą mi słać listy przepraszające! Dziewczyny, nie dajcie im się - jeśli neurolog zaleca szczepionkę aPe, to ma być bezpłatna, a neurolog musi wypisać tylko specjalne zaświadczenie wpinane do karty szczepień. I żadne kitowanie, że bezpłatne są tylko te stare! Spectro, jak mam ci dziękować za polecenie dra Wąsowskiego? On i jego pracownicy okazują się być wyjątkowo uprzejmą i uczciwą służbą zdrowia, a profesjonalizmem ujęli mnie już przy pierwszym spotkaniu. Oby tak dalej! Spectro, mój mężuś chce się umówić do ageny na kolejne prace przy naszej skorupie, na ten adres mejlowy. Mam nadzieję, że twój małżonek nie będzie miał nic przeciw temu? Ok, na razie was żegnam, ale za parę dni już się ode mnie nie opędzicie. Całuski dla solenizantów ❤️ A to dla was 🌼

hejka tak po nocy:) No to sobie Judytko będziesz miała konkursik, dziś w nocy z Nulą na wyścigi piszemy:D Jejku dziewczyny, nie nadrobiłam zaległości, bo dziś przez większość wieczoru, a Kasiek poszedł spać dobrze po 22, byłam hot-line i telefonem zaufania, nieszczęśliwa miłość i te sprawy... Piszecie tu a nadliczbowych kg, ja jestem pewna, że przebijam wszystkie ale żeby to sprawdzić zapraszam do mnie na kawkę:) Nula:) cieszę się bardzo, że jesteś zadowolona z usług dr Wąsowskiego:) Jasne, że możecie pisć na maila Wojtka:) Słuzy chętnie pomocą:) Rozumiem, że w środę o 14 się widzimy, Nula, Marsjanka,Aga i Kamiś:) Ciągle zapraszam chętne dziewczyny:) Dobrej nocki🌻

Fraszko - zazdroszczę ci takiej postawy. :) Zupełnie jak moja koleżanka. Ja na jej miejscu dawno bym się odchudzała, a ona je wszystko na co ma ochotę, niczym się nie przejmując. Na dodatek twierdzi, że gdyby trochę schudła, to byłaby za chuda. Lepiej mieć trochę tłuszczyku tu i ówdzie niż całe życie być na diecie i wpadać w doły z powodu zjedzonego ciastka (tak właśnie robię). Agol - mojej znajomej syn miał też straszne problemy z cerą. Okazało się, że u niego winne są migdały. Może u ciebie jest ten sam problem? Wczoraj pojechaliśmy do SCC. Chciałam obejrzeć w smyku klocki i spodnie na narty. Spodnie kupiłam, klocków nie było. :( Na koniec Krzysiu się dorwał do schodów ruchomych i jeździliśmy tam i z powrotem na zmianę ze szklaną windą :(

Gość majkkaa
witam specrta nie pobijesz mnie kg, niestety wygrywam... mam doła giganta, wszystko rozlazłe, brak zakupó, pogoda do bani, nadwaga, ze o..., wkurzjaca tesciowa, byłam u niej wczoraj, bo jje sie nie chce do mnie, byłam i miłam u niej korki. Myslałm, ze po korkach zajmie sei malutkim z 30 minut, a ja po jarzyny skocze - jak skonczyłamona jzu ubierał małego do odmku, bo ..marudził jej i wózka nie przywiozłam. kurcze mam tico i wózek z gondola sie nie miesci..jaka jestem zla, jeszce mi dowaliła, ze wygladam beznadziejnie i to moaj wina..

Majko, nie przejmuj się tesciową, pewnie miała zły dzień. Przeczytałam historię dziewczyny, która schudła 50 kg! Kurcze, gdybym tyle musiała zrzucić, to chyba bym się załamała. :o Więc musimy się pocieszać, ze nie jest tego aż tak dużo. Ja znikam, bo jadę do Chrzanowa i Trzebini. Uch, jak mi się nie chce. Najchętniej wróciłabym do domku i położyła się spać. :o

Witam:) Spectro dziś konkursu nie przeprowadzałam bo stresowałam się gastrologiem ale byliśmy u bardzo miłej pani doktor i stwierdziła, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Pomijam fakt, że co spojrzała na Patryka okularnika to cały czas się śmiała i powiedziała, że wygląda przeuroczo:) Majko - tesciowej to ja Ci nie zazdroszczę, może faktycznie miała zły dzień jak pisze Ollka:( Agol - a byłas u jakiegos dobrego dermatologa - moja koleżanka chodziła na jakies \"laserowe czyszczenie twarzy\" czy coś równie strasznie brzmiące i wiele takich dziwnych historii twarzowych ładnie jej sie zagoiło. Patryk odsypia lekarza a ja zaraz zrobię pranie:) Aha mój mąż kupił karnet na basen i teraz do stycznia możemy się taplać - on taplał się wczoraj i mówił że ok jak Patryk zaliczy wreszcie szczepienia co mam nadzieję nastąpi w listopadzie bądź w grudniu to może też się z nami załapie - bo znajomi chodzą własnie na ten basen ze swymi małymi dzieciaczkami:)

Agol - wierze ze przezywasz z cera koszmar bo i ja mialam okazjesie przekonac co to krosty , krosteczki itp .Normalnie po porodzie to az mnie czolo bolalo tyle ich mialam .Zaczely tez pojawiac sie na ustami i na policzku gdzien igdy w zyciu nie mialam.Teraz co prawda doszlam do siebie i juz tylko sporadycznie cos mi wyskoczy , wiec wiem jaki to problem jesli ktos to ma caly czas .:( Niemniej jednak nie waga i nie wypryski decyduja o tym jaki czlowiek jest wiec glowa do gory BO MY JESTESMY FAJNE DZIEWCZYNY :) Pynia - to samo mam zamiar zrobic zrzucic brzuszek :) bo pozostale czesci mojego cialaka to juz jak zechca hiih :) . Moja Tatianka tez smacznie spala wtulona noskiem w pieluche ktora sobie przytrzuymywala i normalnie mogla bym ja zacalowac :) ❤️ moja iskierka . Marchewko - nie jestesm az tak wyczulona :) jesli chodzi o moje kraglosci :) i absolutnie nie pilam do ciebie .Bo widzisz nawet jak schudne to ja mam okragla twarz :) a Mamunia nie :) i faktycznie jak chudnie to ma strasznie szczupla a ja mogla bym na glowie stawac i nie bede takiej miala bo mam inny uklad :). Widzsz ja wychodze zzalozenia ze kazda kobieta ma swoje problemy i kompleksy i to co dla jednej wydaje sie tragiczne dla innej jest normalne .A kg to chyba ten najpoplarniejszy problem i jestesmy na to bardziej wyczulone bo nawet media to komentuja .A w Angli mi sie podobalo ze szla np dziewczyna 3 razy wieksza niz ja i byla swietnie ubrana i szla rozesmiana z grupka znajomych :)_ wcinajac frytki i nikt na nia nie spojrzal ( tylko Polacy ) bo to bylo normanle i odwrotnie szla dziewczyna bardzo szczupla i tez nikt nawet okiem nie spojrzal .U nas nie ma tolerancji i to dobija !! Nula- ja bylam zla wczoraj na szczepieniu bo ostatnio bralam platna ale teraz wolalam wziac to normalna bo tyle teraz bylo otych skojarzonych .Fakt ja gapa zapomnialam to powiedziec doktorce i poszlam ze skierowaniem do pielegniarki co miala robic szczepienie i mowie ze niechce skojarzonych a ta na mnie jak burkla ze trzebab bylo pani doktor powiedziec . Poszla z laska ale potem jak robila malej zastrzyki do jak tylko zobaczyla lzy malej to mowi \"o jak dziecko placze bo to trzy ukolcia \" a jak sie Tatiana rozdarla po trzecim zastzyku do juz widzialam jak poszla i komentowala do drugiej co w nasza strone kukala .!!! Boze jak takie kwoki . Tylko kasa ich interesuje a ja krzywde robie dziecku nie ? Spectro - zycze milego spotkania : ) Olkka- to nie jest takl ze do konca sie nie przejmuje dodatkowym kg ale co mam sobie wlosy rwac ? a poza tym z powietrza sie nie tyje albo sa jakies problemy zdrowotne albo pozwalamy sobie na smakolyki albo poprostu genetycznie jest nam przekazana jakas figura i nie ma co plakac .Ja jak spojrze na moja mame to doslownie wypisz wymaluj te \"zgrabne uda \" :) wiem po kim mam :) Majkka - wspolczuje ache te tesciowe !