Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa wredna malpa

Wirtualne pogawedki.. internauci.. stare dzieje... ktos ama czacze?

Polecane posty

dawno dawno.. jakies 5 lat temu strasznie fajnie bylo na wirtualnych pogawedkach.. pokoj hot glownie okupowalam;) moze ktos pamieta?:P oczywiscie inny nic mialam:P:P

Gość imat
a czemu masz teraz taki?:)

Ja to z nostalgia irca wspominam... :) A nicka od lat mam ciagle tego samego tylko dodatkowe o doszlo :)

a nie wiem;) a Ty wchodziles kiedys na wirtualne?

Niestety nie, ale tak jak o wspomnieniach to irc mi sie przypomnial, wtedy to jeszcze nie bylo komunikatorow :D

jezu kiedys to fajnie bylo... teraz jedna wielka komercha i burdel w internecie;) ja na czacie poznalam swojego meza:P:P

To sie podbno dalej zdarza, ale wtedy chyba mnie zboczencow grasowalo ;). A co to byly te wirtualne pogawedki?

ja zawsze bywalam na czaterii pokoj Londyn, teraz tez czasami zagladam , jak sie robi wyjatkowo nudno na kafe:D 4lata temu bylo tam fajnie a teraz pokoj ten \"zszedl na psy\";O

O tak, pamietam internautow! Zaczynalam tam swoja przygode z netem :) Jakies 5 lat temu. Nie mialam jeszcze netu w domu i zostawalam po pracy, zeby pogadac - poznalam jakiegos kolesia z Wawy, fajnie sie rozmawialo :) To byly czasy :) Kurna, ale ten czas leci! A kto pamieta jeszcze arene.pl? Mialam tam swoje pierwsze konto :)

teraz taki portal .. teraz tez istenieje ale juz nikogo tam nie ma... kiedys bylo z 7 pokoi.. najwiecej ze 100 oob w pokoju.. bylo swietnie.. bez obrazkow.. bez kamerek.. poprostu sie gadalo.. fajni ludzie.. teraz to nadal funkcjonuje ale juz nikt chyba tam nie wchodzi i dziala tylko forum www.internauci.pl kurcze... stare dzieje.. fajnie bylo;) ciekawa bylam co u tych ludzi slychac;) kiedys mialam nick akna18;)

NO niesamowite!!! JA na Wirtualnych POgawedkach zaczynalam surfowanie... To bylo dopiero uzaleznienie - chyba gorsze od kafe :P Rany!!! Prawie 10 lat temu!! :D JA siedzialam na Oryginalnym i w Wannie czasami. Na Hocie nie bylo adminow :P POd tym nickiem (miedzy innymi...) A ostatnio na GG znalazlam kolege z tamtych czasow :D

Gość to ja.
kiedys w wirtualanym bylo duzo lepiej byl dla wybranych a teraz ...:O

Potwierdzam!!! Bardzo sympatycznie bylo... Potem (po przerwie, w ramach odwyku :P ) wlazilam czasem na inne czaty (wczesniej to WP byly najbardziej popularne, teraz po zmianie adresu nikogo tamn nie ma :( ) ale to juz nie bylo to... Poznalam tam wielu badzo fajnych ludzi :) Moze nawet kogos z Was znam :D

I super bylo wlasnie, ze nie bylo tam zadnych emotow... Zamiast emotow wszystko potrafily wyrazic buzki z nawiasow, literek, kreseczek. Ahhh... sentymentalnie mi sie zrobilo :D

Gość a znajomosci
procz mezow i zon;) przetwały inne kontakty? jak to jest? ja nie mam netu od tak dawna jak wy, mam jednego znajomego ponad rok. czy utrzymujecie z kims dłuzszy kontakt? rozmowa o wszystkim , zadnych klamstw...

Z jednym kolega utrzymywalam kontakt mailowy, potem dodatkowo smsowy przez 6 lat :D A teraz jednego (innego) znalazlam w GG... I jeszcze z jednym ale sporadycznie... A zuccie jakies znajome nicki...? :)

a jaki mialas nick i w jakim pokoju siedzialas?? ja gluwnie siedzialam na hocie:P

No ja juz pisalam ;) Na Hocie tez. Ale czesciej w Oryginalnych i w Wannie tez troche ;) A nick wlasnie taki "Halkatla"... Jeszcze \"Saga\", \"Indianka\" i nie pamietam wiecej ;) A poza tym jeszcze jeden od imienia ale tego nie moge tu zdradzic :P I ten od imienia to najczesciej...

ja mialam akna18:) pamietam doronie, sws, hmma, wstretna, ally17, pchelke, hortensje, rzeznika, coannabinola, keruleta, funkyego, olo, toma17, basie, szafrana... jakbym sie zastanowila to bym sobie przypomniala wiecej pewnie;)

skoro sie nie znamy tzn ze chyba w innym okresie przesiadywalysmy na tym hocie

Na Hocie nie przesiadywalam... Gosciowalam tam tylko czasami... Wolalam kulturke na Oryginalnych ;)

no czyzbys zarzycila mi brak kultury:P:P a ja wolalam pelna swobode i zero kontroli:P ale skoro lubisz nadzor to pewno wybralas naszego prezydenta;):P eee... pewnie i tak sie nie przyznasz;)

Nie zarzucam Ci braku kultury? O_O Gdzie to napisalam? O_O Swoboda swoboda... ale bluzgania nie lubie... Zawsze lubilam adminow :D Nawet znalam dwoch z Oryginalnego :) Jeden mieszkal niedaleko :P Nie glosowalam na zadnego z tych dwoch kandydatow. Tylko na Leppera :P )nie wiem co to ma wspolnego z WP)

zartowalam:P:P;) spokojnie;)

Gość Gothic
hii. Nie wiem czy tu jeszcze ktoś zalgąda, bo wirtualnych już dawno, dawno nie ma a szkoda, bo też mam masę wspomnień związanych z tym miejscem. Pozdro Gothic

Gość CHeeSteR
ta było fajnie, moja pierwsza przygoda jakieś 13-14 lat temu haha

Gość gość
a ja mam pytanie do owieczki i gothic czy bywalyscie na wirtualnej osadzie bo owieczka cos mi mowi a gothic to przypadkiem nie gothic_morph_v ? byl tam zes Skyven ,opor,misia78,kreska itd

Gość dorcia17
O rany... wirtualne pogawędki pokój oryginalny... ;) Mam tyle wspomnień, tyle cudownych osób mogłam tu spotkać ... jak pomyśle o tych czasach to się wzruszam serio

Gość Gall

o tak, to były czasy...