Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eliksirka

Dzieciorob!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Moja kuzynka miala romans z zonatym facetem zaszla w ciaze po 4 m cach ja usunela .To bylo straszne!!!!!!!!!!!!!!!!!! jednak on ja przekabacil i znow wszystko od poczatku .nastepna ciaza!!!!!!!!!!!

Gość Takxi
to ona się nie zabezpiecza

Rozwiodl sie uznal dziewczynke urodzila sie w lutym po czym w kwietniu juz mial inna.Ona tez jest w ciazy .Z malzenstwa ma 1 dziecko. Jest 30 latkiem ma 3 dzieci kazde z inna matka , nienarodzonych DWOJE .NIEWIARYGODNE ALE PRAWDZIWE

Gość nie jestem przeciwna aborcji
ale 4 mc to przesada lekka:o

Gość czy on ma inicjaly M.M.
:o

Gość imat
niech dalej ufa kobietom, i niech daje aby one brały anty niech sam uzywa gumek za sciana mam sasiada i jego siostra mowila, ze kazda sie znim zenic chciala, to znalazl sobie o 7 lat strasza co nie myslala o tym. A jaki morał jedna ma z nim dziecko i druga 28 lat. I kazdy wie ze to nie zbieg okolicznosci. brunet bmka i wsjo, dla wielu kobiet ciąża= on mój, jak nie teraz to moze za jakis czas.

Gość no i co mamy poradzić
przykra to prawda, ale Twoja koleżanka postępowała niemądrze. o nim lepiej w ogóle nie mówić.

Gość Takxi
To jak wcale go nie znała i poszła z nim do łóżka

Ona chciala tego dziecka ,pierwsza ciaze usunela w strasznych okolicznosciach ,ja jestem przeciwniczka aborcji ale dziewczyna nie wiedziala co robi .Przyjechalam do niej z moim ojcem zaraz po i to co zastalam bylo straszne ,pierwszy raz w zyciu widzialam czlowieka w takim stanie ona nie plakala ona wyla jak jakies zwierze .

Gość jak nie wiedziala co robi
??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:o

Znala go spotykali sie kilka miesiecy on ciagle rozstawal sie z zona to znow wracal .I to nie jakis luj lub menel wydawalo sie inteligentny facet.on 30 lat ona 25.Mysle ze drugi raz zaszla w ciaze zeby naprawic to co zrobila nie umiala sobie poradzic i b b chciala miec dziecko

1. spotykała się z żonatym - pierwsza przesłanka ku temu, że on to człowiek bez zasad 2. zaszła w ciążę - nieodpowiedzialność obojga. 3. dokonała bardzo późnej aborcji - albo wczesniej, albo wcale. 4. wróciła do faceta, który kazał jej usunąć ciążę - dla mnie to jest najmniej zrozumiałe, że wróciła do człowieka co do którego wiedziała, że nie może na nim polegać. 5. znowu zaszła w ciążę - głupota do kwadratu. to musi być "prowokacja".

do hakuny najlepiej w takiej sytuacji, gdyby nic nie poczęli;)

Gość czy on ma inicjaly M.M.

B b b zle sie czula on jej powiedzial ze to koniec ze wraca do zony,ze moze dac jej na zabieg i dal do reki 1500zl Adres i wsadzil taka zaryczana cala trzesaca do taxowki.Weszla do gabinetu caly czas plakala pamieta ze az siostry wtszly zeby sprawdzic co sie stalo.A lekarka zamiast powiedziec zeby sie zastanowila co robi dac cos na uspokojenie wiecie co zrobila?

Gość Takxi
Czegoś nie rozumie skoro tak cierpiała po aborcji to dlaczego dała sobie zrobić drugie dziecko

Gość joaśka_k
co zrobila? skąd ona wzięła tego faceta? jak go poznała? co za drań ...:(:(:(

TO NIE JEST PROWOKACJA !!!!!! Chcialabym zeby byla.Moj maz ma w domu dosc sluchania na ten temat a ja sama nie potrafie tego przaetrawic a ale to prawda .Jestem zmeczona psychicznie ta sytacja i zaczynam watpic w czlowieczenstwo

Ten facet zrobil jej sieczke z mozgu ,to jakis kosiarz umyslow.a z drugiej strony o druga bardziej naiwna naprawde trudno.Moja postawa byla niezmienna uwazam ze na czyims nieszczesciu nie zbuduje sie swojego szczescia.On mial zone i 1,5 rocznego synka a kity pt. z zona nic go nie laczy byly dla mnie zenujace

jest taka dobra zasada: \"nie twoje nie rusz!\" może to okropne ale ta Twoja kumpela była głupia i naiwna...

może przygarnęła by to dziecko? bo kumpela to chyba skończy marnie,,,nie życzę jej źle ale nie wygląda wesoło jej sytuacja i ona sama chyba też...

Lekarka od razu poczula kase i w ciagu 20 minut byla juz na fotelu .Zadawala pytania pt.czy pracuje,nie. czy ma meza ,nie.skad ma pieniadze na zabieg,wiadomo ze on, i jak sobie poradzi jako samotna matka kiedy ja wyrzuca z domu.To byl koniec 4 miesiaca ,nie wiedzialam ze taka ciaze mozna usunac.zabieg wygladal strasznie ,ja nigdy nie musialam stanac przed takim wyborem uwazam ze aborcja NIE JEST METODA ANTYKONCEPCJII

Gość joaśka_k
czy Twoja kuzynka nie ma żadnego wsparcia? czemu dala sie omotać takiemu czlowiekowi?

Dzieciorob juz sie rozwiodl .a zona wiedziala o niej ,poniewaz on ciagle lawirowal miedzy nimi.Jej glupota jest dla mnie oczywista ale powiedzcie co to za facet ,on odszedl do trzeciej i jej tez zrobil dziecko .Nawet takich telenowel niema

tą lekarkę powinni zwolnićlub pozbawić prawa wykonywania zawodu....szmata, ciekawe czy sobie albo córce zafundowała by coś takiego? nie popieram w żadnym stopnniu aborcjji, ale to jak dla mnie to zabójstwo.Szkoda dziewczyny, ale w jakimś stopniu dała jej przyzwolenie.

no i jak już ktoś wspomniał powinna brać poprawkę, że juz zdradza żonę, więc może być następną zdradzoną...niehonorowy i nieodpowiedziałny gnój/ 30-letni!!/ a dziewczyna ma słaby charakter...chyba.