Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eliksirka

Dzieciorob!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Mama tlumaczyla plakala,prosila .Siostra to az jej w twarz dla opamietania dala ona nas nie sluchala kompletnie uwazala ze jestesmy uprzedzone,zadne argumenty do niej nie docieraly teraz twierdzi ze nie rozumie co sie z nia dzialo ,jak mogla mu sie dac tak omotac.

Gość joaśka_k
dlaczego się nie zabezpieczyła?

chyba jednak chciała go zatrzymać przy sobie \"na dziecko\"...szkoda tylko, że go zabiła, cóż ono winne, pewnie nigdy sobie właśnie tego nie podaruje...a o tym szmatławcu pewnie zapomni.

pierwsza ciaza to byla wpadka ,a druga to ?takie odkupienie oszukiwanie siebie wymazala z pamieci aborcje.

Gość jako-taka
tak czy siak, ma dla kogo żyć jeśli urodzi to dziecko...

Gość joaśka_k
no ale czy ten facet to naprawdę taki niesamowity był? dziwkarz po prostu... jak ona teraz utrzyma dziecko?

Juz urodzila to dziewczynka,ma ponad rok ,lecz dzieciorob z roznych wzgledow przez jej zycie sie przewija.Utrzymuje z nim kontakt to przeciez ojciec jej dziecka ,kiedy do niej przyjezdza nastepna jego ofiara ciagle dzwoni i go sprawdza ona jest juz w 5 miesiacu ciazy.Skad on bieze te dziewczyny to niewiarygodne facet jest porabany

Gość joaśka_k
kto jest w tej ciąży? ta nowa? zreszyą nieważne..pogubiłam się już...

Gość jako-taka
a tak jakiś niewyżyty maniak seksualny! i dziwkarz, lubi to i tyle, tylko dziw, że tak dobrze i szybko mu idzie?

Wtamtym roku byla sprawa o alimenty sad przyznal jej 200zl poniewaz on juz placi na 1 dziecko 350 a nastepne ile dostanie 100zl,Przeciez to tylko kwestia czasu ,boze jak pomysle ze on tak moze do 70l produkowac ........

jestem wkurwiona stad ten chaos uporzadkuje z zona 1 dziecko z moja kuzynka 1 dziecko z nastepna swoja zdobycza jest w ciazy 5 m-c te dzieci zyja a jeszcze i zona i kuzynka mialy skrobanki

Gość jako-taka
podobno co 2. facet ma prostatę...

Ta ostatnia jego laska jest pania lekkich obyczajow wiec jak to mowia trafil swoj na swego,moze im sie ulozy

Czas do spania ale troche mi lzej bo od dawna czuje sie jak bomba mojemu mezowi sia ciagle obrywa obserwuje go i mecze taka chora sytuacja jest zarazliwa zaczyna sie watpic we wszystko.Ta historia juz trwa prawie 3 lata dobranoc pozdrawiam p.s a jesli ktoras bedzie watpic i myslec o skrobance niech do mnie napisze po gdy jej opowiem szczegoly zmieni zdanie

Gość jakie
to okropne co piszesz, powinni mu kutasa w sadzie uciac albo nakazac kastrację naprawdę, w koncu niebedzie miał z czego aliment.ów płacić ale już nie chodzi tylko o kasę.nic jednak nie usprawiedliwia kuzynki ze usuneła ciaze i to w prawie piątym miesiacu!!! Ta kurwa która to zrobiła mówie o lekarce powinna sie w piekle smazyć, napewno robi to regularnie < biedne dzieciątko , az chce mi sie płakac.

Gość COŚ MI TU NIE PASUJE
150 zł to kosztuje zwykła aborcja do 3 mc ale jak mowisz ze ona byla pod koniec 4 czyli w 5 miesiącu TO NA PEWNO NIE KOSZTUJE TYLKO 150 ZŁ poniewaz rekarz w tym momencie nie zostaje skazany za aborcje tylko za zabojstwo i zbyt wiele traci zeby placic mu tyle samo ile przy zwyklej aborcji!!!

Gość moze ona bardzo
go kocha !! robi wszystko co on chce

no na pewno tyle ze w 5 mc czuje sie juz ruchy dziecka:oa co z instynktem macierzynskim:O:O:O

Gość koń i krowa
a jakbys powiedziała na ta sytuację?: jest zonaty facet ma z zoną 4 dzieci. Ma tez swoja kochanke z która ma 3 dzieci i ta kochanka ma oczywiście męza. Te 3 dzieci podczepiła ze to sa dzieci jej męza oczywiście. Mąz kochanki natomiast tez dowala rogi bo ma romans z 18latką która jest w ciązy z nim. Mają się pobrac. Więc ta kochaneczka co ma 3 dzieci będzie samotna matką:))) I jakby nie patrzec kobieta ma gorzej, facet gdzie chce tam wsadzi i gdzie hcce tam pójdzie a kobieta? jak się nie szanuje to zostanie sama, chybazze odpowiada jesj nadal status kochanki i kiolejne dziecko

Gość moze ona bardzo
a do poprzedniczki halo halo:) TAm kolezanka napisala ze dal 1500 nie 150:)

taj zjadlam jedno "0" chodzilo mi oczywiscie o 1500- bo tyle kosztuje aborcja od 1000 zl wiec mysle ze taka w 5 mc to przynajmniej 5 tys

Gość Płodny jak królik
Twoja kuzynka padła ofiarą chorej miłości, jak się raz w coś takiego wpadnie, do końca życia można się nie odkochać. To jest właśnie smutne, że mężczyzna aż tak potrafi zawładnąć psychią kobiety. Takich rzeczy, to nawet psycholog nie potrafi, a on jednym klaśnięciem zyskał nad nią przewagę, podporządkował ją sobie. Dajcie kuzynce spokój, to jest jej życie, jej problemy i jej "miłość". Przecież ona dokonując aborcji na 4miesięcznym płodzie była w pełni władz umysłowych. Jak sobie pomyślę, że takie 4-miesięczne dziecko już odczuwa ból:( Poza tym to na pewno nie będzie jedyna aborcja tego jego haremu, będą następne kobiety, będą następne aborcje:(

Gość Jak dla mnie
to z tą kuzynką nie wszystko jest tak jak powinno

Witam Wiec zabieg kosztowal ze 2 lata temu 1500 zl na 100% ,moze on ma tam znizke.Mam w domu zdjecie z usg.17 tydzien ciazy.Tez uwazam to za zabojstwo,Z tej lekarki to potwor i uwazam choc pewnie nie jestem obiektywna ze ona jest bardziej winna niz ta dziewczyna gdyby tylko odeslala ja do domu ,to nigdy by sie nie stalo .Kilka godzim pozniej ona by tego nie zrobila .Wychodzac juz z gabinetu wyla ,wszyscy ja tam uspakajali,lekarka dzwonila do niej co kilka godzin

Wlasciwie konsekwencje koncza sie na alimentach-smiesznych zreszta to te kobiety zostaja ze wszystkim same to jest okrutne ,wiem ze jest duzo palantow na swiecie i ze dziewczyna byla glupia, naiwna co nie znaczy ze jest taka zla po prostu takie gowna jak on nie powinny istniec,sprawa jest powtornie przerabiana poniewaz jego nastepna laska jest w 5 m-cu ciazy i wydzwania do mojej kuzynki podejrzewajac ze oni znow sie spotykaja.Coz my juz wiemy jak jest pewnie na horyzoncie pojawila sie nowa ofiara