Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seniorita 123456789

DLACZEGO FACECI SA AZ TAK BEZNADZIEJNI?

Polecane posty

Gość pan
seniorita po ile macie lat z wypowiedzo wnioskuje ze jest mlodszy czy tak?

Gość niestety yyy
właśnie ja wogóle nie myśle o seksie seks mnie nie interesuje a robie to tylko dlatego bo dziewczyny chcą

Gość seniorita 123456789
jestesmy w jednakowym wieku mamy po 21 lat

Gość o k*_**a
No no - panieneczka blądyneczka rozpisuje się o rzeczach nieważnych i o tych, o których nie chciala pisać. Do tego jest bez winy!!! Może i słusznie, ze blądynka nie czuje się winna z powodu rozpadu swojego związku - ot bezstresowy styl życia. Taki nieodpowiedzialny, bo to facet powinien się starać. Zgoda -twoje życie - tobie ch*j w d*pę. Ale do k***y, dlaczego chcesz następnemu facetowi spartolić życie. Jeszcze biedaqk nie wrócił z zagranicy a ty juz mu obrabiasz dupę. Oczywiście jak ci puizgnie z otwartej, to też ne będzie twoja wina.

Gość seniorita 123456789
kochanie,nie wysnuwaj blednych wnioskow...facet z ktorym bylam to mi zrobil z zycia pieklo po 5 latach zwiazku wiesz? to ja cierpialam plakalam prosilam blagalam chcialam rozmawiac walczylam kochalam ze wszytskich sil nad zycie a on zabawial sie z panienkami wiesZ?to nie ja zdardzalam to nie ja bawilam sie czyjimis uczuciami i czyjims kosztem to nie ja obiecalam tak wiele by po 5 latach zostawic jak jakas niepotrzebna rzeczy w najbardziej okrutny sposob jaki tlyko mzona... wiec za przeproszeniem go*** wiesz i nie wypowiadaj sie na temat o ktorym nie masz pojecia dziekuje

Gość seniorita 123456789
aha i o slowniku ortograficznym nastepnym kiedy bedziesz chcial/chciala sie wypowiedziec gdziekolwiek nie zapomnij blagam!!

Gość seniorita 123456789
wiele przeszlam i oczekuje od mezczyzny zapewnienia mi bezpieczenstwa...i milosc bo ja nie mam sily kolejny raz martwic sie o wsyztsko...

Gość seniorita 123456789
:(