Gość vfdsger Napisano Lipiec 20, 2006 miało być ,ze masz więcej niż 171 cm wzrosyu i to prowokacja .Sorry za pomyłkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amantka wszech czasów 0 Napisano Lipiec 20, 2006 vfdsger>a ty jetes sherlock Holmes?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vfdsger Napisano Lipiec 20, 2006 amantka --> a ty nie sądzisz podobnie ?Przecież cały czas sie powtarza .Z tekstu to mozna wyczytać zresztą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzydki kurdupeI vel śmieć 0 Napisano Lipiec 20, 2006 >>>>>>>>>>>vfdsger Łał rozszyfrowałeś mnie chłopie dostaniesz za to medal ... od polskiego prezia :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vfdsger Napisano Lipiec 20, 2006 --->włascielka firmy jednoosobowej to wygląda na wpis faceta również .Po stosowanym słownictwie można wyczytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amantka wszech czasów 0 Napisano Lipiec 20, 2006 vfdsger>racja,to jedno wielkie oszustwo:)czuje sie zmanipulowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amantka wszech czasów 0 Napisano Lipiec 20, 2006 włascielka firmy jednoosobowej= brzydki kurdupeI vel śmieć hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 2 obsesje widze na kafe Napisano Lipiec 20, 2006 dziewczyny szaleja jesli nie sa chude, a faceci, jesli nie sa wysocy, I jeszcze sszaleja brzydcy, co chca ladne. Wg mnie inteligentny czlowiek, z blyskiem w oku,sympatyczny umiejacy sie ubrac, zachowac, osiagnac jakis sukces jast atrakcyjny niezaleznie od tuszy , wzrostu i detali urody. Mam wrazenie.ze wy , w swoim mniemaniu brzydcy, nie widzice innych ciekawych cech ani u siebie, ani u ludzi. No to kiscie sie dalej , jak lubice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vfdsger Napisano Lipiec 20, 2006 ``Osobiscie kurdupli nie lubie to kurdupeinstwo zawsze z nich wyjdzie`` po tym mozna wyczytać ,ze to facet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach