Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarniejsza_niz_mrok

gdzie jestescie czarnuchy?

Polecane posty

jest Super:D sorki za dolowanie na kafe ale czasami nie ma nikogo któremu mozna wykrzyczeć swój gniew . bo czasami wystarczy tylko wykrzyczec ;) idla ttego jestem tuu z Wami :)

mimo tego,że każdy z nas ma [raczej ?] kogoś bardzo bliskiego to nie chce obarczac Go swoim bólem i smutkiem bo jest go za duzo w codziennym dniu.

i własnie temu podniesmy szklaneczki i wypijmy za ........ Życie chyba zostanę najwiekszym pijakiem na erotycznym :D:D:D:D:D:D:D

łałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł:) ja piję najczęściej wirtualnie chociaz w życiu to moge wypić:classic_cool: dobrą dawkę czasami:) bo ż................................................

czrniejsza ---- czy porwało Cię UFO ?;) dobry temat czy UFO jest wsród nas????????????????????? i czemu porwalo wszystkich czrnych :)???????????????

siedziałam sobie przed kompem wczoraj wieczorem i gadałam z BOROO a tu nagle przez okno do mojego pokoju wlecial latający talerz,nic więcej nie pamiętam...:Dobudziłam się kiedy taki jeden ufoludek mnie obmacywał swoimi mackami...miał wspaniałe zielone oczy,polizał tu i tam,że zupełnie straciłam poczucie czasu.....szkoda,że kiedy sie ocknęłam to nie było już ani jego ani talerza....:d:d:d

🖐️ jak humorek z rana;) widze że dopisuję:D witam Was dziewczyny zielonym okiem:D

hahahahahahahahah:D jakie czółki na głowie ;) chociaż może mam coś z zielonego ;)

jeśli zieloni przez tyle lat sa miedzy nami to znaczy że nie maja złych zamiarów wobec ludzi a wręcz przeciwnie w jakis sposob fascynuje ich nasza rasa ;) mne ludzie też fascynują i może własnie to mnie z nimi łączy :D

Gość Melunia222
Widzieliście gdzieś Golasa1

Gość do novejjjj
idź i nie wracaj :O:O