Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alo alo al o

alo jest tu ...

Polecane posty

to moze trochę poczekamy, mam ochotę na chłodny prysznic znikam na parę minutek

jestem, ale zaraz znikam, bo mój mężuś domaga się mojego towarzystwa w sypialni :-) dobranoc, pchły na noc :-)

Mniamiii tez chyba juz niegrzeczna w lozku??;) Ok lece poogladac tv;) Do juta dziewczyny:) Mam nadzieje,ze jutro u mnie bedzie lepiej:O

wpadłam wam tylko dobrej nocki życzyć...coś dzisiaj nie mam czasu :( a poza tym nie mam najlepszego nastroju :( słodkie buziaczki kochane ,papapa Pozdrawiam pomarańczowych :)

alo alo al o - to Ty jesteś nie tylko nocny marek, ale i ranny ptaszek :-) jak godzisz te sprzeczności, bo ja jak jedną noc zarwię to odsypiam kolejne dwie :-) A tak w ogóle dzień dobry wszystkim 🌼

nie godze 😭 wprost nienawidze rannego wstawania, jestem okropnym spiochem i jak moge to sie wysypiam nawet po nascie godzin;) . Niestety czesciej sie zdaza ze nie moge:O Uwielbiam nocne siedzenie, nie chce mi sie nigdy spac (tak juz mam od dziecka:P ), ale niestety zycie jest takie ze czesto rano musimy wczensie byc na nogach:) Popoludniu nie odsypam bo nie potrafie. Nadrabiam troszke w weekendy;) Ale sie rozpisalam..:P

Cześć, no wreszcie ktoś tu jest, bo z nudów \"obskoczyłam\" większość tematów na tym forum. Ale nuda, niektórym świat kręci się wokół penisa, masturbacji itp.

widzialam Cie wlasnie na kilku;) Wiesz penis tez jest wazny:D Ja dzisiaj w dobrym humorku jestem mimo tego upalo, moj mi poprawil samopoczucie przed wyjsciem do pracy, a w taka pogode to mu sie zadko zdaza;) Niestety duszna noc sie zapowiada...:O

mój mężuś teraz śpi, ale jak znam życie to niedługo się obudzi i zaciągnie mnie do sypialni, oczywiście nie mam nic przeciwko :-)

Ty szczesciaro:) u mnie z tym ostatnio tragicznie, nie wiem juz sama czy to tylko ta pogoda czy moze cos innego. Dzisiaj z nim sobie porozmawialam i obiecal sie poprawic;) Ciekawe co z tego bedzie:O A Twoj co sie tak w srodku nocy budzi zawsze:)?

budzi się, bo chyba podświadomie czuje, że łóżko koło niego jest puste. A tak mówiąc między nami (skoro jesteśmy na forum erotycznym) to mam męża młodszego, więc potrzeby ma duże :-)

lozko macie za duze:P ;) No tak,trzeba rozmawiac na tematy erotyczne bo jeszcze nam topik usuna:O Duzo mlodszy jest? Ale to chyba juz nie nastolatek;)?? Moj jest starszy o 3lata ode mnie, stary nie jest. Kiedys zycie sexualne calkiem inaczej wygladalo,zreszta jak sie poznalismy to od tego zaczela sie nasza znajomosc,potem przyszlo uczucie. Teraz troszke sie to zmienilo..

no wiadomo, że nie kochamy się tak często jak w narzeczeństwie ja mam 32 lata, mąż 28, ale powiem Ci, że nie widać różnicy, on zawsze poważniej wyglądał jak na swój wiek

takiej roznicy to nie ma.. Mylalam ze mi napiszesz ze to z 10lat;) Wiesz o co u mnie chodzi? Mowi mi ciagle ze mnie kocha, przytula mnie, wiesz te wszystkie slodkie rzeczy. A ja jestem taka ze jak kilka dni (z jakis powodow)sie nie kochamy to ja juz mysle ze on tak gada byle by gadac. Przez sex mi okazuje ze mu sie podobam a nie przez to ze tak mowi,chociaz mowi czesto... Ile lat jestescie razem skoro juz tak sobie rozmawiamy;)?

z tą różnicą wieku to czasem okłamuję :-) jak ktoś mnie nie zna to mówię, że jest między nami 2 lata różnicy (jak słyszą, ze 4 to niektórzy się dziwią- swoją drogą nie wiem dlaczego)

jesteśmy ze sobą 5 lat, a 3 lata po ślubie. Masz dobrze, że facet prawi Ci komplementy, bo mój pod tym względem jest do niczego. Czasami wymuszam, ale to bez sensu, bo wtedy mówi mi to co chcę usłyszeć. Za to często mi powtarza, że mnie kocha- i to jest jakiś plus :-)

nie wiem czy takie szczescie. Chodzi o to ze jak kilka dni nic nie ma to mam wrazenie ze mowi jedno a czuje drugie. Mam chyba bzika jakiegos na tym punkcie:P Jak wczesniej pisalam dzisiaj troche porozmawialismy. Powoedzial ze upaly robia swoje ale poszlismy na kompromis, czeste, szybkie numerki;) No to z Was juz stare dobre malzenstwo;) My jestesmy razem ponad 4latka:)

Gość Mandaryna-Doda
Czesc wszystkim! Wróciłem z wyjazdu służbowego i musiałem odsapnąć!Trochę się tu rozkręciło od mojej ostatniej wizyty.Widzę że lepiej się poznałyscie/liscie :) Podoba mi się tutaj!Pozdrawiam!

Witaj ponownie:) zadko tu jakis facet zaglada:O Rozkrecilo sie rozkrecilo, codziennie wieczorem sie rozkreca;)

ja jestem :) jak zwykle późniasto....i pewnie zostałam sama :( buuuu :( wcześniej nie daje rady bo mam zbyt duży ruch w domu :) mój dopóki siię kręci to nie ma spokoju :)

no tak jak przypuszczałam nie ma już nikogo :((((((((( szkoda...usypiam w takim razie........ :) ppapapapa POZDRAWIAM All :):):)