Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alo alo al o

alo jest tu ...

Polecane posty

Gość mniamiii
:) ja jestem, zagladam tu od czasu do czasu :) bede jak się zlecą wszyscy :) ide zaraz do zimniej wanny :D:D:D:D:D:D normalnie nienawidze upałów :( Elizka głowa do góry i do dzieła znowu :p:p:p

Gość mniamiii
no i nie ma nikogo............................................. :) napiłabym się kawki :) mrożżżżżżżżżonej :D

Gość alo alo al o
ja bede gdzies za godzinke... Koncze sie pakowac na jutrzejszy wyjazd;) Takze do godzinki bede myslE:)

Gość mniamiii
ja tez:):) do usłyszonka

Gość alo alo al o
jestem zwarta i gotowa:D

Gość mniamiii
a u mnie grzmi...........siedze właśńie i buszuje po allegro :):) jestem juz normalnie chyba uzależniona od zakupów bez wychodzenia z domu :D:DD:D:D:D:D:D: super sprawa!!! hihihihi

Gość alo alo al o
co chcesz kupic:)?? Ja zadko kupuje, moim zajeciem jest sprzedaz roznego asortymentu bardziej:) Chociaz wczoraj upatszylam sobie swietny komplecik;)

Gość alo alo al o
a te grzmoty to masz burze na mysli:O?? Nie strasz mnie bo ja pod namiot jutro rano jade:(

Gość mniamiii
hihihihih noo grzmi gdzies z daleka...moze to burza...ale nie martw sie i tak nie mieszkasz w moim bloku :D:D:D:D a na allegro tez sprzedaje :) nie tylko kupuje :) pochwalisz sie czym handlujesz?? Ja kupuje dosłownie chyba wsio...a najczęsciej kosmetyki ( duzo ,duzo tansze niz w sklepie) i ciuchy :):) gdzie sie wybierasz pod namiot??

Gość mniamiii
a reszty nocnych marków z wczoraj nie ma............... buuuu :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:((:(:(:(:(:(

Gość alo alo al o
sprzedaje rzeczy bardziej przypisane mezczynza, czyli sprzed komputerowy i akcesoria do konsol. Kosmetyki takze kupuje, ciuchow jeszcze nigdy nie kupowalam,boje sie ze nie beda pasowaly, bo ja niewymiarowa taka:P W tym tygodniu kupilismy wlasnie namiot za 30zl:D Gdzie jedziemy? Nad jeziorko tutaj w okolicy, do poniedzialku sie bede opalala:D, ostatni raz pod namiotami bylismy 4lata temu, pierwszy i ostatni raz to byl.

Gość alo alo al o
przyjda, tak mi sie wydaje. Wczoraj temat zaczal sie przed 3 wiec jeszcze maja czas;)

Gość alo alo al o
Al masz wiec jeszcze szanse na wkupne;)

Gość mniamiii
hahahahaah no w sumie czasu sporo :):) ja tez nadwymiarowa,ale kupuje u tych samych sprawdzonych no i znam na pamięc każdy swój centymetr :p kurcze chciałam sobie zarezerwować ten nick zeby nie miec zaraz podszywów ale jakiś cholerny błąd mi ciągle wyskakuje i nie wiem co jest :(

Gość mniamiii
Al bundy witaj :):) ty tez nocny marek???

Gość mniamiii
bo my tu siedzimy do ćwierkania ptaszków...hahahahahahaaai do wschodu :p

Gość alo alo al o
nocny All;) sprobuj zamknac okno przegladarki i jeszcze raz wejsc. Moze pomoze:) Ja zaczerniona jestem inaczej;) Ten nik byl/jest tylko na potrzeby tego tematu :classic_cool: ;)

no ba, marek ale moze nie do konca nocny - rzeklbym raczej ze polnocny, tak gdzies do 2-3.. :P zimne piwo wystarczy?

Gość alo alo al o
Al z nieba spadasz:D Zimne piwko (ale bardzo zimne) i jestes juz nasz;) Kocham zimne piwko w taki upal:O

Gość mniamiii
haahahahha ja tez zaczerniona jestem inaczej ale tamtego nie pamiętam :):) All ja nie lubie piwa i generalnie alkoholu...wiem,wiem jestem z innej planety :D:D:D:D:D NIECIERPIE SMAKU PIWA :) i juz nic z tym nie zrobie :)

Gość mniamiii
alo alo noooooooooooooooooooooow koncu sie czyms różnimy :D:D:D ty piwo a ja bleee hhahahahahaah

jest zimne, 6-paczek prosto z lodowy, jeszcze lekko oszroniony.. ;) ok, polewam 🖐️ c|m| c|m| c|m| c|m| c|m| c|m| ;)

Gość mniamiii
kurde :( jestem uzależniona od allegro :(:):) nie wiem czy to dobrze czy źle ale i kupuje i sprzedaje wiec to sie jakoś wyważa :):) przestałam po sklepach prawie chodzić hahaahahha ,poza jedzeniem oczywiście :)

Gość alo alo al o
mniamiii jak to czytalam to musze sie przyznac ze sie wrecz ucieszylam i usmiechnelam do siebie:P Ale skoro nie pijesz to dla nas bedzie wiecej:P Jak sie upije to ciekawe jak jutro pojade:O, ale co ttam;) Dobrze ze zapas piwa juz mamy na weekend;)

Gość mniamiii
na zdrowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D reszta wiary śpi chyba zeby potem sie utrzymać do rana :):)

Gość alo alo al o
mniamiii a co sprzedajesz?? Cos na wieksza skale czy sporadycznie?? Wiecie tylko czemgo nie rozumiem:O? Dlaczego na swistaku nikt u mnie nie kupuje? A taniej maja:O Reklama robi swoje?