Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wetka9

Hej Messagera! odezwij sie!

Polecane posty

nie dorosłam do dziecka. źle mi. jak czytam te wpisy.. mam duze watpliwosci :( wetka dziekuje ;*

Ej, smutasku!! A powiedz mi kto ma wrazenie, ze dorosl do dziecka???!!!!Jak myslisz, czemu tyle 30-to i 40-tolatek wciaz nie moze zdecydowac sie na dziecko?? Nigdy nie ma sie wrazenia, ze \"jestem gotowa na 100%\". To duza niweiadoma...zawsze. Powoli, powolutku oswoisz sie z ta mysla. Za jakies 14-16 tyg. poczujesz, jak maluszek sie rusza. Juz nie bedzie dzieckiem, o ktorym tylko wiesz, ale czlowieczkiem, ktory kopie i wie czego chce. Bedzie bardziej realny. Przypomniala mi sie historia zasluszana w pracy od jednej klientki. Przyszla do nas bardzo ladna, zadbana babka na oko 45 lat z nastoletnia dziewczyna. Ucieszylysmy sie ze wreszcie poznamy jej corke...a tu szok!!!okazalo sie ze to jej WNUCZKA!!!! Opowiedziala nam swoja historie: Urodzila dziecko w wieku 16-tu lat (!) i nadal jest z ojcem sdziecka. Jej corka rowniez urodzila corke w wieku 16-tu lat. Teraz jej wnuczka ma 15-cie i sa przekonani ze historia sie powtorzy, bo jak stwierdzila \"w tej rodzinie lubia ten sport :-D\". Widzisz poradzily sobie...sa szczesliwe. To jest dopiero wczesne macierzynstwo :-):-):-):-):-)

Hej dziewuszki! Ja nie mam co o sobie pisac :) jestem tylko obserwatorem :) a Messagera martwi sie niepotrzebnie. Kochana, juz masz dzidziusia, co z tego ze jestes niegotowa, masz jeszcze duzo czasu zeby sie przygtowac... teraz nie ma co sie zastanawiac, tylko tzreba myslec o dzidziusiu, kup sobie jakas ksiazke o ciazy, o wychowaniu czy cos w tym rodzaju...bedziesz wtedy wiedziala ze jestes juz MAMĄ ktora zaczyna sie troszczyc o swoje dziecko.... Pozdrawiam 🌻

Hej Filizanka!! Obserwator z Ciebie, ale aktywny :-). A co do kasiazki to masz racje. Cos zesmutniala nam Messagera...oj trzeba nad tym poracowac :-). Filizanka, moze masz jakis fajny link \"dzieciowy\"???

Nie wiem co się dzieje, jakoś tak brak optymizmu we mnie. Pozatym ostatnio usłyszałam coś..co mnie zabiło :( i bardzo zdołowało... Jestem teaz w pracy. już nie funkcjonuje..chciałabym sobie pospać :(

znajoma zginęła śmiercią tragiczną, samochód ją potracił, miała 21 lat. 2letniego synka :(:(:(

Filizanka i to jest takie niesprawiedliwe :( I ja przejmuje się ciążą? Tym, że mam obawy, że sobie nie dam rady? Tym? Kurde komuś umarła córka wnuczka! przyjaciólka.A przedewszystkim matka! to jest tragedia! :( Teraz siedze sama w domu. Moj mężczyzna poszedł na nocke do pracy. Przykro mi tak samej siedziec, ale nie chce mi się dziś z nikim wychodzic, zmeczona jestem. Calym dniem i tym upałem. Kupiliśmy dzisiaj samochód :) Opla Calibre. Na początek w sam raz :D Koleżanki się dobijają, żebym wyszła, ale nie mam siły. Dziwny stan mnie dopadł. I jeść nic nie jem. Czy to normalne?> Dziś zjadłam tylko serek waniliowy, jedną kanapke, loda i tyle! tylko pije dużo wody i soków, ale jeść mi się nie chce :O chociaż teraz naleciała mnie ochota na pomidorki w śmietanie :D

:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( dopiero teraz przeczytalam....ogromnie mi przykro.....nie dziwie sie, ze nastroj masz podly...tragedia w takich chwilach, doceniam to,co mam.A uwazam, ze mam to co najwazniejsze. Apetycik wroci, zobaczysz :-). W taki gorac i w dodatku na poczatku ciazy czesto jesc sie nie chce. Ale pomidorki w smietanie to swietny pomysl :-) W ogole, rozpieszczaj sie ile wlezie. W koncu jest Was dwoje :-D

rozpieszczam sie, ale bede uwazac, bo potem nie chce wygladac jak paczus. co najwazniejsze do zaoladka, reszta.....do innego ;) ide ogladnac jakis filmik. padnieta jestem. dziekuje, ze jestescie 👄 🌼

A wiesz co??cos w tych pomidorach jest- przypomnialo mi sie, ze pierwszy trymestr odzywialam sie glownie zupa pomidorowa :-D :-D :-D :-Dchoc na codzien nie przepadam!!! Milego ogladania...do \"napisania\" 🌼

ja uwielbiam pomidory. moi wujkowie mają ich mnóstwo. wychowałam się na pomidorach :D ehhhh. chciałabm dziś pojechać po pracy nad wode..

Witam kobietki w kolejny goracy dzien!!!! Zapraszam na kawke-Messagera, dla Ciebie slaba z mlekiem :-D!!!!!!

Gość Messagera.
Cześć Kochaniutka! Naprawdę nie można pić kawy? Bo kawe kocham. Zresztą mam taką prace, że musze :O Przyjedzie jakiś prezes, czy ktoś tam, pije kawe, ja musze z nim wypić, choćbym miała się wyrzygać :D

Eeee, no slabiutka raz dziennie to chyba mozna :-)chyba ze ktos jest tak przewrazliwiony jak ja bylam w ciazy...do przesady :-D. Zawsze mozesz podmienic na bezkofeinowa- roznica w smaku prawie zadna, a prezesowi tez na zdrowie wyjdzie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D 🌼

podmieniam, ale postanowiłam, że od dzis nie bedzie kawy tak często tylko woda, a co ja jestem :P teraz konkretnie mi sie w pracy nudzi :O

Ty, uwazaj...od wody podobno ludzie rdzewieja!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

to potem cola i wszystko będzie git ;) hehe musze pić, bo na jedzonko nie mam smaku... dzis zjadlam tylko kanapeczke z pomidorkiem...... chyba zaczynam przesadzac..

Wlasnie przed chwila dowiedzialam sie, ze moja dobra kolezanka spodziewa sie drugiego dziecka (coreczka ma 1,5 roku).Ale urodzaj :-):-):-):-):-):-)

Ale ono spadlo nagle :-D. W ogole nie planowali miec drugiego (ciezka pierwsza ciaza...)(a teraz bardzo sie ciesza.

Nie sa b. zamozni, ale maja fajna prace. 20-letni kredyt na mieszkanie. A Wy macie fajowy samochodzik :-) musialam poszukac na necie, zeby zobaczyc jak wyglada. Bo ja z marek samochodow to syrenke poznaje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jacy strasi???!!!! bo sie obraze zaraz :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D. Ja mam 26...nie czuje sie \"starsza\" hi, hi, hi.....

Może nie jest jakiś taki supper wypasiony :D jak audi 4 czy coś, ale jednak jest, swóje autko, za swoje pieniądze, nie za pieniądze rodziców. coś swojego mamy. :) ide sobie przekąsić kanapeczke:)

Kochaniutka! nie chdoziło mi o to, poprostu starsi odemnie ;) bo mam tylko 20 lat..