Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wetka9

Hej Messagera! odezwij sie!

Polecane posty

Oluś (Aleksander) po dziadku meza :) a mial byc Nikodem :) masz juz wybrane imiona? powiedzialas juz mamie?

Rodzice wszystko wiedza, przyszli tescie też. Pisałam już, że mama mojego ukochanego starsznie mnie \"drażni\" traktuje mnie tak jabym była chora. No kurcze reklamówki nie mogę do ręki wziąść, ostatnio kupiłam z moim facetem auto :) to niepozwala mi jeżdzić za kierownica! (Kurde to dopiero 4 tyd)!! przewrazliwiona jest strasznie. jak sie wyprowadzimy niebawem to chyba zwariuje :P Imion nie ma jeszcze :)

Hej Kobietki!!!! Ojej, tylko \"pare\" godzin nie pisalam, a tu taki ruch :-D!!!Super! \"paris\"-zmykaj, nie psuj humorow, a sio!!! Sluchajcie, my juz na walizkach, wiec tylko pare szybkich slow. Messagerko kochana, trzymaj sie dzielnie. Spotkamy sie zaraz, jak tylko wroce. Najpierw zasiade do kompka :-) i przywitam sie zWami :-) Staraczko, dzieki za zaproszonko, na pewno zajrze. Wy tez do nas zagladajcie jak najczesciej :-) Witaj Evi :-) AchA Messagera, nie daj sie nadopiekunczej Tesciowej :-D POZDRAWIAM WAS CIEPLUTKO, DO ZOBACZENIA ZA JAKIES DWA TYGODNIE!!!!!!

Gość idiotki 2000
aloletnie prostytutki Was

Hej Messagera! Opowiadaj jak sie czujesz, co u Ciebie slychac? Myslalas juz nad imieniem? :) Ja wyjezdzam w srode na mazury chociaz nie za bardzo mam ochote.. Buziaki 👄 🌻

jeju Filizaneczko! Jak ja bym chciała wyjechać :( Niestety jestem uzależniona od innych osoób... ale wkurze się i zaraz sobie wezme urlop, ale za to mój mężczyzna nie wiem kiedy dostanie.i co tu zrobić?????? Ja się dziś sąłbo czuje..nie spałam całą noc.. :(

ja tez nie moge ostatnio spac :( nie wiem czemu... ciezko mi ostatnio... ciagle chce mi sie plakac, czuje sie wstretnie, nie jestem w ciazy :D chyba poprostu taki czas,, nie chce mi sie wracac na studia, bo nic mnie tam przyjemnego nie spotka :( nie lubie mojej szkoly mimo ze zajecia sa ciekawe i swiadomie ja wybralam... ehhh... sciskam mocno :) 🌻

aj kochana po co wspomniałaś o studiach? ja mam na wrzesień jeden przedmiot, z którym naprawde nie mogę sobie dać rady :( logika :O a brrrrr. buuzi

jeden?!! to sie ciesz, ja mam cztery a dwa zostawione na przyszlosc ;) z jednym tez nie moge dac sobie rady, a konkretnie z jednym dzialem, ktory mam do zaliczenia 😭

a ja chciałam mieć na swoim koncie wrześniowym \'0\' :) ale się nie udało..i nie wiem jak ja dam z tym rade, bo to naprawde jest pokręcone.. :O

Socjologia :) Studiowałam na Uniwersytecie Wrocławskim, ale przeniosłam się po I semestrze na WsziB do Krakowa. :)

Gość dupeczka
mlode dziwki,najpierw daja dupy potem maja konsekwencje dobrze wam tak

Gość dupeczka
no mlode kurwy trzymajcie się ramy to sie nie posracie..

ojej a Wetka tam sobie odpoczywa. ale fajnie :) ja mam od jutra urlop..ale..co z tego, jak moje slonce go nie ma. ehh :( a tak marzylam o morzu :O Buzii

Hej! u mnie nic dobrego, nawet mi sie nie chce klikac w klawiature :/ odezwe sie jeszcze :) Buziak

HEJ KOBIETKI!!!! Juz jestem po wakacjach, wrocolismy dzis nad ranem. Jechalismy cala noc, zeby Maly przespal :-) Wakacje byly bardzo fajowe...w sumie az cztery dzieciaczki!!!niezle si naganialismy po kampingu za nini :-D. Ach, tyle mam do opowiedzenia, ze nie wiem, o czym najpierw :-) W chwili obecnej siedze na stercie bagazy, w mega balaganie i nic mi sie nie chce. Tzn spac mi sie chce :-D. Messagerka, co tam?? Filizanka?? Evi?? Piszcie

No to znow ja...zaglądam, zagladam, a tu nic-cisza...a moze wszystkie na wakacje pojechalyscie ?:-) Odezwijcie sie, narka 🌼

Gość Messagera.
hej Wetka :) Nawet sobie nie wyobrazasz ja ci zazdroszcze wakacji. ja swoj urlop przesiedzialam.. w domu... :( jest mu bardzo smutno... i łape doła totalnego.... tymbardziej jak widze, ze moj mezczyzna po 14 godzinach pracy przychodzi do domu.......... i nie moze liczyc narazie na urlop to mnie zalewa..... mam nadzieje, ze jeszcze gora 2 miesiace i wyprowadzimy sie..zmienimy nasz swiat... :(

bez kropki. ;) a teramin juz znam. boje sie. jutro ide do pracy po tygodniu urlopu..nenawidze tej pracy..ludzi tam..atmosfery :(

Hej Messagerko!!! Piszesz,ze nie lubisz swojej pracy...no to nie dziwie sie, ze nie chcesz wracac po urlopie. Ja ze swojej jestem zadowolona, a i tak mi sie nie chce dzis isc :-) Nie zamartwiaj sie, powoli praca zejdzie na drugi plan i caly swiat stanie do gory nogami :-D (w pozytywnym slowa znaczeniu). A jesli chodzi o pozne powroty Twojego mezczyzny, to oj znam ten bol......!!!!Moj maz pracuje 70 km od domu, a ze mieszkamy w gorach, to dojazd jest trudny i dlugi. Wyjezdza rano wraca wieczorem. Ciesze sie, gdy choc zdazy wykompac Bartka, ale i to czasem mu sie nie udaje. Dzis to mi omal lezki nie polecialy, gdy wyjezdzal do pracy, a Bartus koniecznie chcial isc z nim, bo przezwyczail sie, podczas urlopu spedzali mnostwo czasu razem. Potem jeszcze chdzil po mieszkaniu i rozgladal sie za nim :-(. Na szczescie udalo mi sie go zabawic. Zycze lepszego nastroju na dzis :-) 🌼