Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wetka9

Hej Messagera! odezwij sie!

Polecane posty

Musze na razie konczyc pisanko, bo moj pierworodny sie obudzil i wola z lozeczka. Caluje mocno- do pozniej ❤️ 🌼

Bartus ma 12 m-cy (niedawno obchodzil huczny roczek :-)). Nie kochana, nie spi tak dlugo...:-)budzi sie o 6.00 rano, urzeduje do 9-10 i ucina sobie dwugodzinna drzemke. Dlatego w tych godzinach mam czas wpasc na topik :-). Juz przywyklam do rannego wstawania. Jesli generalnie chodzi o spanie, jest aniolkiem. Idzie spac najpozniej o 20.00 i spi do 6.00 rano bez przerw! Noce zaczal przesypiac juz w wieku 4 m-cy...byc wyspana mama to duuuuuuzy plus :-D

fajniusio masz :) moje pewnie będzie miało energie po tatusiu i będzie urzedowało w nocy, zamiast w dzień. :D Dzisiaj zaczął mi się dziwny dzień. nie mam siły na nic. jestem zaspana, zaraz walnę na biurko i będzie drzemka, bo niewyrobie ;)

Witaj(cie)!!! No to utnij sobie drzemke na biurku :-). Na poczatku ciazy bylam tez b.senna. Ktoregos dnia w pracy szefowa mnie wola.wola i wola a tu nic-zadnego odzewu. Szybko przyszla sprawdzic, czy nic mi sie nie stalo, a ja drzemalam sobie w najlepsze...ledwo udalo im sie mnie zbudzic :-D. Ta sennosc minela gdzies po miesiacu. A u nas rusza pakowanie, bo jutro wieczorem jedziemy na wakacje!! Na razie jest spory balaban i zero checi, zeby zaczac sie pakowac...i tak zabierzemy chyba pol domu :-D

A wlasnie, przyszla Mamusiu!!Moze czas zrobic sobie suwaczek odliczajacy ciaze???Wejdz na lilypie.com, tam sa fajne.

Ale Wam dobrze! Ja też chce wyjechać! Ale nie wiadomo kiedy moje słońce dostanie urlop. Brakuje mi odpoczynku. bardzo. Ciesz się wakacjami! ja nie wiem jak się te suwaczki robi :(

Wejdz na ta strone. Wybierz Expecting a baby. Wybierasz w okienku date porodu i wzor suwaczka. W nizszym okienku wyskoczy adres(link) do Twojego suwaczka. Skopiuj go (ctrl c). Potem wejdz w preferencje i wlkej go (ctrl v)w okienko \"stopka\". i juz. :-) Jakby co, pomoge, daj znaka :-)

Hmmmm...gin powinien wyliczyc Ci w to z daty ostatniej miesiaczki. Albo jak zrobi usg, to aparat tez okresli date porodu na podstawie \"wzrostu\" :-D dzidziusia.

No..!Ale wiesz co, ja pierwsze usg mialam robione wlasnie w 5 tyg. Juz widzialam \"babelka\" i juz aparat okreslil date, taka sama jak wyliczona z @ z reszta. Wiec chyba dlugo czekac nie bedziesz :-). 🌼

Dziewczyny, zapraszam tez na forum staraczek :) Przydacie się - wy i wasze wspaniałe podejście do całej sytuacji - przynajmniej jest kogo podziwiać:)

hej dziewczyny! dawno nie zagladalam :) ciesze sie ze macie dobre humory, ja tez niedlugo wujezdzam na krotki urlopik... ale z mieszanymi uczuciami... tez dzisiaj jestem jakas senna... hmm najlepiej by bylo sie zdrzemnac ;) buziaki

bo czekam na mojego ukochanego, az bedzie miał :O ja mogę wziąść w każdej chwili.

heh nie zdziwilabym sie gdybys \"paris\" wogole nie pracowala