Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perła i bursztyn

czy wziąć 3 dawkę szczepionki przeciw WZW typu B?

Polecane posty

Gość perła i bursztyn

chcemy się starać o dzidzisia a w październiku mam mieć 3 szczepionkę i nie wiem czy sie szczepic czy nie, bo slyszalam, ze bedac w ciazy nie mozna, a po szczepionce tez trzeba z pol roku odczekac,cos wiecie na ten temat?

Gość z tego co wiem
to jest już doszczepienie, zapytaj lekarza, ale nie sądzę, żeby to zaszkodziło w czasie starań, inna sprawa jak już zajdziesz

Gość dziwne pytanie
przecież nie wpadłaś ani nie jesteś już w ciąży na własne życzenie. weź trzecią dawkę szczepionki i dopiero później się staraj, dziecku nic się nie stanie jak będzie rok młodsze, starania też są fajne a Ty będziesz zabezpieczona przez wzw b na 5 lat

Gość perła i bursztyn
no tak mogę poczekać ale ciągle coś,najpierw studia 5 lat,poźniej musieliśmy znaleźć pracę,później musieliśmy postarać się o mieszkanie a teraz musimy czekać na 3 szczepionkę,można się wkurzyć bo wiecznie jeszcze nie czas na dziecko a mam już 30 lat,a z tym pytaniem udam się do lekarza

Ja wzięłam 2dawki. Trzecia mi wypadła,jak byłam w 20tc. Nie mogłam jej wziąść. Ale lekarz mi powiedział,ze te dwie dawki wystarcza. Pozdrawiam.

Gość perła i bursztyn
a ile trzeba odczekać z ciążą od ostatniej dawki?