Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andriejka

trwała ondulacja włosów

Polecane posty

Gość gość
Hej, sama szukałam dobrej opini na forum i ciężko było znaleść coś pozytywnego, salony chyba pracują na jakichś przdpotopowych produktach dlatego te loki robią się jak guma po trwałej. Zaryzykowałam i zrobiłam taką najdroższą jaką znalazłam bo nie znam się na tym. Opłacało się loki są super Ten salon to Greta Story

Gość gość
A ja jestem bardzo zadowolona po trwałej ta firma to Organic , zrobiłam ją 3 miesiące temu. Z upływem czasu słabnie ale włosy są zdrowe tzn normalne. Nakładam trochę olejku i susze dyfuzoren 5 min i gotowe polecam tą firmę. Robiłam u Fryzjerki Grety z Powiśla

Gość gośćKasiek
Mam przetłuszczające się włosy do ramion, są gęste i "puchate". Nigdy bez wyprostowania ich nie mogę wyjść z domu. Wpadłam na pomysł zrobienia sobie trwałej ondulacji. Minęło 2 tygodnie, eksperymentowałam z różnymi fryzurami: rozpuszczone, związane, upięte, wyprostowane. Z każdej fryzury jestem zadowolona. Wprawdzie włosy rozpuszczone jednego dnia po nocy puszą się na poduszce i następnego dnia upinam albo myję i układam. Ułożenie ich zajmuje mi 10 minut: wgniatam w piankę,suszę suszarką z dyfuzorem ido pracy. Chciałam żeby moje loczki były grubsze, ale tak też jest ok. Polecam.