Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlasnie sie zastanawiam

do facetow - sex z dziewica

Polecane posty

Gość muchomor...
nie lubię dziewic w łóżku i nie chcę na żonę..za bardzo to sie przywiązuje

Gość muchomor...
no na pewno po miesiącu zerwałem nie z jedna..to płacz ,telefony a idź w cholerę

Gość muchomor...
miałem różne dziewice..i kobiety dojrzałe i małolatki=wsio ryba z każdą ten sam cyrk no i mam kobiety ,które dziewicami nie są wiedza czego chca,są konkretne a jak umawiamy sie na sex to sex..jeżeli sie sobie podobamy jest związek..są pewne siebie ,to zupełnie co innego..nie są naiwne i to mi imponuje

Gość muchomor...
jeżeli sopot można nazwać wioska to tak:D dla tego ,ze sie pieprze i nie umizguje sie tak jak reszta tutaj gości..większość z nich to prawiczki-przykro mi..że moja szczerość tak cie dotyka

Gość muchomor...
przyjdzie czas to sie zwiąże tylko z jedną kobieta i nie powiem złego słowa na nią a teraz no cóż

Gość muchomor...
nie jestem juz stary grzyb:D no bez przesady ale nie szczaw dziewic juz praktycznie nie spotykam..bo przyjaźnie sie;) z kobietami w moim wieku albo w zbliżonym..chyba czas sie w kimś zakochać:D

Gość muchomor...
nie,jestem juz stary-miało byc:D

Gość do muchomora
to ile dokladnie masz lat?

Gość muchomor...
29lat a co?

Gość muchomor...
no nie tylko z sopotu..może z gdyni czy gdańska kto to wie:D albo przyjezdna:p

Gość muchomor...
a ty jesteś dziewica? wcale bym sie nie zdziwił:D

Gość greg23
Prawie 2 lata zanim zaczelismy wspolzyc - warto bylo czekac. I wcale nie czekalem az powie tak - sam wczesniej nie mialem zamiaru wspolzyc, a lat mamy niemalo

Gość muchomor...
no aż 23..i cnotę nie tylko straciła ona ty też

Gość muchomor...
same mi sie pakują do łóżka...dużo gnoi na świecie ja jestem miły i mam za swoje ach...

Gość muchomor...
:Dwydaje ci sie koleżanko..nie znasz mnie ale może poznasz:D

Gość wqwqwq
FACECI SĄ TAK TĘPI ŻE WYSTARCZY JEDEN USMIECH DZIEWCZYNY I DUZE CYCE I JUZ NA NIA LECA PRZEKONANI ZE JEST SUPER MADRA I CUDOWNA ITP A POTEM SIE DZIWIA ZE SAME SZMATY ZNAJĄ ŻAŁOŚNE BUHAHAHA - PS: MĄDREA DZIEWCZYNA NIE DAJE DUPY FACETOWI TYLKO DLATEGO ZE JEJ POSTAWIL COLE I KUPIL KWIATKA ,CO ZA BARANY Z TYCH FACETOW, ZRESZTA SZMACIARZE MAJA SZMATY I TYLE

Gość faceci to buraki
no bo faceci to buraki i tyle (oczywiscie nie wszyscy ;P)

Gość Slawko
Do życie pożyciu Fakt, kobieta, która chce życia z facetem, a nie lubi sexu to porażka. Natomiast co do kwestii "nie ma życia bez sexu" - tu bym dyskutował. Ja niestety nie mam szczęścia do tego że moja obecna żona nie dała mi z siebie zrobić kobiety - i nie chodzi mi o żadne przebijanie błonki, bo tylko domyślam się, że to boli. Chodzi o to, że jedno z większych sacrum swojego życia nie należy do mnie, do kogoś komu spojrzała w oczy i wypowiedziała słowa przysięgi. mówiąc tak po prostu. Boli mnie to że na świecie jest choćby jedna, a raczej jeden, który spojrzy mi w oczy i zapyta "... ty, jaka ona jest bo ze mną to...":-( nie ma swoistej hermetyczności w związku, pewnego miejsca, do którego, NIKT nie ma dostępu, a tym miejscem jest nasze łóżko i to co się w nim dzieje. teraz bardzo osobiste wyznanie. . . ja jej nigdy nie zrobię minety, mimo, że bardzo tego pragnę i wiem, że bardzo na to zasługuje - w końcu jest moją żoną - ale gdy pomyślę, że przede mną był ktoś kto... to mówię prawdę - NIE POTRAFIĘ - nie mogę:-( nie wymaga tego, ale jak każda kobieta na to zasługuje... ja jej tego nie dam, nie umiem, nie potrafię... :-( być może moje myślenie jest nie zbyt adekwatne do rzeczywistości, ale pytam, kto ustanowił taką rzeczywistość, że na dyskotece widzę dziewczynę, która jednemu robi... a za chwilę wali w ślimaka z innym?