Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia_S

Ona panna on żonaty nierozwiedziony i ma dziecko...

Polecane posty

Gość Doświadczona życiem
Kasiu, taki związek na dłuższą metę nie ma sensu. Mężczyzna znajduje sobie kochankę, kiedy jego małżeństwo przeżywa chwilowy kryzys. Po jakimś czasie mija ten kryzys, facet trzeźwieje i próbuje naprawić w swoim małżeństwie to, co zostało zepsute. Bywa, że żona na tym "korzysta", bo niewierny mąż kierując się wyrzutami sumienia "przekupuje" prawowitą małżonkę prezentami, stara się być miły. Tak było w przypadku mojej koleżanki, która powiedziała, że najlepiej jej było "za czasów kochanki". Najwięcej też traci na tym kochanka, bo facet wraca do żony i nie interesuje się kochanką, która ma na przykład trzy lata "w plecy". Chyba, że potraktować faceta instrumentalnie, tylko do seksu, nie angażując się uczuciowo, ale nas, kobiety, na to nie stać, jesteśmy zbyt uczuciowe.

Gość a dlaczego
myslisz ze tylko zona korzysta a co z dzieckiem przeciez napisala ze on ma dziecko ,kazdy dziecko chce miec ojca w domu i miec bezpieczny dom i oboje rodzicow w nim.Wiec nie pisz ze tylko na tym wychodzi dobrze zona bo kochanka tez ,wiem z wlasnego doswiadczenia ze nic dobrego z tego nie bedzie ale na szczescie jestem mloda i znajde odpowiedniego faceta .Nagadal na zone jaka to ona niedobra nie interesuje sie nim ze go nie kocha ze sie rozwiedzie kiedys raz ja widzialam byla z corka na spacerze stalam i patrzylam na nie pomyslalam ze mnie tez moze cos takiego spotkac wiem ze zrobilam im obu krzywde , odeszlam bez slowa spakowalam sie zmienilam numer telefonu .Mam nadzieje ze sa razem ze sie im udalo bo wiem ze tak naprawde to on zawsze kochal swoja zone a ja bylam epizodem.Mam 26 lat i nauczke nie cudzoluz bo to nie wychodzi na dobre nikomu.Pozdrawiam .

Gość niecierpię dziwek które
łapią się za cudzych gości i to jeszcze tatusiów ale dziwki głupie, które mają nadzieję, że stanie się jakiś cud i gość się z nimi ochajtnie to jakies pipieprzone są całkiem. Na co one liczą, żę żona wpadnie pod samochód a dziecko umrze na zapalenie płuc ...?

Gość Niemozliwe
Ciekawe! A co jesli facet ktory ma zone i male dzieci wydzwania do dziewczyny, wysyla smsy, czule slowka itd. Pona wia takie proby z rocznymi przerwami... nawet jesli ona ma kogos.

Gość Garnierka
jesteście żałośni! w tych czasach patrzec na świat przez pryzmat stereotypowych ujęć.....

Gość on ma po prostu ochotę
przelecieć jakąś dziwkę i szuka albo dostatecznie głupiej albo dostatecznie zdemoralizowanej ! I do tej ostatniej głupiej małpy. A od kiedy to zasady by nie krzywdzić innych, by nie niszczyć rdziny, by nie cynić zła są staroświeckie, co ? Chyba ci od hormonów całkiem się we łbie popieprzyło.

Gość jezeli
chce sie wyrwac z tego zwiazku bo nic dobrego jej nie przyniesie to niech to zrobi bo moze to nie milosc ale zauroczenie a rany bedzie lizac dlugo.Jak napisalas idzie na zaoczne studia i dobrze tam napewno pozna jakiegos chlopaka,niech odejdzie poki moze.

Gość Kasia_S
Po 1. On nie odszedl do niej a zwiazal sie z nia po odejsciu od zony 2. Nie pozwole by ktokolwiek obrazal moja kolezanke to nie zadna dziwka nie zycze sobie sformulowanie tego typu 3. Ona jest bardzo uczuciowa i bardzo wrazliwa dziewczyna 4. Jest osoba bardzo skrytą mało co sie od niej dowiesz,na sile trza czasem wyciagac cos konkretniejszego... 5. Ona nie ma zamiaru sie z nim hajtac.....a wiem ze w przyszlosci chcialaby miec rodzine... po 6......jak mowi kocha go...... po 7 powiedziałam jej zeby nie pozwolila sobą rządzić bo nie jest niczyja własnością po 8 byla chwila milczenia miedzy nimi ale pogodzili sie i PS on ma osobne mieszkanie nie mieszka z zona msa w seperacji i sadze ze nie wroci (to do tego przepraszania itd) ona ma 24 lata on na pewno z 30......ale tego nie wiem dokladnie jest starszy napewno pozdrawiam

Gość a napewno
sa w separacji? z kad wiesz

Gość mowisz ze chce miec kiedys rod
to jak ona moze i chce rozbijac cudza rodzine to moze niech sie postawi na miejscu zony co ona przechodzi teraz i jak sie czuje a dziecko co z nim?a co zona nie ma zadnych uczuc tylko kochanka je ma?Jak ona bedzie sie czula kiedy w jej zyciu zaistnieje taka sytuacja co zrobi jak postapi?

Gość tzn
ze oni mieszkaja razem przeciez on nie ma rozwodu tojakis niedojrzaly 30 latek pewnie sie nie wyszumial zero odpowiedzialnosci.

Gość hhhhhmmmmmm
wyprowadzil sie z domu chyba z jej powodu poto zeby byc z nia ,przeciez gdyby chcial byc z rodzina to by zostal wiec ona tez jest winna.Nie sypiaj z nie swoim mezczyzna jezeli nie chce wiazac sie z nim w przyszlosci to niech da szanse im naprawic zwiazek po co byc z kims skoro to nie ten ma byc mezem.Niech odejdzie.

Gość jej miejsce
to kochanki, niech poczyta moze dojdzie do jakis wnioskow ze nie warto .

Gość bezczelna
pyta o sama siebie nie o kolezanke

Gość xdehsfhn
garniero - kazde dziecko cierpi jak rodzice sie rozchodzą besia ja starciłam ojca w wieku 3 lat.. ale to on odszedł do innej, niestety nie interesował sie nami i do tej pory sobie z tym nie poradziłam, wydaje mi sie ze przez brak miłości ojcowskiej uwazam ze nie zasługuje na miłość ale jednak ją otrzymałąm, mam meza który mnie kocha ale mam obsesję ze mnie zdradzi i odejdzie agatuś Ojciec odszedł, gdy miałam 8 lat. Nie utrzymujemy kontaktu. Mama zmarła gdy miałam 16 lat. Nijak się miewam... szczególnie czasem. Po prostu mam czasem wrażenie, że jestem na tym świecie niczyja, zupełnie sama, chociaż mam narzeczonego, rodzeństwo. black_rose Moj ojciec nie umarł, ale odszedł do innej kobiety kiedy miałam 2 lata.Od tamtej pory go nie widziałam, powiedział w sądzie że nie chce widywać się z dzieckiem bo zaczyna nowe życie, a ze starym chce definitywnie skończyć. Ale dla mnie on i tak nie żyje.

Gość znam cie
to ty jestes kochanka mojego meza

Gość moze nie ty
ale twoja kolezanka tak

ona ma 24 on prawie 30 lat, ale z tego co widze dobrze im sie uklada ciekawe jak dlugo......

ona ma 24 on prawie 30 lat i jakos chyba dobrze im razem z tego co widze.....ciekawe jak dlugo

Gość co u panny i zdradzacza co
tam slychac u kolezanki mam nadzieje ze nie sa razem ze zmadrzala.

sa nadal razem nie znam blizszych szczegolow ale on nadal mieszka sam w wynajetym mieszkaniu...ona teraz stracila prace...

Gość mmmmhhhhhhhh