Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandritka

Samotnośc mnie przytłacza Szukam przyjaciół ...drugiej połówki...

Polecane posty

Jaka zmiana :).... Musiało się coś w Twoim życiu miłego wydarzyć :) Zyczę dalszego szczęścia i usmiechu ;).....

:D hehe... wracam pisać z Tobą w ustronniejszym miejscu :) te króciutkie wstąpienie do tego tematu to oznaka dla innych że są osoby które czuwają i przeglądają regularnie ten temat :)

Gość marynia434
cześc wszystkim ja też szukam swojej drugiej połówki mam 32 lata córkę i od trzech miesięcy jestem w separacjiz mę żem chciałabym z kimś pogadać mam chandrę bo straciłam pracę wszystko mi się wali pozdrawiam może ktos się odezwie

Gość sips
Witam jesli chcesz to ja chętnie z Tobą pogadam,

Gość marynia434
OKEJ KIM JESTEŚ I SKĄD JA JESTEM Z LUBELSKIEGO

Gość marynia434
HEJ ŚPICIE ŻE NIKT SIĘ NIE ODZYWA

Gość marynia434
WITAJ ZIOM 77777 PRZECZYTAŁAM ŻE JESTES BARDZO SAMOTNY JAK CHCESZ TO MOZEMY POGADAĆ

Gość sips
witam,mieszkam na Kujawach,jestem 35letnią mamą,mam dwie córki

Gość marynia434
cieszę sie ja mieszkam w lubelskim

Gość duża hela
Witaj Maryniu, chetnie pogadam, ja jestem z małopolskiego tez mam 32 lata i syna i chandrę od czasu do czasu (niedawno zostawił mnie facet, burak jeden ), ale powoli się otrząsam i daje rade. Niestey okazało sie że ci których uważałam za przyjaciół to fałszywe palanty a nie przyjaciele tak więc siedze sama i zastanawiam się co tu robić a ta nuda mnie rozwala po prostu....

Gość marynia434
nie martw się helu ja też się zawiodłam na swoich przyjacielach a przeważnie na przyjaciółkach jak trzeba było im pomocy to wiedziały gdzie się zgłosić a póżniej się wogóle nie odzywały takie to koleżaneczki od siedmiu boleści tak nawet nie zadzwonią

Gość sips
w moim przypadku przyjaciele równiez sie nie sprawdzili,czemu tak jest,jak tylko człowiekowi sie cos nie uda przyjaciele pouszczaja,a z drugiej strony jak powodzi sie lepiej też jakos dziwnie unikaja,

Gość marynia434
w moim przypadku to nawet tak było że nie rozumiały że mam dziecko w domu i nie mogę iść na całą noc się bawic a jak mała została z koleżanką na noc to wtedy nie miały czasu one były po prosyu nie odpowiedzialne

Gość duża hela
najgorzej, bo mój były i moja kolezanka która uważałam za niby dobra kolezankę nadal sie spotykają, bo przeciez tez sie znają i kumplowali sie przez kawał czasu. Ale tu niby jak sie spotkamy to go obgaduje przede mną ale mam jakies wrazenie że jest tam cos fałszywego, i obawiam sie ze jak się z nim spotyka to powtarza mu z kolei wszystko to co ja mówie... Sama nie wiem...

Gość sips
marynia434,doskonale to rozumie,takie właśnie mialam koleżanki,miałam bo już je pożegnałam duża hela zaufaj swojej intuicji czasami waro

Gość marynia434
czesc dziewczyny jak dzisiaj nastroje bo ja miałam rano handrę ale mi przeszło poszłam z małą nz lody spoko

Gość sips
Witam,no ja mam dzis niezbyt ciekawy dzionek,moja córka chora od rana boli ją brzuch,mam nadzieje ze to nic powaznego.

Gość marynia434
pewnie tak miejmy taka nadzieję moja ostatnio była zmeczona i póżniej okazało się że złapała wirusa i wylądowała w szpitalu na dwa tygodnie

Gość sips
Witam na szczęscie wszystko jest już dobrze,troche się wystraszyłam,też myślałam ze to wirus juz kiedys go miałysmy straszny brryyy, pozdrawiam życze miłego dzionka

Gość dzunik
Witam wszystkich.Mam dzis totalnego dola i nie chce mi sie zyc nic mi sie ostatnio nie udaje ale musze sie wziac w garsc i isc do przodu wiec jeszcze raz pozdrawiam.

Gość sips
hej dzunik,głowa do góry,po burzy zawsze wychodzi słonce i tego Ci zycze,trzymaj się

Gość marynia434
pewnie głowa do góry po złych dniach są zawsze te lepsze kiedyś w to nie wieżyłam ale teraz mam nzdzieję że zawsze kiedy mam doła pozniej przychodzą te lepsze dni pozdrowionka

Gość duża hela
wczoraj spędziłam cały dzień w tatrach, polecam wyście na dużą górę jako sposób na duży dół, :-))))) ( wylazłam na ponad 2200 m.n.p.m.) Jak sie taką trase zrobi to człowiek nie mysli o smutnych rzeczach, tylko marzy o nowych nogach na przykład... dzisiaj ledwo chodze ale było przyjemnie, dobra rzecz i na nudę i na chandre, pozdrowionka

Gość sips
duza helu moje gratulacje,tylko pozazdrościc kondycji,sama bym tak połaziła po górach,ale niestety pewnie w tym roku mi sie nie uda,moze za rok.....

Gość dzunik
wiem i staram sie wiezyc ze po zlych dniach nadejda te dobre choc ciezko jest i czasami mam ochote...............ale trzeba zyc dalej i sie nie zalamywac pozdawiam :)Kiedys i dla mnie powinno zaswiecic slonce:):).

Gość sips
dzunik i tak trzymaj napewno wszystko bedzie dobrze,wiem ze czekanie na to sloneczko bywa często bardzo trudne,ale warto,Nadzieja jest najcenniejszą towarzyszką życia...Nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury. Pozdrawiam

Gość Fionnaa
spis ,prawdziwa z ciebie romantyczka miłe to ze tak myslisz

Gość sips
dzięki, bardzo się staralam,zeby miło zabrzmialo