Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandritka

Samotnośc mnie przytłacza Szukam przyjaciół ...drugiej połówki...

Polecane posty

Gość marynia434
ale fajnie połazić po górach ja mam zamiar pojechać nz roztocze tam też można połazic pojezdzic na rowerze myslę że bedzie fajnie pozdrowionka

Gość marynia434
ale fajnie połazić po górach ja mam zamiar pojechać nz roztocze tam też można połazic pojezdzic na rowerze myslę że bedzie fajnie pozdrowionka

Gość sips
ale mnie kusicie tymi górami,chyba namówie męza na mały wypad,tylko ile to będzie kosztowało....oj będzie ciężko

Gość duża hela
No namów namów koniecznie... Tylko jak chcesz pochodzic po górach i się zrelaksowac to unikaj Zakopanego... Polecam Tatry słowackie, warto pojechac teraz bo od stycznia im euro wprowadza to pewnie wszystko podrożeje...

Gość sips
duza helu dzięki,takie wskazówki mile widziane,pozdrawian wszystkich cieplutko

Gość dzunik
dzieki sips pozdrawiam wszystkich :)

Gość sips
Witam,co słychac?dzunik milo mi że się usmiechasz. Co porabiacie w taki upalny dzionek? Pozdrawiam

Gość dzunik
Witam witam sips a no jakos tak dzis troszeczke lepszy humorem mam.Ja wlasnie wrocilam ze spacerku z taka moja kolezanko ktora ma prawie trzy latka,to coreczka kolezanki.A jak tam u Ciebie?

Gość sips
dzunik,ciesze sie ze masz dobry humorek,no spacerek z taką koleżanką to sama przyjemnosc,uwielbiam dzieci, ja miałam dziś bojowe zadanie ...musiałam wykąpac mojego psa,a musze dodac ze to bernardyn,prawie mi sie udało choc pare razy to ja wyladowałam w wannie,no coż następnym razem będzie lepiej.......

Witam wszystkich, szukam drugich poł ówek , które potrafią zrozumieć szarą 33 -letnią, z nadwagą dziewczynę. Troche pomarudzę, nie mam najlepszego okresu, taka jakaś \"letnia depresja\"

Gość dzunik
No to faktycznie sips bojowe zadanie.ja uwielbiam zwiezeta a zwlaszcza psy choc nie mam pozdrawiam :)

Gość dzunik
hej eti331 ja Cie naprawde dobrze rozumiem bo ja jestem 30letnia szara myszka z nadwaga i co jakis czas dopada mnie handra tak wiec marudz do woli :) pozdrawiam.

Gość duża hela
E tam dziewczyny, nadwaga to nie koniec świata, są gorsze rzeczy uwierzcie mi.... ja tez najszczuplejsza nie jestem... ( 172 cm 64 kg niestety) ale jak mi zaczynaja przychodzić mysli o nadwadze to sobie mysle ile jest ludzie nie z nadwaga tylko grubych po prostu i grubszych ode mnie !!!! Nie bede namawiać nikogo na diete i cwiczenia ... wiadomo oklepane...

Gość sips
Witam,dziewczyny duża hela ma racje,co tam nadwaga,uśmiechnijcie sie i bądzcie sobą,czemu macie byc szarymi myszkami,świat należy do wszystkich,troche optymizmu i będzie lepiej....Wszystkie bitwy naszego zycia czegos nas ucza, nawet te ktore przegralismy....Ludzie sa jak zarowki sami sie nie zmieniaja, dlatego my nasza postawa powinnismy im cos pokazac, a jezeli i to nie pomoze to znaczy ze maja za malo inteligencji w sobie by zrozumiec prostego czlowieka...dlatego starajcie sie zyc najprosciej jak potraficie, a jednoczesnie pieknie...bo w rzeczach malych mozna odnalesc radosc zycia..Sprawcie, aby kazdy dzien mial szanse stac sie najpiekniejszym dniem Waszego zycia....Przebaczjcie swoim wrogom ale nigdy nie zapominajcie ich nazwisk...Bo zycie nie jest lepsze ani gorsze on naszych marzen, jest tylko zupelnie inne...Pamietajcie sloneczka, ze byc moze dla swiata jestes tylko czlowiekiem, ale dla niektorych jestes calym swiatem...dlatego nie skupiajcie swojej uwagi na tych, ktorzy na to nie zaluguja, wsluchajcie sie w glos tych ktorzy Was kochaja i zyjcie w swoim malenkim swiecie otulone miloscia bliskich Wam osob...trzymajpiejcie się...

Gość duża hela
wow !!! nieźle napisane, sips na pewno miałas piątke z polaka...

Gość sips
dzęki,dzięki miło mi,bardzo się starałam hihi,ale niestety troche byków zrobiłam za co bardzo przepraszam.Dobrej nocy życze wszystkim pa pa.

Bradzo dziękuję za miłe słówka, Sips bardzo fajne słowka (naucze sie nie których i bede sobie powtarzać). Kiedyś w przeszłości i ostatnio dużo czytałam poradników jak pt......jak polubic siebie.... jak nie mieć wrogów.... i wydaje sie ze duzo wiem , ale jakiś taki ze mnie gatunek że tych bliski( oprócz oczywiście rodziny) jest \"ciut przy mało\". Jak oglądałam \"lejdis\" czy \"seks w wielkim mieście \" to wiecie dziewczyny fajnie by było tak w cztery, pięć czy więcej iść do kina , na wino, na tańce , no i jak to mawiali czterej muszkieterowie\" jeden za wszystkich......wszyscy za jednego\". Chyba gdzieś coś w życiu przeoczyłam......................

AHA duza helu, jesli chodzi o nadwagę to mam 170 wzrostu i waże 73-74, także marzenie moje to "twoje 64"ppippipiip. Bede walczyć!!!

Gość dzunik
Ladnie napisane sips postaram sie te slawa zapamietac choc gdy przez cale zycie slyszy sie ze jest sie do niczego to ciezko jest byc optymista, ale staram sie jak tylko moge i bede nadal bo wiem ze jestem kims wyjatkowym a inni niech mowia sobie co chca :):) pozdrawiam.

Gość dzunik
duża helu zgadzam sie sa gorsze zeczy i dlatego postanowilam wziac sie wkoncu w garsc.Jestem jaka jestem i na sile nie mam zamiaru sie zmieniac,wszystkim nie dogodze bo to nie mozliwe a nawet i nie chce.Staram sie wiecej dawac innym niz od nich brac pozdrawiam :):).

Gość dzunik
eti331 nie martw sie ja mam 150cm a warze ponad 60kg pozdrawiam:):)

Gość sips
Witam,ale dziś sie zabiegałam,te piątki sa strasznie męczace hihi Bardzo się ciesze ze moimi bazgrołkami zmotywowałam Was do uśmiechu,a jeśli chodzi o taki klub"jeden za wszystkich wszyscy za jednego"to ja się zapisuje,może jeszcze ktos chętny to zapraszam... dzunik,oczywiscie ze jesteś wyjatkowa miłego dzionka zycze wszystkim

Gość sips
acha jeszcze musze dodac,ja mam 170wzrostu i waze 54kg.

Gość sips
Witam wszystkich z samego rana,pewnie jeszcze spicie,ja musiałam wstac wczesnie bo zaraz jade do siostry na cały dzionek,musimy sobie troche poplotkowac,nadrobic zaległosci hihi,więc zostawiam wam kawke i zmykam,pozdrawiam,miłwego dnia pa.

Gość dzunik
Witaj sips ze mnie tez dzis ranny ptaszek.Dzieki za kawusie przyda sie bo u mnie pada i zapowiada sie ze tak bedzie przez caly dzien.Milego dnia i plotkowania z siostra zycze :)

Gość sips
Wracam,odpalam kompa i co widze,cisza tu az słychac jak muchy latają,gdzie się podziewacie?

Gość duża hela
No to musze przyznać Sips że masz niezłą wagę, ja miałam kiedyś wage 56 kg przy 172 i to była najlepsza waga i sie z nią swietnie czułam. Bo np po ciąży schudłam do 50 i wygladałam jak zasuszony szkielet bez biustu heh.

Gość sips
kochana ja po ciąży i to bliźniaczej ważyłam 47kg,potem jeszcze troche schudłam bo ta bieganina przy małych....,strasznie wyglądałam,na szczęście teraz czuje się swietnie

Gość duża hela
heh no ja ostatnio schudłam jak 2 miesiące temu mój facet sobie znalazł inną, troche stresu i waga w dół, powoli zaczęłam z powrotem jeśc i wróciłam do normy niestety hehe, a szkoda..

Gość sips
oj ci faceci ja tez nieźle nacierpiałam przez tego mojego męża ale na szczęście już wszystko jest oki,może wreszcze będziemy szczęśliwi