Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudy Lolo

parafrazując cudne wspaniałe wolne kobiety, gdzie jesteście??

Polecane posty

Gość lolo ile masz lat

MP wow skad masz te wszystkie informacje?:) Mysle, ze zaraz bedzie tu pelno CWWK;) MP dzieki za 🌻:)

Gość Anna z perłowa
;)

Gość Pajączuś
może pomogę ma na niego chrapkę;)

Gość Pajączuś
w takim razie uciekam ;)

Gość Anna z perłowa
Nie ma nic słodszego niz Słodki Kochany Mąż:)!

Gość Pajączuś
dla mnie sernik, Ty dostaniesz piernik ;)

Gość Pajączuś
nie wolno niczego wymuszać płaczem ;)

Gość Pajączuś
chyba wszyscy już mnie znają :p

\"Wesołych świąt Bez względu na to co to dziś znaczy ... Codziennie życzenia nie może być inaczej ... Żaden nasz dzień nie może być nijaki (...)\" jestem back:) przepraszam za niezłożenie świątecznych życzeń, ale niestety przegrałem ze swoim komputerem:( na szczęście od czego ma się przyjaciół:) więc śmigam na pożyczonym lapku:) mam nadzieję, że Wszyscy bywalcy i niebywalcy (zaniedbywanego) topiku w Nowy Rok wejdą pełni pozytwnej energii i optymizmu:) ja chyba tak będę miał, bo jest potencjalna TOLA (MP ;) ) ale do CWWK to jeszcze kawał drogi:)

tez pragne wszystkim zlozyc spoznione zyczenia swiateczne:) nie ma to jak swiea bez neta al nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo:) na szczescie istnieja sms-y po groszu:classic_cool: tez cos czuje ze chbya wkrotce nie bede sama...:)

szampanskiej zaBawy i SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!!:) i d napisania w 2008 roku🖐️:)

Czyzby Lolo musial oddac pozyczonego laptiego;)? u mnie w koncu rozwiaza sie problem "padajacego netu" okazalo sie , ze problem tkwil w zaniskim napieciu ale juz jest okej!!:) Jak sie Wam Sylwester udal o i now rok jak Wam sie rozpoczal?:) u mnie bywalo lepiej ale mysle, ze w koncu ta zla passa mnie opusci we wszyskich ferach mojego zycia:) mam dobre przeczucia, oby sie spawdzily Wam tez zycze by bylo tylko coraz lepiej🖐️:)

Nie tylko odałem pożyczonego, ale musiałem kupić nowego, ponadto oddać kartę do netu do naprawy:( dobrze, że tylko sprzęt się sypie, bo z nowym rokiem w pozostałych sferach nie jest najgorzej a wszystko się rostrzygnie wkrótce:) Pozdrawiam Wszystkich jeszcze tu zaglądających:)

Lolo no to oby w nowym roku nie blo problemow z netem i kompem;) ja juz sama nie wiem czego chce:o iii chyba kolejny raz mam pecha;) zycie ale moze przynajmniej w inych sferach zycia szczescie sie do mnie usmiechnie , to jest bardziej prawdopodobne, a wtedy nie bede myslala o sferze uczuciowej i tak bedzie najlepiej dla mnie dobranoc🖐️😴

Witam Wszystkich kiedyś tu bywających:) Z jednej strony nie mam odwagi zamkąć ten topic, bo jednak wiążą się z nim moje i innych emocje, a z drugiej - nie szukam tu już tej CWWK. Czy znalazłem? Tak, tylko jeszcze nie wiem, czy będziemy razem, dlatego całą energię poświęcam, żeby tak było. Zatem mówię - żegnam, do Wszystkich, którzy tu byli i bywali. Nie jestem więc już gospodarzem tego topiku, tylko założycielem, ale może znajdzie się nowy gospodarz...?:) Przecież jest tyle CWWK na świecie:)

o gratulacje Lolo i powodzenia:) o ile mnie tu w ogole jeszcze zauwazasz:P

przepraszam Setunia:) ale to przez pośpiech i problemy ostatnie ze sprzętem. Widzę, że u Ciebie też się dużo dzieje;)

Lolo a to nic nie szkodzi:) ano dzieje sie sporo dosyc;0 i chbya poznalam tez fajnego faceta a raczej on mnie no ae chbya nie bardzo potrafie to docenic;) no i nie wiem czy to jest to;) A Wy dlugo juz sie znacie??:)

bedzie ze... 2 lata, i też tak naprawdę nie wiem czy Nam się uda, jest tyle przeciwności jednak - czas pokaże. Niekiedy tak bywa, że dopiero po czasie i bliższym poznaniu dostrzega się \"to coś\" w drugiej osobie:)

My za to b. krotko i mam wrazenie , ze za szybko sie to dzieje i stad mam pewne obowy,, no i nie chce nikogo skrzywdzic,,,

chyba Lolo juz tu nie zajrzy;) troche szkoda, bo miala nadzieje, ze od czasu do czasu tak p prostu sobie popiszemy i kazdy napisze co tam sie u niego dzieje... 🖐️:)

A właśnie, że zajrzy:) U mnie po staremu, ale może wkrótce będzie po nowemu:) Setunia, pisałaś do mnie wczoraj na gg? Po opisie wynika, że to Ty, czy to przypadek. Mi niestety zginęły wszystkie kontakty z gg więc nie wiem kto do mnie pisze:(

Lolo🖐️:) musisz sobie chbya importowac kontekty, moze sie odnajda:) u mnie tez po staremu, robie wszystko zeby bylo po nowemu, przynajmniej w sferze tej nie-uczuciowe:D;)

Oczywiście, że kontkaty:D Ale nie da się ich ściągnąć niestety:( No to pisz, co nowego u Ciebie..:)

Lolo🖐️:) Widocznie nie eksportowales odpowiednio czesto listy kontakow:D;) a co za ospis miala ta dziewczyna, ze pomyslales, ze to ja??:) mogles spawdzic w katalogu publicznym ja mam tam prawie wszystko napisane:) Jak cos to moge kliknac na Twoje gg to sobie uzupelnisz liste kontaktow, moze kiedys sie przyda:) A u mnie ostatnio bardzo spokojnie;) malo sie dzieje, jakos odechcialo mi sie randkowac ostatnio:P;) Pracy ciagle szukam:( Sesje mam juz dawno za soba:classic_cool: wiec nie jest tak straszno:) A co tam u Cieibie?:) Skonczyles juz ta szokle?

🖐️ Lolo zyby ta CWWK az tak wypelniala Ci czas ?: Swietowales wczoraj??:) pozdrawiam🖐️;) P.S. na gg czesto widz dostepny jestes ale pewnie pracujesz, wiec sie nie odzywam;)