Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozeibyloalecotam

kto na kafeterii mi najbardziej imponuje i dlaczego?

Polecane posty

Gość mozeibyloalecotam

j.w.

Gość rumiany Boluś
Knesofaryna. - piękna i madra Niewiasta.

Gość skad pewnosc o
pieknie kseni?

Gość rumiany Boluś
to emanuje z Niej po przez Jej mądrośc.

a juz myslalam ze chodzi o Ksenofaryne...

Gość swoim owłosieniem imponuje
niezmennie M.B. :):P

Gość a co to za twór

Gość jakiej partii

Gość jakiej partii
spoko jak będą bloki wyborcze(a właściweie blok) to będzie zbiorowa odpowiedzialność

Gość jakiej partii
taaa podobnie jak śluby w Las Vegas;) cóż została ci tylko nadzieja że sezon na kaczki jeszcze nadejdzie

AA jest w stanie wszystko wybaczyć. Gorzej że wiem że więcej na takie spotkanie nigdy nie pujdę. :o

Gość jakiej partii
pójdź po słownik

Gość jakiej partii
to jakaś ogólnie znana persona(bo za cholerę nie wiem któż to)?

Zmień im program. Może na bardziej kulturalny. Jeszcze się państwu, bynajmniej Kaczyńskiemu I hope, przysłużysz...

Gość jakiej partii
jako, że jesytem pijany to się przyznam, żę na kaczki bym zagłosował bez mrugnięcia gdyby nie te cholerne partyjki koalicyjne bo PO mnie rozczarowało ostatnio strasznie...ale teraz pierwszy raz zupełnie nie mam ochoty głosować

Impreza pracownicza i przy komputerze? :O To nawet informatykom rzadko sie zdarza... ;) Nie ma jak uzaleznienie :O

0000000000000000000000000 Holera jakis kot łazi mi po klaiwturze.. :( Mruczy i gryzie mnie w rekę j`1ak rkęcę kołkiem od myszy ...

Gość tchorzliwa obserwatorka
Słów kilka o ksenofarynie. Jej pseudointeligentne wypowiedzi imponują raczej tym mniej kumatym. Dziewczyna jest madra, potrafi sie wyslowic, ale zadziwia mnie jej ogromna pewnosc siebie( zeby nie nazwać tego pycha i przeswiadczeniem o własnej doskonałości). Czytając jej wypowiedzi mam wrażenie, że uważa sie za NAJ.. i że bardzo dobrze czuje się w roli "idolki" tych troszkę głupszych. Strażniczka tolerancji i wolnego słowa- jednak dość hipokrytyczna, niekompetentna i mało wiarygodna w swoich wypowiedziach. Czasem mam wrażenie, że używa słów których poprostu nie rozumie, a których znajomość swiadczy o inteligencji( i używa ich celowo aby tak o niej myślano).. kilkakrotnie przyłapana na tym że nie rozumie znaczenia używanych przez siebie wyrazów.. I ta paskudna tolerancja.. och.. wyznacza granice a sama sie do nich nie stosuje. szkoda dziewczyny trochę bo wydaje mi się że ma straszne kompleksy i jest bardzo niedowartosciowana. Gdy czuje się zagrożona "idzie z pradem".. ironiczne komentarze odnośnie swojej osoby maja to niby pokazać jak bardzo ma wszystko w dupie i jak wielkim jest prześmiewcą.. Może trafiłam może nie.. ale wydaje mi sie że to w rzeczywistości niezbyt ciekawa osoba;) ps. skoro jestes taka madra ksenofaryno radze isc na studia wreszcie;)

Bo jesteś pijany. To wszystko tłumaczy - i chęć głosowania na Kaczki, i rozczarowanie PO, i niechęć głosowania w ogóle. Ja też jestem pijana, ale na Kaczki nie ędę głosować i basta!

Gość jakiej partii
super czyli przeptiy topik wyszedł...ehhh gdyby jakaś posłanka wygkądała jak Monica Bellucci to bym wybaczył nawet kurwiki w oczach liderowi jej partii

Gość wodaa
nie czytałam całego tematu ale odpowiedź: Najbardziej na kaffe imponuje mi KSENOFARYNA a czym wszystkim:), mądrościa., humorem, podejściem do życia, że była na dnie i dała rade... do tego wspaniała z niej osoba :) KSENOFARYNA 🌼

Moźemy wyluzować w temacie? Kto ma taki pęd ku wystawianiom ocen? I taki tupet? Nie nadążam. A może nie nadanrzam? :O MIODEK!!! Ja tak nie lubię błęduw robić!

Gość wodaa
tchorzliwa obserwatorka ---- ależ ksenofaryna idzie na studia :) prawda?

Gość a ja bym sie nie zdziwil
jakby ten temat zalozyla ksenofaryna;O

Gość wodaa
dopiero teraz zauwazyłam powyższy wpis ;) moja wypowiedz powyższa już nie jest aktualna