Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozeibyloalecotam

kto na kafeterii mi najbardziej imponuje i dlaczego?

Polecane posty

Gość jakiej partii
napisz że ja ci najbardziej imponuję na kafe to skończę browarek i z czystym sumieniem będę mógł pójść spać:P(taki żarcik)

Gość jakiej partii
ależ ja jestem zapisaniy i to nie jeden raz ale i tak moje nicki nic wam nie powiedzą;)

Nie napiszę, bo wtedy skończysz browarek i z czystym sumieniem pójdziesz spać, a ja nie chcę, żebyś miał czyste sumienie i co ja tu tak sama siedzieć będę... :-(

jedyne za co jestem wdzięczny kafe ostatnio to ten kawałek Jose Gonzalez-Hearbeats (dobry nick?) jeszcze trochę popiję:)trochę:)

to teraz nick urzędowy...ok idę zapalić i zrobić sobie również drinka (zły dzień więc siedzę jak ciołek) jak rozumiem też jeszcze wrócisz?

Arte, merci boku ;-) To ilu Was w końcu jest?! Prawdę mówiąc jeszcze nie wyruszyłam w podróż do kuchni :O

Myrevin, jednak jakiś rycerz się znalazł i dał mi szansę! Dał mi szansę! :D

Człowiek uczy się całe życie przecież! Co Ty taki upierdliwy?! :> I co się nie integrujesz z \"prawdziwymi\" ludźmi? :>

Gość jakiej partii
ok widzę że mój stały nick tylko wzbudził wątpliwości:D nie wiem czy tego drina jeszce przetrzymam:O a Myrevina cynizm mnie śmieszy (ale gfość lubi Vonneguta-fajnie zdarza się) kurwa pijany jestem

Nie przebrnęłam przez ani jednego Vonneguta :O Ale to było dawno, a teraz jestem już dojrzała :O Jak go czytać? Idę po drinka. Wciąż tego samego!

Gość jakiej partii
fuck muszę skończyć z kafe :D(znowu)moderacjo kochana zmoderuj moje wpisy na tym topiku(jako honorowemu moderatorowi nie możecie odmówić:P))

Gość jakiej partii
czyli jak stara jesteś:D?

Piszcząca Trzydziestka od 3-go lipca, proszę bardzo! I wiesz co? Życzę Ci takiej Trzydziestki, a co! :>

Gość jakiej partii
dzięki:D oj mam nadzieję że będę innym czowiekiem jak będę miał 30 lat

Gość jakiej partii
hmmm jak będę na kafe(a nie będę) (jak będę 30-stką) to uznam to za porażkę (bez urazy ale to kobiece forum:))

Gość jakiej partii
ehhh czemu jak ma się zły dzień to żadna ilość alko nie wystarcza...cóż zdarza się

Wiesz, to relatywne. Mam nadzieję, że jak będziesz 30-tkiem będziesz miał tego świadomość i będziesz szczęśliwy :-) Poza tym pochopny osąd może być kzywdzący, niesprawiedliwy...

Gość jakiej partii
ehhh wiedziałem że to zabrzmi źle(i myląco) ja po prostu bym tego nie chciał ..już teraz nie chcę (tego foruma który z reguły jest stratą czasu...z regułyn podkreślam)

Się poważnie robi? :> A fe! Nie dziś! Nie teraz! Gdzie jest moja słomka?!

ok więc wyciągam mojego nowego nicka i dzięki za rozmowę:) słodkich snów

Trzeba było myśl rozwinąć! :-) Dlaczego myślisz, że jeśli teraz tak jest, to kiedyś nie będzie?... Życie jest TU i TERAZ, a nie tam i kiedyś... Nie czekaj, bo nie wiesz co Ciebie czeka.

bo kiedyś ma być inaczej znaczy lepiej;) i jeżeli nie będzie to poniosę porażkę a wtedy będzie gorzej:) papapa